Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 301)
  • Autor
    Wpisy
    wujas22
    Członek

Mam nadzieje ze wiesz teraz co i jak 😈 Pozdrawiam Wujas

ja78
    Participant

hej.zmiana tematu 😆
    jak ktos sie bawi w blocie to jest teraz niezla okazja.wszystkie okolice podmokle i jest niezla zabawa.w sobote wezne aparat to dam kilka fotek.

Kolego od nauki jazdy,jak ty pracujesz,kiedy masz czas.
    jak chcesz sprobowac to wez ciuchy do blota. 😈 ja pomykam od ok.13.00 do 16.00.okolice dewsbury,ale musisz sie tu dostac.
    pozdrawiam.moto mam niewygodne ale jakos idzie.

wujas22
    Członek

Mmmm…. jakie ciekawe zaproszenie 😈 hehehhe . Pozdrawiam Wujas 😈

komornik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ja78 wrote:

hej.zmiana tematu 😆
    jak ktos sie bawi w blocie to jest teraz niezla okazja.wszystkie okolice podmokle i jest niezla zabawa.w sobote wezne aparat to dam kilka fotek.

Kolego od nauki jazdy,jak ty pracujesz,kiedy masz czas.
    jak chcesz sprobowac to wez ciuchy do blota. 😈 ja pomykam od ok.13.00 do 16.00.okolice dewsbury,ale musisz sie tu dostac.
    pozdrawiam.moto mam niewygodne ale jakos idzie.

a co porabiasz w weekend ?? mi się szykuje wolny więc można by było coś wykombinować 😀

ja78
    Participant

tak daleko nie patrze.mam pare spraw do zalatwieni,a co potem to niewiem.jak bedzie lalo to fajna zabawa bedzie,ale przemokniesz i 😀 bedziesz z blota.
    na placu mozna jezdzic w niedziele po 15.00,ale to jest jeszcze za daleko. 😆
    masz tam moj nr telefonu,jak co to dzwon.czasami moge nie odbierac,to oddzwonie.
    wujas a ty nie mysl tyle tylko zacznij jezdzic. 😈
    pozdrawiam.

ja78
    Participant

i tak minely wolne dni i nikt nie dzwonil. 😡
    spoko.

komornik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ja78 wrote:

i tak minely wolne dni i nikt nie dzwonil. 😡
    spoko.

bo był bardzo zajęty, ale za to weekend był owocny 😈 [pozbawiłem się wszystkich oszczędności 🙁 ]

ja78
    Participant

😀

komornik
    Participant

ja78 wrote:

i kiedy robisz prawko?
    😈

jak najszybciej z tym że pojawił się problem finansowy po zakupie wszystkiego, aczkolwiek postaram się to zrobić jak tylko dorwę materiały do nauki i podszkolę się trochę w jeździe. mam nadzieję że pogoda pozwoli mi zdać bez problemów.

ja78
    Participant

Komornik zaczoles juz jezdzic?
    moze jakis wypad?
    jak ktos ma ochote polatac to piszcie.
    pozdrawiam.

piriquito
    Członek

Witam wszystkich:))

Mam pytanko czy ktos sie wybiera na day track?? czy sie zbiera jakas ekipa i gdzie??

Pozdrawiam.

ja78
    Participant

hej.na pewno ktos pojedzie.jak co zostaw jakies namiary.

ja78
    Participant

<Trial>jutro sa zawod dla amatorow.jak by ktos mial ochote popatzec lub wystartowac podaje namiary
    S753DP
    Barnsley trial club
    ok godziny 11.00

pawelRR
    Członek

witam zapalencow.w czerwcu lecimy na ISLE OF MAN na TT oczywiscie na motorkach.jak ktos jest zainteresowany to niech da znac na forum.podam namiary.pozdro

antek77
    Participant

Witam.
    Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy z oponami motocyklowymi Avon Venom 🙄
    z możliwością wysyłki do kaczolandi 😉
    Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 301)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.