Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 406)
  • Autor
    Wpisy
    malaczarna2
    Participant

mam pytanie do fanów dwóch kółek… jak wygląda sprawa ze zrobieniem prawka na kat A w anglii. Dokładnie chodzi mi o to kiedy mogę starać się o tymczasowe prawo jazdy (za 3 miesiące stuknie 24 lata)? I czy mając tymczasowe prawko mogę jeździć do 125 i czy mogę zdawać na nim egzamin na wszystkie pojemności?
    Może ma ktoś namiary na dobrych instruktorów w Leeds ??

Regbars
    Członek

Hondy to bardzo dobre motorki często sobie śmigam bo mam akurat cbr’ke warto mieć takiego na stanie chociaż raz. Na spokojnie sobie jeżdże poczciwy staruszek wgl nie awaryjny.

Mario8088
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Regbars wrote:

Hondy to bardzo dobre motorki często sobie śmigam bo mam akurat cbr’ke warto mieć takiego na stanie chociaż raz. Na spokojnie sobie jeżdże poczciwy staruszek wgl nie awaryjny.

Jestem tego samego zdania 🙂 Też mam CBR f4i i jestem zadowolony 🙂

mareek
    Participant

Witam

Ja mam pytanie do osób które zdawały prawo jazdy na motocykl w UK. Długo się czeka na przystąpienie do egzaminu? Czy te materiały http://www.emano.co.uk/jak-zrobic-prawo-jazdy-w-uk/angielskie-prawo-jazdy-kat-a-motocykle.html wystarczą do zdania egzaminu? Czy zdawaliście po polsku?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 406)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.