Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    markonin
    Członek

Witam…
    No wiec maszynke ktora w sumie w zeszlym tygodniu nabylem to
    Yamaha R1 2001 rok i jest w swietnym stanie, na serio.
    A co do tego toru to pewnie sie przejade jakos w sezonie…wiec bedziemy w kontakcie.
    A moze masz ochote sie przejechac motorem do Polski? Bo ja chcialbym jechac jakos w maju.
    Pozdr.
    Wiec maszyna wyglada,taak….
    [img:e9280897da]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_479cf989a986e7582.jpg[/img:e9280897da]

Slavek26
    Członek

Czy mi sie zdaje, czy moze motorek trzymasz w domku? 😀 .Nie ma to jak odpowiednia opieka 😀 .O motorek trzeba dbac,czasami bardziej niz o kobiete 😉

markonin
    Członek

heheh no nie jestes w bledzie…motorek trzymam w domku a dokladnie w kuchni:-) jest duza wiec nie ma problemu. A o motor dbam i bede dbac bo na to zasluguje.
    I co jestes moze chetny zeby jechac do Polski jakos w maju?
    Pozdr.

Marcintosh
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Slavek26 wrote:

O motorek trzeba dbac,czasami bardziej niz o kobiete 😉

Slawek, ty chyba nie trzymasz swojej dziewczyny w kuchni? 😆

Slavek26
    Członek

Jeszcze nie trzymam ;). Ale musi sie powoli przyzwyczajac,ze w weekendy ta sie zajmuje druga kobitka (motocykl ) 😉

Przemo
    Członek

Cos tu cicho w temacie!
    Rusze wiec troche oznajmiajac, ze sezon na dobre trzeba rozpoczac i w zwiazku z tym jedziemy z Mariuszem na pierwszy w tym roku trackday 18go marca(wtorek) na Oulton Park. Cena za wjazd wynosi 99funtow. Jest ktos chetny? Zapraszam!

markonin
    Członek

hej…
    Jesli chodzi o mnie to z mila checia tylko narazie fundusze mi na to nie pozwalaja wiec moze innym razem.
    Pozdr

ja78
    Participant

hej.a moze spotkamy sie u jordana.jest jakis festyn w sobote.ja jade.jak co dajcie znac.wstep ponoc wolny

Przemo
    Członek

Tez sie wybieram. Jade zaraz dowiedziec sie gdzie odbeda sie pokazy stunt, bo chyba nie u nich na podworku 😆

ja78
    Participant

hej.z tgo co wiem to na ich placu manewrowym z tylu.ponoc jest duzy.ja tam bede ok 12.00.jak co to moze sie spotkamy.mam 2 metry i zone bladynke.latwo znalezc.bedziemy w kilka osob.dajcie znac gdzie i o ktorej godzinie.np brama wejsciowa 12.30.pozdrawiam.

Przemo
    Członek

Tak jak mowisz, odbedzie sie to z tylu salonu. Beda dwa pokazy w sobote i dwa w niedziele. Pierwszy o 12.00, a drugi o 15.00. Proponuje wiec ok 11.40 przed brama.

ja78
    Participant

ok 11.40>ciekawe czy bedzie miejsce do zaparkowania.mam nadzieje ze paru z nas bedzie.co dalej zobaczymy.od czegos trzeba zaczac.mam nadzieje ze w tym sezonie dosc sie najezdzimy.<moze moj motorower to wytrzyma>jak narazie kupno innego sie oddala.od kad rodzina w komplecie wydatki wzrosly.moja zona tez planuje motorek,zbiera na prawko.wiec to troche potrwa.mam na oku fj z 93 ale musi poczekac.podziwiam moja dr zrobilem nia juz ok6000tys w pol roku. walnely zawory<350f>jezdze czesto w teren i dziennie do pracy,a on dalej jestok.mam nadzieje ze tez tyle macie radochy z jazdy co ja.pozdrawiam.

ja78
    Participant

ok 11.40>ciekawe czy bedzie miejsce do zaparkowania.mam nadzieje ze paru z nas bedzie.co dalej zobaczymy.od czegos trzeba zaczac.mam nadzieje ze w tym sezonie dosc sie najezdzimy.<moze moj motorower to wytrzyma>jak narazie kupno innego sie oddala.od kad rodzina w komplecie wydatki wzrosly.moja zona tez planuje motorek,zbiera na prawko.wiec to troche potrwa.mam na oku fj z 93 ale musi poczekac.podziwiam moja dr zrobilem nia juz ok6000tys w pol roku. walnely zawory<350f>jezdze czesto w teren i dziennie do pracy,a on dalej jestok.mam nadzieje ze tez tyle macie radochy z jazdy co ja.pozdrawiam.

markonin
    Członek

hej…
    a co tam bedzie sie dzialo i gdzie to w ogole jest??
    Czy to w ten weekend?
    Pozdr

Przemo
    Członek

Jezdze R6, wiec nie mam pojecia o "off road fun". Kupilem ja z mysla o poszaleniu po torze i to jest to co mnie kreci, a ona sie do tego idealnie nadaje. Dobry, krety asfalt tez lubie, wiec jakis wypad "za miasto" jak najbardziej!
    Markonin wybieramy sie na piate urodziny "Jordan Bikes" w ten weekend. Umowilismy sie na motocyklowe pokazy stant z tej okazji.
    http://www.jordanbikes.com/

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.