Strona główna › Działy › Erystyka › Kto kogo i dlaczego
Uxbridge wrote:Czy Cie pogielo Baggins? 😉
dobra dobra fata ! nie udawaj.. sciagaj ten mundur i przestań pajacować
😀
[/quote]
Blad. Ja jestem botem nowej generacji stworzonym przez CBA i Radio Maryja. W nocy wypelzam na twarde dyski i czytam wasze sprosne maile do Paris Hilton.
moj bozie
wychodzi drugie oblicze generala….
Moi drodzy..
Czy nie zauwazyliscie zadziwiajacego podobienstwa Asa wypowiedzi do Fatamorgany?🙂
Tak tylko chcialam wam zwrocic uwage….
Widac widac…
Nawet emotek tych samych uzywa..
I ten podpis : from the past…
Ten sam styl pisania, te same akapity, ta sama tendencja 🙂
No to chyba juz wszystko wiadome…Afe Fata 👿
nie, no moze nie jest tak, jak myslimy ze jest…
Moze to tylko podobienstwo, a moze ktos sie zabawia…
OO pierwszy raz to czytam i coz moge powiedziec smutna ale prawdziwa rzecz:
popieram fate choc go nie polubilem od pierwszego spotkania.
A to ze marta jestes osoba z ktora do wodki bym nie usiadl, to to co tu sobie wypisujesz tylko potwierdza moje pierwsze spotkanie z twoja osoba.
A dlaczego to smutne jest,ze popierasz Fate??? 😯 😆 😆 😆
Bo go nie lubi jak sam napisał 🙂
AS to jednak fata … lub na odwroot…
mam potwierdzona informacje… fata nie moge ujawnic od kogo, bo bardzo bys sie wkurzyl na te osobe…
AS zdemaskowany… :/
ale nadal nie wiem jaki jest sens podbudowania wlasnego ego wypowiedziami anonimowego forumowicza, ktrorym sie jest… to chyba jakas choroba psychiczna
ale mimo wszystko chce mi sie z tego smiac 😀
z "tropiciela rasistoow" stalem sie "tropicielem idiotoow"… 😀
Niektórzy udający mądrali, nigdy nie zmądrzeją…
Głupsi umrą niż się narodzili.
Czym jeszcze zamierzacie się podniecać?
Widać nie macie mądrzejszych spraw na głowie.
Niektórzy nie rozumieją wielu analogii jak i ukrytego znaczenia i wydaje im się, ze dokonali wielkich odkryć.
Odkrywanie rzeczy oczywistych i dawno znanych jest dobre dla dzieci. Śmieszne to i przypomina podniecone przekupki na targowisku podniecające się faktem, ze obok w sklepie też mają podobne produkty w sprzedazy. A mają je od dawna….
Adres IP oraz ikonki, których tu jest niewiele to jeszcze nie wszystko.
Jestem pewien, ze to dwie całkiem różne postacie. 😛
Zresztą mnie to wisi i powiewa co wam się wydaje.
"Mam potwierdzone informacje itp"…
Nawet wiadomo od kogo heh!
Kolejny dowód, ze moderator (a tylko on ma dostęp do danych z IP) łamie zasady, ponieważ udostepnianie osobom trzecim danych systemowych nie jest w porządku.
Polecam to uwadze Administratora serwisu.
Jednoczesnie przyznajesz sie ze AS to ty…
Kunegunda- a co ci takiego zrobilam na tym pierwszym spotkaniu ze mnie tak nie polubiles??????????
pierwsze wrazenie powiadasz… no coz ..wyobraz sobie ze ja tez nei pije z wszystkimi wodki.
Naturalne jest to ze nie jest sie lubianym przez wszystkich…ale zeby tak po chamsku pisac – nie poszedlbym z toba na wodke- to juz poprostu wredne
Głupsi umrą niż się narodzili.Czym jeszcze zamierzacie się podniecać?
Niektórzy nie rozumieją wielu analogii jak i ukrytego znaczenia i wydaje im się, ze dokonali wielkich odkryć.
Odkrywanie rzeczy oczywistych i dawno znanych jest dobre dla dzieci. Śmieszne to i przypomina podniecone przekupki na targowisku podniecające się faktem, ze obok w sklepie też mają podobne produkty w sprzedazy. A mają je od dawna….
Kolejny dowód, ze moderator (a tylko on ma dostęp do danych z IP) łamie zasady, ponieważ udostepnianie osobom trzecim danych systemowych nie jest w porządku.
Jakbym czytal oswiadczenie przelozonego Redemptorystow nt. rydzykowych nagran.
Głupsi umrą niż się narodzili.Czym jeszcze zamierzacie się podniecać?
Zagrywka No.5 z manewrem "koziolek matolek"
– Zwalic wszystko na niezrozumienie "ukrytych znaczen", analogii, aluzji i ogolnej bezmyslnosci innych.
– Zbagatelizowac wlasne przewinienie
– Oskarzyc przeciwnika o zlamanie prawa
Analiza dostepna na Wiki pod haslami "Troll (internet)", "Sockpuppet (internet)", "Flaming (internet)", "Gadfly (social)" 😀
Nic tylko czekac na wypowiedz "Godwin-a" w tej dyskusji 😀
hehehhee
musze ci napisac fata ze osoba , która odkryla twój sekret (choć twierdzisz, ze to raczej tajemnica poliszynela) to nie jest marta (bo pewnie tak myslisz)…
a dochodzic ujawnienia twojego IP mozesz sobie w sądzie.. bo widze, ze lubisz takie straszenie prokuratorem…
twoja osoba coraz bardziej przypomina mi braci bliźniaków – despotów, którzy chca istniec na scenie, nawet jeśli to istnienie wymaga ciagłej zmiany zdań i dwulicowości..
fata prosze cię – opamietaj się, bo bedzie za późno i zal bedziesz mogł miec tylko do siebie…
przeciez to łatwe przyznac się do błędu.. czy tobie nigdy nie przeszło to przez gardło ?
Naturalne jest to ze nie jest sie lubianym przez wszystkich…ale zeby tak po chamsku pisac – nie poszedlbym z toba na wodke- to juz poprostu wredne
Racja.