Strona główna Działy Erystyka Kto kogo i dlaczego

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 91)
  • Autor
    Wpisy
    Uxbridge
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

Uxbridge wrote:

Czy Cie pogielo Baggins? 😉

dobra dobra fata ! nie udawaj.. sciagaj ten mundur i przestań pajacować
    😀
    [/quote]
    Blad. Ja jestem botem nowej generacji stworzonym przez CBA i Radio Maryja. W nocy wypelzam na twarde dyski i czytam wasze sprosne maile do Paris Hilton.

Marta Klecz
    Członek

moj bozie

wychodzi drugie oblicze generala….

Asix
    Participant

Marta wrote:

Moi drodzy..
    Czy nie zauwazyliscie zadziwiajacego podobienstwa Asa wypowiedzi do Fatamorgany?

🙂

Tak tylko chcialam wam zwrocic uwage….

Widac widac…
    Nawet emotek tych samych uzywa..
    I ten podpis : from the past…
    Ten sam styl pisania, te same akapity, ta sama tendencja 🙂

Ilona_
    Participant

No to chyba juz wszystko wiadome…Afe Fata 👿

Asix
    Participant

nie, no moze nie jest tak, jak myslimy ze jest…
    Moze to tylko podobienstwo, a moze ktos sie zabawia…

kunegunda
    Participant

OO pierwszy raz to czytam i coz moge powiedziec smutna ale prawdziwa rzecz:
    popieram fate choc go nie polubilem od pierwszego spotkania.
    A to ze marta jestes osoba z ktora do wodki bym nie usiadl, to to co tu sobie wypisujesz tylko potwierdza moje pierwsze spotkanie z twoja osoba.

ulka77
    Członek

A dlaczego to smutne jest,ze popierasz Fate??? 😯 😆 😆 😆

v-tec
    Członek

Bo go nie lubi jak sam napisał 🙂

dafunkonline
    Participant

AS to jednak fata … lub na odwroot…
    mam potwierdzona informacje… fata nie moge ujawnic od kogo, bo bardzo bys sie wkurzyl na te osobe…
    AS zdemaskowany… :/
    ale nadal nie wiem jaki jest sens podbudowania wlasnego ego wypowiedziami anonimowego forumowicza, ktrorym sie jest… to chyba jakas choroba psychiczna

ale mimo wszystko chce mi sie z tego smiac 😀
    z "tropiciela rasistoow" stalem sie "tropicielem idiotoow"… 😀

fatamorgana
    Participant

Niektórzy udający mądrali, nigdy nie zmądrzeją…
    Głupsi umrą niż się narodzili.

Czym jeszcze zamierzacie się podniecać?
    Widać nie macie mądrzejszych spraw na głowie.
    Niektórzy nie rozumieją wielu analogii jak i ukrytego znaczenia i wydaje im się, ze dokonali wielkich odkryć.
    Odkrywanie rzeczy oczywistych i dawno znanych jest dobre dla dzieci. Śmieszne to i przypomina podniecone przekupki na targowisku podniecające się faktem, ze obok w sklepie też mają podobne produkty w sprzedazy. A mają je od dawna….
    Adres IP oraz ikonki, których tu jest niewiele to jeszcze nie wszystko.
    Jestem pewien, ze to dwie całkiem różne postacie. 😛
    Zresztą mnie to wisi i powiewa co wam się wydaje.
    "Mam potwierdzone informacje itp"…
    Nawet wiadomo od kogo heh!
    Kolejny dowód, ze moderator (a tylko on ma dostęp do danych z IP) łamie zasady, ponieważ udostepnianie osobom trzecim danych systemowych nie jest w porządku.
    Polecam to uwadze Administratora serwisu.

Marta Klecz
    Członek

Jednoczesnie przyznajesz sie ze AS to ty…

Kunegunda- a co ci takiego zrobilam na tym pierwszym spotkaniu ze mnie tak nie polubiles??????????

pierwsze wrazenie powiadasz… no coz ..wyobraz sobie ze ja tez nei pije z wszystkimi wodki.
    Naturalne jest to ze nie jest sie lubianym przez wszystkich…ale zeby tak po chamsku pisac – nie poszedlbym z toba na wodke- to juz poprostu wredne

7sisters
    Participant

fatamorgana wrote:

Niektórzy nie rozumieją wielu analogii jak i ukrytego znaczenia i wydaje im się, ze dokonali wielkich odkryć.
    Odkrywanie rzeczy oczywistych i dawno znanych jest dobre dla dzieci. Śmieszne to i przypomina podniecone przekupki na targowisku podniecające się faktem, ze obok w sklepie też mają podobne produkty w sprzedazy. A mają je od dawna….
    Kolejny dowód, ze moderator (a tylko on ma dostęp do danych z IP) łamie zasady, ponieważ udostepnianie osobom trzecim danych systemowych nie jest w porządku.

Jakbym czytal oswiadczenie przelozonego Redemptorystow nt. rydzykowych nagran.

Rince von Wind
    Członek

fatamorgana wrote:

Zagrywka No.5 z manewrem "koziolek matolek"
    – Zwalic wszystko na niezrozumienie "ukrytych znaczen", analogii, aluzji i ogolnej bezmyslnosci innych.
    – Zbagatelizowac wlasne przewinienie
    – Oskarzyc przeciwnika o zlamanie prawa

Analiza dostepna na Wiki pod haslami "Troll (internet)", "Sockpuppet (internet)", "Flaming (internet)", "Gadfly (social)" 😀
    Nic tylko czekac na wypowiedz "Godwin-a" w tej dyskusji 😀

dafunkonline
    Participant

hehehhee
    musze ci napisac fata ze osoba , która odkryla twój sekret (choć twierdzisz, ze to raczej tajemnica poliszynela) to nie jest marta (bo pewnie tak myslisz)…
    a dochodzic ujawnienia twojego IP mozesz sobie w sądzie.. bo widze, ze lubisz takie straszenie prokuratorem…
    twoja osoba coraz bardziej przypomina mi braci bliźniaków – despotów, którzy chca istniec na scenie, nawet jeśli to istnienie wymaga ciagłej zmiany zdań i dwulicowości..

fata prosze cię – opamietaj się, bo bedzie za późno i zal bedziesz mogł miec tylko do siebie…
    przeciez to łatwe przyznac się do błędu.. czy tobie nigdy nie przeszło to przez gardło ?

v-tec
    Członek

Marta wrote:

Naturalne jest to ze nie jest sie lubianym przez wszystkich…ale zeby tak po chamsku pisac – nie poszedlbym z toba na wodke- to juz poprostu wredne

Racja.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 91)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.