Strona główna Działy Erystyka Kto kogo i dlaczego

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Uxbridge
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

[i:579b074fd8](cóż za wykwintna pycha odpowiedzieć na posta z innego działu zakładając nowy w tym oto dziale, [/i:579b074fd8]

To ja przesunalem posty z Hyde Parku do Erystyki. Slowo daje pierwszy raz to zrobilem poczynajac od drugiego postu w temacie 🙂
    Z moderatorskim pozdrowieniem

Uxbridge
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Amona wrote:

Kochaniutka czyzbys zapomniala o czyms?Trzeba sobie odpowiednio mezczyzne wychowac.Jak dobrze to zrobisz to Ci bedzie stopy lizal na powitanie! hehhehehehe 😉

Intrygujesz mnie dziewczyno. Moze jakies spotkanko? Co ty na to?

Malgon
    Participant

Tobie sie tak udalo Amona? Moze zaloz szkolke …

Marta Klecz
    Członek

A tobie sie nie udalo??????????
    Pierwsze slysze….

Malgon
    Participant

Marta zastanow sie – stopy lizac i wychowac mezczyzne?!
    Nie, ja tak nie dzialam i okropnie to brzmi z ust kobiety.

Marta Klecz
    Członek

to tylko sforumowanie…

Jestem pewna ze to mialoby byc zrozumiane tak – ze bedzie robil dla ciebie wszystko….

Wychowac….. to tylko brzmi dziwnie ale prawda jest taka ze wszystkich wokol siebie musisz wychowac , w pracy tez…

Juz sie tak nei obruszaj…..

Maz tez sobie wychowuje zone – zeby mu np robila obiad – jak na to nei ma ochoty….

jackyl
    Participant

malgon, cos Ty taka doslowna..?

nigdy Ci mezczyzna stop nie lizal??? :))

one man army
    Członek

hej wszystkim.
    czytam sobie ten temat i tak jak na naszym forum, ten gosciu straszy was jakimis donosami, chociaz powinien sie u was chyba bardziej ogarnac, bo z manchesteru mamy nieco dalej, zeby sie przejechac w celu dania mu po pysku.
    proponuje sobie przeczytac jego ostatnie wypociny:

http://www.forum.naszmanchester.co.uk/viewtopic.php?p=20562#20562

dolaczam sie do prosby – fata, po prostu zniknij z naszego forum. zreszta, tu ciebie tez nie chca…

pozdrawiam rodakow z yorkshire!

jackyl
    Participant

ciekawie tam muzycznie macie, za miedza 🙂

Marta Klecz
    Członek

ale jaja…

one man army
    Członek

jackyl wrote:

ciekawie tam muzycznie macie, za miedza 🙂

no… zaskakujaco duzo rockowych klimaciarzy sie zebralo w miescie 🙂
    moze dlatego tez, ze mamy tu fajny klub rockowy "jilly’s" – w piatki czynny do 7 rano. zaczelo sie to krecic tam, a potem bardziej masowo wkroczylismy w siec hehe

julka
    Participant

Fajna kolorystyke ma to menczesterskie forum…

one man army
    Członek

julka wrote:

mozesz sobie zmienic na jasna, do wyboru.
    odwiedzajcie nas tez, chcecie zeby fata psul opinie o leeds? 😉

julka
    Participant

”one wrote:

julka wrote:

mozesz sobie zmienic na jasna, do wyboru.
    odwiedzajcie nas tez, chcecie zeby fata psul opinie o leeds? ;)[/quote]

Ja ze Skipton jestem… 🙂
    Wioskowa, wiec chyba sie nie licze jako mieszkanka Leeds.

one man army
    Członek

o ile nie bedziesz nam grozic donosami, to zawsze bedziesz mile widziana 😈

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.