Strona główna › Działy › Czarna lista › Max L.
Witam.Czytając tę straszna historie..którą przedstawiasz…normalnie strach się bać. Złamałaś najważniejszą zasadę tego forum..podajesz nazwiska i imiona ludzi.A sama się nie przedstawiłaś ukrywająć się za Pseudo. Dla mnie jesteś osobą nie wiarygodną. Dysponuję dowodami że kłamiesz. i Przedstawię je Administratorowi na jego życzenie..Jak narazie to ty utrzymujesz złą opinię na temat Polaków..za granicą. swoim zachowaniem..A może wystarczy przedstawić administratorowi jakimi pobudkami się kierujesz. i dlaczego takie rzeczy wypisujesz.Pomówienia i publiczne wykorzystywanie Nazwiska osób .Jest Karalne. Tak więc droga Pani ..sprawę trzeba oddać do sądu ..niech on rozstrzygnie czy masz rację..i radzę mieć dowody.A nie motać się jak dziecko tu na forum.
Pozdrawiam.
ps:R
Rozpijanie Małoletnich też jest karalne…jak nie płacenie podatków.
[b:6f15eeec66]Uwagi moderatora[/color:6f15eeec66][/b:6f15eeec66]
Pojawia się tu tradycyjny problem.
[b:6f15eeec66]Kto mówi/pisze prawdę?[/b:6f15eeec66]
I skąd pewność czy to nie jakaś zemsta, kto jest kim itp…?
Bardzo łatwo na kogoś powypisywać to i tamto, ale rzecz w tym, że nie wiemy kim jesteście ludzie, a wierzyć komuś nieznanemu na samo słowo, to wiecie co… 😉
Masz rację autorze z podawaniem nazwisk, ale pytanie czy to było prawdziwe nazwisko jakie ina podała?
Określenie [b:6f15eeec66]tak zwany, niejaki [/b:6f15eeec66]jeszcze nie sugeruje dokładnej tożsamości.
Poniewaz jednak nie wiadomo kto z was ma rację, obciąłem nazwisko.
Z jednej strony w Leeds nie brakuje oszustów i wyłudzaczy oraz zwyczajnych cwaniaków i obiboków żerujących na kimś, ale z drugiej już nie raz słyszałem i widziałem jak wstrętni potrafią byc dla siebie ludzie i jak kłamią aby tylko sie na kimś odegrać, dokopać komuś.
Prawdę mówi bardzo niewielu ludzi, zatem póki co nadal nazwisko bedzie blokowane, zaś Twój post Pandasos świadczyć może albo o dobrej znajomosci tematu, albo…. o tym że jesteś kimś, komu zależy na wybieleniu wspomnianego Maxa (to jest mozliwe).
Bywały tu i takie sprawy….
Do iny taka uwaga:
Nikt nie zlamał żadnego Twojego hasła.
Poczytaj trochę a zasadach administrowania forami i ich moderowaniu…
Jakby nie to, po każdej kłótni tu by wszyscy pisali coś na kogoś i zrobiłby się jeden wielki bałagan.
A wśród Polaków o to wyjątkowo łatwo… 😛
Witam.Czytając tę straszna historie..którą przedstawiasz…normalnie strach się bać. Złamałaś najważniejszą zasadę tego forum..podajesz nazwiska i imiona ludzi.A sama się nie przedstawiłaś ukrywająć się za Pseudo. Dla mnie jesteś osobą nie wiarygodną. Dysponuję dowodami że kłamiesz. i Przedstawię je Administratorowi na jego życzenie.
A TY chyba w życiu nie zapłaciłeś za kogoś rachunków i nie wysłuchałeś obelg i gróźb pod swoim adresem . Co prawda nie życzę Tobie tego, ale życie bywa okrutne.
😯
Pani Inko Z. (zmoderowano[/color:4475f4c2ae]) odnośnie do pierduł które pani wypisuje To takie pani prawo kazdy może .Ale radze nie mieszać w te gówniane zagrywki rodziny tych żekomych oszustów i proponuję zająć sie swoim Problemem ALKOCHOLOWYM !!!! Achciałbym jeszcze nadmienić że bedąc pare dni temu w Polsce pani synek mieszkał w domu rodziców tego Maxsa miał schronienie wikt i cała reszte i tak było Zawsze gdy był w polsce a pani ma czelność obrażać ludzi a zapomniałem że przez nadmia alkocholu mozna mieć problemy z pamięcia ❗
😯 😈
Czy wy ludzie chodziliście do szkół?
Jego tez zaskarżyć o podanie nazwiska?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😈 👿 😯
ina wrote:Przez chwi 😈 👿 😯
???
Fata..to dość szczególna i nie typowa sprawa…jednak można na swój sposób dopatrzeć się logicznych i nie logicznych wypowiedzi..Pozwoliłem sobie na wypowiedz na forum..tylko dlatego że podoba mi się twoje podejście do osób które oszukują innych.Szybko sprawnie i nie bać się.
Tak jak powiedziałem posiadam dowody na temat niewinnośći ludzi którym się zarzuca tak poważne sprawy jak oszustwo czy grożby pozbawienia go własnego domu.Do ogólnej wiadomości informuje że gdyby popatrzeć na czas i miejsce kiedy ta sytuacja się wydarzyła to można wywnioskować ze Obywatel MAX..był wtedy osobą niepełnoletnią.Przebywającą na terenie Pani N.Ja osobiście nie byłem w Leeds.Jednak znam sytuacje na tyle dobrze że wiem iż to osoba dorosła zobowiązała sie do opieki nad młodocianym.Na czarno Obywatel Max nie chciał pracować i wiele rzeczy wykonywał pod kierunkiem Pani N. Jak to możliwe że utrzymywał się w domu obcej kobiety?? A to dlatego że matki tych dzieci które pojechały z wizją nowej przyszłości wysyłały im pieniądze i Pani N. Są na to papiery oraz dowody zapomogi jaką dostała Pani N. Od Państwa. Tak jak mówiłem jeśli to będzie konieczne do wglądu "Fata" mogę je udostępnić.A oficjalnie nie poruszać tematu juz na forum.Jako Admin Fata zachował się bardzo wporządku…Co do Pana Jarka. To dobrze że jak Lew broni Pan dzieci i godności innych.Jednak nie można postępować w taki sam sposób.Zasady są po to żeby je przestrzegać nie łamać.To nas wyróżnia od małp. np:) Co do innych wypowiedzi ..nie odnoszę się bo to nie temat o który postowałem. Pozdrawiam Fata. i resztę forumowiczów. Mam nadzieję że to nie będzie już kontynuowany temat. Dzieciaki sobie świetnie radzą…i dzięki pomocy rodziny i ludzi z Leeds mają dobrą pracę.
Ps. Pani N. Jestem Alkocholikiem nie pijącym …(to nie boli)
Hej, Jarek!
Gdzie Ci wcięło treść postów??!!! 😯 😯 😯
Bo ja nic nie kasowałem… ❗
(W razie czego kopia jest).
🙄
Odpowiadajac na zarzuty:
-Czarna lista jest po to aby opisywac sytuacje i osoby przez ktore zostalo sie oszukanym- tak?
-Post funkcjonowal wiele miesiecy i jakos nie bylo protestow-tak?
-Co do postepowania Maxa L podtrzymuje wszystko co zostalo powiedziane wczesniej, a cale zamieszanie w ostatnich dniach jest tylko dowodem na to, ze koles miota sie bo jego przekrety wyszly na jaw.
– Niepelnoletni Max przyjechal do Anglii twierdzac ze za zgoda rodzicow- matka to potwierdzila przez telefon a sam stwierdzil ze jego prawnym opiekunem w Anglii jest jego pelnoletnia dziewczyna Asia.
– UK jest krajem gdzie niepelnoletni nie pracuje na czarno, po ukonczeniu 16 roku zycia jest traktowany jak normalny pracownik, wiec argument ze praworzadny Maxiu nie pracowal bo nie chcial lamac prawa jest bez sensu. Nie chcial pracowac bo to pasozyt, oszust i len.
– Pieniadze przysylane z Polski ….. Nie spotkalam sie dotad z sytuacja gdy ktos przyjezdza do Angli utrzymuje sie z kasy przysylanej z kraju… Zasadniczo jest odwrotnie… To my pracujac tu wysylamy kase do rodziny w Polsce. No, ale skoro zamozni rodzice sfinansowali synkowi wczasy w UK to juz nie moja sprawa. Moja sprawa to kasa ktora osobnik ow wisi mi za mieszkanie i rachunki.
– Konia z rzedem temu kto powie jak mozna uzyskac jakies" zapomogi" od panstwa na obcego czlowieka w UK, a ponoc sa na to dokumenty- zabawne…
– Drugiego kona z rzedem dla tego jarka_3 jesli pokaze mi w jaki sposob rodzinka Maxa mnie sponsorowala.
– Ad alkoholizmu- to zarzut stawiany zawsze gdy brak argumentow. Nawet nie warto z tym dyskutowac ani przekonywac o absurdalnosci.
Owa domniemana alkoholiczka od ponad roku pracuje w jednym miejscu gdzie jest wymagana wysoka kultura osobista i takie rzeczy jak naduzywanie alkoholu na pewno bylyby powodem do zwolnienia mnie. A tak sie nie dzieje i nie dzialo sie takze w poprzedniej pracy. Ani w zadnej innej. To tyle- poza tym ze akohol pisze sie przez samo H… nie dyskutuje dluzej nad sprawa ktorej nie ma i ktora nie ma zwiazku z oszustami.
– A straszenie sadem to chyba jakas przypadlosc przywleczona z krajowej rzeczywistosci!!! Czekam z utesknieniem na spelnienie tych pogrozek. Z wielka satysfakcja powtorze wszystko.Tylko zastanawia mnie jedno- czy ten kto straszy zdaje sobie sprawe ze to kosztuje i to slono, wpis, pomoc prawna- w przypadku sadu angielskiego tlumacz przysiegly, a po zapadnieciu wyroku ktory jest z gory wiadomy dojda koszta procesowe… Bogaci ludzie…Moze to i dobrze dla mnie- moze odzyskam swoja kase i do tego jakies zadoscuczynienie… Czekam na pozew… 😀
Teraz juz wiem ze to moj syn skasowal moje posty. A co do przebywania w domu rodzicow niejakiego Maxa podczas ostatniej wizyty w kraju- z moich wiadomosci wynika ze rzecz miala miejsce jednej nocy, jak sie do tego odnosze latwo sie domyslec, ale moj synek to odrebny problem, ktory zdecydowanie nabrzmiewa odkad poznal a potem sprowadzil on do Leeds owego oszusta. Koles ma wyjatkowy dar manipulowania ludzmi. Dlatego tez ponawiam ostrzezenie- trzymajcie sie z daleka od niejakiego Maxa L!!!!
Pani N.Do głębi poruszyła mnie pani strata o której Pani pisze.Ale takie bajki od osób chorych słyszałem nie raz.Bardzo mi jest smutno z tego powodu co pani pisze że nie radzi pani sobie z synem.Może mogł bym jakoś pomóc? Nie utrzymuje kontaktu z pani synem..ale go widziałem kilka razy. Bardzo sympatyczny człowiek. A pani przesympatycznie opowiada Baśnie z 1000 i jednej nocy. Miałem nadzieję że nie będziemy wracać do tematu bez dowodów. Pani jednak obstaje publicznie że je posiada.(domniemam z wypowiedzi).Ostrzeżenia to jedno…oszczerstwo to drugie. Pani mnie nie zna. A szkoda. Bo ja bardzo sympatyczny jestem jak Pani syn. Ale nie znoszę i nienawidzę kłamców szczególnie tych którzy nadużywają płynu na Literke CH w środku. A tak przy okazji czy bankomaty nadal mają kamery ? Jeżeli tak to jestem w stanie udowodnić kolejną rzecz i przedstawić na forum kto kradnie i oszukuje. To wszystko Pani N. Proszę nie nadużywać mojej cierpliwości.
Pozdrowienia dla Administratora.
Tępić ..ale gdy trzeba mieć miłosierdzie..gdy sami nie jesteśmy czyści.
No i badz tu madry 😕 Kto mowi prawde ❓ ❓ ❓
Gdyby to była polityka odpowiedź brzmiałaby:
"Ten kto lepiej kłamie"…. 😆
Uwielbiam pogróżki …. Co do cierpliwosci i jej naduzywania- cierpliwosc jest cecha ludzi doroslych, a mniemam ze Pandasos zbyt wiekowy raczej nie jest. Wiec bawmy sie dalej- co do szerokiego repertuaru pogróżek, dokumentow ktore zostana przedstawione jak bedzie pora i temu podobnych cytatów nie bede sie odnosic- ostatnie dwa lata w naszym kraju obfitowaly w tego rodzaju wypowiedzi- jest z czego czerpac wzorce, ale mysle ze warto tez wyciagac wnioski z tego do czego owe "porazajace dowody", "autentyczne nagrania", "teczki" i inne takie bzdety w efekcie koncowym doprowadzily… Do osmieszenia tych co szermowali owymi "dowodami" w najlepszym razie. Dobra rada- proby prowokacji tez do niczego nie proiwadza- szkoda czasu i energii. A mnie sprowokowac jest naprawde trudno. Radze tez pocwiczyc czytanie tekstu ze zrozumieniem – przynosi to wiecej korzysci niz kopiowanie stylu tabloidow.
"Tak jak powiedziałem posiadam dowody na temat niewinnośći ludzi którym się zarzuca tak poważne sprawy jak oszustwo czy grożby pozbawienia go własnego domu"- to nie moje słowa. "Ja osobiście nie byłem w Leeds.Jednak znam sytuacje na tyle dobrze że wiem iż to osoba dorosła zobowiązała sie do opieki nad młodocianym.Na czarno Obywatel Max nie chciał pracować i wiele rzeczy wykonywał pod kierunkiem Pani N. Jak to możliwe że utrzymywał się w domu obcej kobiety?? A to dlatego że matki tych dzieci które pojechały z wizją nowej przyszłości wysyłały im pieniądze i Pani N. Są na to papiery oraz dowody zapomogi jaką dostała Pani N. Od Państwa. "….
taaa. dowody… Powtarzam- ostrzegam przed Maxem. Zwlaszcza ze jest w stanie wystepowac w trzech osobach … Tylko nicki zmienia…