Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 331)
  • Autor
    Wpisy
    wujas22
    Członek

No wlasnie ?? czym latasz >??? pozdrawiam

pawelRR
    Członek

witam wszystkich.3-4 kwietnia w menchesterze sa targi motocyklowe jak ktos jest zainteresowany podaje link http://www.bikeshowseurope.com/manchester%202010.htm pozdro

Amstaff
    Participant

Witam maniakow 🙂 chyba niedlugo dolacze zapisalem sie na teorie jak dobrze pojdzie to juz na lato bedzie prawko :))

ja78
    Participant

Skad jestes kolego?
    Gdzie bedziesz zdawal?
    zrobiles juz cbt? 😈
    Jak zostajesz na swieta ,to dawaj z nami na wystawe.
    pozdrawiam 😀

ja78
    Participant

Wczoraj troche polatalismy,bylo cholernie zimno. 😳
    Jak ktos ma ochote na wieksza ilosc uczestnikow wycieczki to zapraszamy.
    W swieta jak pogoda pozwoli tez bedziemy zwiedzac okolice.
    Swiateczny wypad? 😀

Amstaff
    Participant

Witam bede zdawal w bradford (najszybciej bylo 9 kwiecien), na cbt jeszcze sie nie zapisalem niech sie cieplej zrobi 😛 niewiem jak bedzie z czasem moze sie wybiore z synem 🙂 z dewsbury jestem
    Pozdrawiam !

ja78
    Participant

ja tez w dewsbury mieszkam
    a co do prawka to cbt musisz pierw zrobic
    kosz to ok 100 f i 1 dzien

Amstaff
    Participant

Plan jest taki teoria –>cbt –> praktyczny 😉

ja78
    Participant

plan jest taki 😀
    cbt
    testy 😀
    jazdy
    tak to tu wyglada

Amstaff
    Participant

Hehe moj plan jest inny 😉 i choc zyje tez tu dla mnie dziala inaczej 😈 Theory test 09.04.2010 🙄 lepiej pomozcie jak to zdac bez uczenia bo nie mam na to czasu a nie spierac sie.
    Pozdrowienia 😉

ja78
    Participant

Ja akurt testow tu niezdawalem,wiec nie wiem.
    Wiem napewno ze jak nie masz angielskiego prawka i cbt to nikt cie nie doposci do testow.
    takie sa realia,chyba ze lewizna.
    nauka jazdy jest w dewsbury i obok.<2 szkoly>
    pozdrawiam.
    ps,
    upewnij sie lepiej.

Amstaff
    Participant

Dam znac jak mnie wygonia z teorii czy to nie przechodzi :)) Moze ktos inny z forumowiczow podpowie jak to wyglada ….testy, jazda i czy ciezko zdac DAS…..osobiscie zdawalem 14 lat temu na kat.B wiec pare latek minelo 😈

wujas22
    Członek

Kulturalnie odpisze —> ze Kolega napisal jaka jest kolejnosc ! Kazdy inny to samo Ci napisze . pozdrawiam

Amstaff
    Participant

Witam

Mowilem ze sie okaze z mojej wiedzy wynika inaczej, mialem nie odpisywac bo uwazam to za strate czasu ….ale widze ze sie nie obedzie ….

"Before taking your practical tests, you will have to take and pass the theory and hazard perception tests. You can take your theory test [b:c99efd6a8f]before[/b:c99efd6a8f] your CBT but [b:c99efd6a8f]most [/b:c99efd6a8f]people wait until after."
    to z pierwszego linku z google wiec to tez nie boli 😉
    http://www.begin-motorcycling.co.uk/tests.htm

Mysle ze to tez bylo kulturalnie —-> wiec kazdy inny niech napisze co chce takie prawo ( domniemam ze ta wiekszosc zalicza sie do slowa "most" zawartego w cytacie )
    Pozdrawiam

wujas22
    Członek

Nie no LOoozz Koles Chodzi o To ze Sa ludzie Ktorzy juz to tu robili dali ci wskazowki w jakiej kolejnosci to robili wiec spoko znalazles rozwiazanie , gratulacje , a teraz zamiast pisac to zakuwaj do testow 🙂 bo coraz cieplej sie robi a my juz smigamy conieco 😀 a jaki masz lub bedziesz chcial miec motocykl ?? pozdrrawiam wujas

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 331)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.