Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Slavek26
    Członek

Spoko [b:4e9e917aa4]Marcintosh[/b:4e9e917aa4],dawaj na priva i pogadamy co i jak, bo narazie pogoda sprzyja i nie sprzyja :). Ale trzeba korzystac poki jeszcze nas zima nie zastala 🙂

kdssi648
    Participant

Tez bylismy cala piatka. Ja Radek Iwan i 2 motocyklistow. Dla zainteresownych moge przeslac kilka zdjec. Najlepsze sa te z hostessami.

kdssi648
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ja78 wrote:

chej.jezdzimy z kolega na enduro.szukamy innych motocyklistow.jestesmy z dewsbury.pozdrawiam. 😀

czolem, prosze o kontakt chlppakow na enduro z dewsbury na 0772 474 5811 lub na kdssi648@yahoo.com

markonin
    Członek

Witam Wszystkich…
    Mam pytanie: czy wie ktos moze gdzie jest w Bradford ta dosyc slynna gielda czy moze komis motocyklowy??? Podobno sporo ludzi tam przyjezdza nawet z Polski po motorki!

Czekam na Odp… Pozdr

markonin
    Członek

Znowu Ja…
    A pytam sie bo poszukuje Hondy Fireblade rok ok. 1998 moc silnika 900.
    Narazie mam CBR600-f ale ostatnio mialem maly wypadeczek bo pewien angol wyjechal mi na skrzyzowanie i mialem mala stluczke! Z Prawej strony popekaly mi owiewki…niestety!

A moze ktos sie orientuje gdzie moglbym dostac owiewki do takiego starego modelu???

Dzieki i Pozdrawiam Wszystkich Fanow Motorow

Mniej wiecej czegos takiego szukam…
    [img:72f8eb0fd0]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_477c13c1001293195.jpg[/img:72f8eb0fd0]

fatamorgana
    Participant

Chyba [b:47b574f103]pojemność[/b:47b574f103] silnika raczej…te 900. 😉

markonin
    Członek

heheeh
    no masz racje pojemnosc silnika…
    Wiesz cos moze o tym miejscu w Bradford?
    Pozdro

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    markonin wrote:

Znowu Ja…
    A pytam sie bo poszukuje Hondy Fireblade rok ok. 1998 moc silnika 900.
    Narazie mam CBR600-f ale ostatnio mialem maly wypadeczek bo pewien angol wyjechal mi na skrzyzowanie i mialem mala stluczke! Z Prawej strony popekaly mi owiewki…niestety!

A moze ktos sie orientuje gdzie moglbym dostac owiewki do takiego starego modelu???

Dzieki i Pozdrawiam Wszystkich Fanow Motorow

Mniej wiecej czegos takiego szukam…
    [img:ec5158c5f8]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_477c13c1001293195.jpg[/img:ec5158c5f8]

Spytam meza, tez ma CBR moze bedzie wiedzial skad wziac owiewki. Nasza tez jest po szlifie delikatnym …

Pozdrawiam i dam znac

markonin
    Członek

A czy ktos moze powiedziec mi cos o Yamaha R1 czy jakies roczniki bywaly wadliwe i jaki rocznik warto kupowac…itd
    Prosilbym o informacje najlepiej od kogos kto mial taki motor, bo wyglada na kawal niezlej maszyny…
    Pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Na Twoim miejscu wybrałbym sie do:
    – knajpy, klubu gdzie spotykają sie motocykliści
    – kiosku z prasą o maszynach używanych
    – sklepu motocyklowego z używanymi lub:
    – zagadałbym jakiegoś posiadacza Yamahy- na pewno ktoś coś wie…
    – wybrałbym sie na jakąś imprezę motocyklową w regionie- zlot, zawody. Na pewno będą tam różni uzytkownicy, a przede wszystkim będą to tutejsi uzytkownicy, którzy lepiej niż przyjezdni z Polski bedą obeznani zarówno z tym rynkiem jak i serwisem, częściami, giełdami itp.
    Pozdrawiam.

P.S. Kiedyś siedziałem więcej w temacie, ale to było kiedyś.
    🙂 😉

markonin
    Członek

fatamorgana wrote:

Na Twoim miejscu wybrałbym sie do:
    – knajpy, klubu gdzie spotykają sie motocykliści
    – kiosku z prasą o maszynach używanych
    – sklepu motocyklowego z używanymi lub:
    – zagadałbym jakiegoś posiadacza Yamahy- na pewno ktoś coś wie…
    – wybrałbym sie na jakąś imprezę motocyklową w regionie- zlot, zawody. Na pewno będą tam różni uzytkownicy, a przede wszystkim będą to tutejsi uzytkownicy, którzy lepiej niż przyjezdni z Polski bedą obeznani zarówno z tym rynkiem jak i serwisem, częściami, giełdami itp.
    Pozdrawiam.

P.S. Kiedyś siedziałem więcej w temacie, ale to było kiedyś.
    🙂 😉

Pewnie masz racje tylko ze mi sie nie chce nigdzie chodzic po Pubach…
    Pewnie sobie kupie jakies magazyny z motorkami i poczytam:-)
    Dzieki

Malgon
    Participant

AAaa widzisz – okazuje sie, ze my mamy CB600F.
    🙄 Ja myslalam,ze to to samo co CBR, a to inna bajka przeciez.
    Sorki za zamet. szperaj na forach i w gazetach …

O R1 sie nie wypowiadam bo generalnie nie przepadamy za "scigaczami" 😀

Slavek26
    Członek

Jedyny znany mi sklep i komis motocyklowy, ktory jest dosc spory to [b:7178656df8]Jordan Bikes[/b:7178656df8]. Ale nie wiem czy to jest to co miales na mysli. 😕

markonin
    Członek

hej

Juz w sumie niewazne bo znalazlem juz swoja Piekielna Maszyne:-)
    Ale dzieki
    Pozdrawiam

Przemo
    Członek

To moze bys sie pochwalil ta piekielna maszyna? moze jakies zdjecie? Opis? A tak w ogule to do szukania czesci wedlug mnie najlepszy jest ebay! Naprawde wiele mozna znalezc w przystepnych cenach.
    Pozdro!
    PS. jakbys mial ochate pochulac na torze ta maszynka to daj znac!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.