Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ina
    Participant

Przez chwile pojawily sie dziwne zmiany w napisanych przeze mnie postach ostrzegajacych przed dzialalnoscia niejakiego Maxa L. Ktos zlamla moje haslo i skasowal posty.
    Przypominam wiec: Max L.- osobnik ktorego na prosbe mego syna przyjelam pod swoj dach na starcie w Anglii to oszust, klamca, mitoman i generalnie prymitywny, nieciekawy typ wykorzystujacy ludzi. Wraz z jego dziewczyna- Asia przyjechali do Leeds w styczniu lub lutym- nie pamietam teraz tego roku.Kase na podroz pozyczyl moj syn- oczywiscie do dzis nie ujrzal zwrotu. Mieszkali u mnie przez 2,5 miesiaca. Koles przez caly ten czas nawet nie usilowal sprawiac pozorow ze szuka pracy, choc znajdowalam mu sporo ofert nie kwapil sie do jakiejkolwiek aktywnosci. Zalatwilam prace jego dziewczynie i od tego momentu Max stal sie utrzymankiem Asi- laska pracowala na niego wiele miesiecy a on nic. W koncu jakos udalo sie go namowic zeby askawie podjal zalatwiona przeze mnie prace ale wyrzucili go po 2 tygodniach i wcale sie nie dziwie. Probowalam kontaktowac sie z jego matka w Polsce ale kobiete szczesliwa ze pozbyla sie klopotu jakos nie za bardzo chciala mobilizowac synka do dzialania. Za czas gdy mieszkali u mnie bylismy umowieni na kase ktora de facto jest nieadekwatna do cen za pokoj- efekt koncowy kasy nie zobaczylam za to koles probowal mnie szantazowac i probowal wyrzucic mnie z mojego wlasnego domu- cytat- jak ci sie nie podobamy to w….laj.W trakcie tego koszmaru gdy mieszkali u mnie przerobilam wyzwiska, obrazanie, szantaze, wizyte policji wezwanej przez sasiadow gdy moj niechciany lokator zbyt glosno sie bawil.I stale nie mieli zamiaru sie wyprowadzic. W koncu zagraniem psychologicznym zmusilam ich do wyniesienia sie. Wyniesli sie zostawiajac nabite na full rachunki do zaplacenia, syf w pokoju i mieszkaniu i niezaplacona kase za pokoj. Wyniesli sie do mojego znajomego gdzie koczowali 2 tygodnie narazajac go na problemy ze strony landlorda. Po 2 tygodniach jakos sie wyniesli oczywiscie ani kasy, adni dziekuje. Pozyczyli od kolegi cyfrowke- nachwile- dluuuuugo nie mogl jej odzyskac. Ode mnie bez mojej zgody- znowu dzialanie mego syna zniknely 2 materace, rondel i pare innych rzeczy. Oczywiscie bezpowrotnie. Max nadal nie pracowal a glupiutka Asia utrzymywala jego, a takze przez dosc dlugi czas Maxa kuzyna i jego dziewczyne ktorych on sciagnal.Pozyczanie kasy na wieczne oddanie, nieplacenie rachunkow- monity przychodzily potem dlugo na moj adres-to normalna praktyka tego osobnika. Mieszka na Armley – ostrzegam wszystkich przed tym kolesiem- ja dalam sie oszukac, pare innych tez- niech ten post badzie ostrzezeniem dla innych.

Baggins
    Participant

Jako ze pochodze z tej dzielnicy moglabys przytoczyc rysopis cobym nieopatrznie nie pozyczyl czegos 8)

fatamorgana
    Participant

Samo zło na tym Armley siedzi jak czytam forum… 🙂 😯 😯 8)
    I jeszcze te kamienie…
    brrr… 😆

Marta Klecz
    Członek

ok
    przepraszam za glupie pytanie

Baggins
    Participant

[quote:7ece52f0d9]Max, Asia, Tyndzik i jego laska Ania na armley[/quote]
    A tu 😀

ina
    Participant

Koles niewysoki, szpanujacy na miesniaka ale to tylko tluszcz ze sterydami na cherlawym korpusie- lekko przygarbiony, braki w uzebieniu, wyjatkowo nieciekawa facjata , lekko wykrzywiona, lekki zez, swinskie oczka- nieciekawa postac.

AS
    Participant

Dobry (i praktyczny) zwyczaj- nie pożyczaj.
    A w przypadku Polaków za granicą: nie bądź za dobry bo cię zjedzą. 8) 😛

Baggins
    Participant

[quote:4b0f23a3c0]koles niepokaznego wzrostu, krepy, lekko sie jakby przygarbia. wiek 18 lat. krzywa geba- nieciekawa, lekki zez i braki w uzebieniu. wlosy brudny blond. krotkie rzadkie. Mowie ze nieciekawy typas!!!![/quote]

Typowy angol spod czerwonego szeregowca wiktorianskiego heheh. No ale jak wyda odglos pewnie rozpoznam, choc z dziecmi sie nie zadaje.
    ciekawe skad inad jak musi wygladac jego luba w takim razie

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ina wrote:

koles niepokaznego wzrostu, krepy, lekko sie jakby przygarbia. wiek 18 lat. krzywa geba- nieciekawa, lekki zez i braki w uzebieniu. wlosy brudny blond. krotkie rzadkie. 😕 Mowie ze nieciekawy typas!!!!

Co nie przeszkodziło ci przyjąć go pod swój dach 😆

fatamorgana
    Participant

Spokojnie…on się nie wyśmiewa, ma taki humor i już.
    Raczej nie można oczekiwać, ze wszyscy będą wyklinać typa tak jak Ty. 😉

ina
    Participant

Nie rozumiem zosliwosci- post ma ostrzegac przed tym typkiem i byc przestroga dla innych . Ja dalam sie wykolowac- moze inni normalni ludzie ktorzy widzac inna osobe nie mysla tylko o tym jak go wykiwac ale jak trzeba to probuja i chca pomoc zastanowia sie czy warto narazac sie na klopoty ze strony takich popapranych osobnikow. Z ciekawostek- wizyta matki Asi to na poczatku zapewnienia ze kase oczywiscie corcia z narzeczonym zwroca a potem milczacy telefon… Czyzby oszustwa i wyudzenia to cos normalnego w rodzinach tej pary?
    Asia placzac obiecywala przed moja szefowa- mamy wspolna- ze odda kase, ze ma malo bo jej chlopak nie pracuje, ze w ratach- na lzach i obiecankach sie skonczylo. Teraz koles pracuje ale kasy nadal nie kwapia sie oddac, za to robi ferment i wkreca dziwne historie na swoj temat wszystkim wokolo

Baggins
    Participant

Wogole jaki ma fajny pseudonim hehe [u:f1c40c85fa]max latecki[/u:f1c40c85fa]. Wypowiada sie ”lateky”?/. dzieki za ostrzezenie, a syn dostal juz pasy na gola d.. za niefajnych przyjaciol? choc w tym chorym kraju to jeszcze bys do wiezienia poszla

ina
    Participant

synus jest chyba jedna z pierwszych ofiar tego oszusta- na gola mu nie dam- zycie bije lepiej. A co do kolesia to nie ksywka tylko imie i nazwisko czyli Maksymilian- tak go matka skrzywdzila. Jeszcze raz ostrzegam przed tym przekretem. Kto czytal moje posty przed skasowaniem ich przez wlamywacza moze porownac tresci- nic nie dodalam- ta sama historia- a teraz zycie pisze ciag dalszy- kolesiowi pali sie tylek jak dowiedzial sie o tych postach i podejmuje rozmaite desperackie akcje- haotyczne i nerwowe- w koncu nikt nie lubi jak prawda niekorzystna dla niego wychodzi na jaw…

Pandasos
    Członek

Witam.Czytając tę straszna historie..którą przedstawiasz…normalnie strach się bać. Złamałaś najważniejszą zasadę tego forum..podajesz nazwiska i imiona ludzi.A sama się nie przedstawiłaś ukrywająć się za Pseudo. Dla mnie jesteś osobą nie wiarygodną. Dysponuję dowodami że kłamiesz. i Przedstawię je Administratorowi na jego życzenie..Jak narazie to ty utrzymujesz złą opinię na temat Polaków..za granicą. swoim zachowaniem..A może wystarczy przedstawić administratorowi jakimi pobudkami się kierujesz. i dlaczego takie rzeczy wypisujesz.Pomówienia i publiczne wykorzystywanie Nazwiska osób .Jest Karalne. Tak więc droga Pani ..sprawę trzeba oddać do sądu ..niech on rozstrzygnie czy masz rację..i radzę mieć dowody.A nie motać się jak dziecko tu na forum.

Pozdrawiam.

ps:Rozpijanie Małoletnich też jest karalne…jak nie płacenie podatków.

jarek_3
    Participant

xxxxxx 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.