Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    jarek_3
    Participant

😯 😯 😯

v-tec
    Członek

Cholera, jednemu człowiekowi poświęciliście wątek na 5 stron (and counting).
    Chciałbym być tak popularny…. 😉

fatamorgana
    Participant

Jeszcze Ci mało? 😯 😆
    Widziałem min. temat "V-tec idzie po…", więc nie narzekaj.

Seadaz
    Członek

Z niecierpilowscia czekam na dalszy rozwoj sytuacji. Zamiast sie ostro wziasc za prace to siedze, czytam i nie moge doczekac sie finalu 😀 To prawie jak dobra soap opera lub afera PIS – PO ;P Ciekawe czy czasem nie wyjdzie to jak z afera bilbordowa – uklony dla pana Kurskiego 😉
    pozdro

fatamorgana
    Participant

Ja się nie mogę doczekać min co niektórych jak w końcu pokażę kilka zdjęć z niezwykle popularnego ostatnio schroniska dla strudzonych wędrowców… 😆

Iwoo
    Participant

😈 😈 😈 😈

noname
    Członek

Pani ina nie wiem czy zdaje sobie Pani sprawe z tego ze Pan pandasos jest bratem nie jakiego MAXYMILIANA L. Dla tego ten oto osobni staje po stronie MAXA. Wiem gdzie max mieszkal wczesniej, wiem jaki on jest, i wiem jakie zdanie maja o nim jego koledzy. nie daza go zbyt wielkim szacunkiem. jak max zjawil sie w polsce, to mial kolegow tylko i dla tego ze mial kase ( i to tez pewnie nie jego). dla tego nie dziwie sie ze tak to wszystko poszlo….Zgadzam sie z tym ze max jest manipulatorem, a po tym jakie zdanie maja o nim koledzy to domniewam ze jest tesz oszustem. tak wiec trzymam za pania kciuki.

Pandasos
    Członek

Detektywie Monk. 🙂 Mam nadzieję że Pani Ina nie pojedzie po tobie za błędy jakie napisałeś 🙂 Ale znając tę Panią (hipokrytka) przymknie oko bo jej pomagasz..hehehehe…..A mówią że kołki są rzadkością i trzeba je ociosac 😛

Blues Brother kontra Obcy i Predator 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.