Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 391)
  • Autor
    Wpisy
    chomik
    Participant

Ja wlasnie zdalam prawko na motor i szukam jakiegos malego motorka wiec do barca bede gotowa 🙂

Przemo
    Członek

Gratuluje chomik zdanego egzaminu. Domyslam sie ze masz uprawnienia do kierowania doroslymi motocyklami? Czy bylo to tylko CBT i musisz popyrkac troche 125? Jaka maszyna chodzi Ci po glowie?

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Przemo wrote:

Gratuluje chomik zdanego egzaminu. Domyslam sie ze masz uprawnienia do kierowania doroslymi motocyklami? Czy bylo to tylko CBT i musisz popyrkac troche 125? Jaka maszyna chodzi Ci po glowie?

Wlasnie zdawalam na motorku 125 (bo takiego mam) wiec przez dwa lata nie moge kupic nic wiekszego niz 33 hp wiec szukam Ninje 250 na sezon 🙂

ja78
    Participant

Jest ktos chetny na
    ROZPOCZECIE SEZONU w Leeds

chomik
    Participant

Ja Ja Ja 😀

ja78
    Participant

Chyba nie ma chetnych ,wiec spotkanie w malym gronie,u kogos na chacie.
    Bedzie min 10 osob.
    Jak ktos chce moze sie przylaczyc.

Hogan620
    Participant

Hogan [/url] III Skytop – Royal le scarpe blu

Ben noto skateboarding marche scarpe HOGAN Skytop di progettazione III può essere descritto come elementi in stile stravagante evocativo. Per migliorare ulteriormente il comfort, la III Skytop di una trama pelle scamosciata del corpo della scarpa, in modo che il raddoppio di comfort, piena di tessitura. Dal blu reale elegante, facendo la mia parte di questo Skytop HOGAN III colori principali, ma anche unica. Può essere depresso, forse speranza, a breve, queste scarpe è come cadere dalle nuvole, lungo la strada per entrare nel blu del cielo, che sono intorno a noi, così bella, così attraente.http://www.hogansitoufficialeu-italian.net/%5B/url%5D

Hogan620
    Participant

Ralph lauren différente de la version spectacle monde en 2012

Ralph Lauren[/url] chaque pièce de vêtement ne sont pas seulement animé la couleur de l’âme du Tibet, la Mongolie, du Yunnan et du Xinjiang, riche en minorité ethnique splendide spirituelle, les Polo Ralph Lauren[/url] grandes dames de l’avant-garde internationale de la tendance. Son inspiration à partir d’un éventail éclectique des filles Shibuya Japon et artiste Allison Katzman de Blythe, sa texture et sa couleur est exquise et élégante. Traditionnels chinois les caractéristiques nationales de la plupart des vêtements de style sentiment super-Poesia pour atteindre le parfait mélange de brillance.

Designer Ralph lauren experts versés dans le design de mode. Elle est diplômée de la Parsons School of Design de New York. 1962 aux États-Unis Ralph Lauren Pas Cher[/url] possèdent une marque — Ralph lauren, le secteur des femmes prestigieuses à Taiwan.

ROL
    Członek

chłopaki
    bo ja mam motorynkę
    to mogę się do was dołączyć???

ja78
    Participant

Daj znac na pw.
    Ja i kilu chlopakow jedziemy w sobote na tor motocrosowy.Jak co to jedz z nami.
    Okolice Micklefield A1 zjazd 42,M62.

ROL
    Członek

tak daleko to motorynką nie zajadę
    zresztą ja chyba nie mogę jeździć po autostradach…

ja78
    Participant

A gdzie mieszkasz?
    😀

ROL
    Członek

w anglii

ja78
    Participant

Spoko.chodzilo mi o miasto.

ja78
    Participant
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 391)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.