Strona główna Działy Erystyka Kto kogo i dlaczego

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

ale maja grabniki….
    dzieki ktorym lepiej sie wydala 😉

Malgon
    Participant

hahahaha
    tylko czemu w moim dziale ?? 😆

Malgon
    Participant

hahahaha maybe
    ja mam jednak lekka niestrawnosc jak z takimi mam do czynienia

i czemu w moim dziale ?? 😆

Marta Klecz
    Członek

Garbniki- sors…literowka

Twoj dzial jest do tego idealny przeciez …
    ale jak chcesz przenies go do mojego ….a wtedy bedzie inaczej wygladala dyskusja

ulka77
    Członek

Witam strony sklocone 😉 .Nie powinno sie miedzy Was wchodzic ale troche mnie Marto zaskoczylas z ujawnieniem prywatnej wiadomosci od Faty… 🙄 No i troche mnie zaszokowalas stwierdzeniem,ze uzywki sa dla Ciebie doswiadczeniem zyciowym…i ze je lubisz…nie chce stac na strazy moralnosci-nie moja sprawa,ale troszke Cie to pograza-wszem i wobec oglaszasz,ze jestes samotna mama-kiedy masz czas na to imprezowanie? 😉 Tak sie tylko zastanawiam,nie napadam na Ciebie….I daleko mi do sluchaczki Radia Maryja 😉 😆 .Pozdrawiam

Amona
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ulka77 wrote:

Witam strony sklocone 😉 .Nie powinno sie miedzy Was wchodzic ale troche mnie Marto zaskoczylas z ujawnieniem prywatnej wiadomosci od Faty… 🙄 No i troche mnie zaszokowalas stwierdzeniem,ze uzywki sa dla Ciebie doswiadczeniem zyciowym…i ze je lubisz…nie chce stac na strazy moralnosci-nie moja sprawa,ale troszke Cie to pograza-wszem i wobec oglaszasz,ze jestes samotna mama-kiedy masz czas na to imprezowanie? 😉 Tak sie tylko zastanawiam,nie napadam na Ciebie….I daleko mi do sluchaczki Radia Maryja 😉 😆 .Pozdrawiam

Kochaniutka czyzbys zapomniala o czyms?Trzeba sobie odpowiednio mezczyzne wychowac.Jak dobrze to zrobisz to Ci bedzie stopy lizal na powitanie! hehhehehehe 😉

Marta Klecz
    Członek

Droga Ulko…
    Lubie ale nie uzywam. Kiedys uzywalam bardziej…
    Teraz chodze socjalnie na rozne imprezki- jak moge i kiedy moge….

Jesli chodzi o twarde uzywki to juz jestem na to za stara – co nie znaczy ze nie sprobowalam….

W czym sie pograzam?

Gdybym miala problem z uzywkami nie doszlabym tu gdzie doszlam…nie wychowalabym sama – i z pomoca przyjaciol zdrowego, pieknego syna.

O co wam chodzi?

ulka77
    Członek

Ale ja wszystko wiem 😆 ,moj jest swietnie wychowany 8) …tylko pytam z ciekawosci -jak samotna mama znajduje na wszystko czas,zwlaszcza na imprezy…mnie chyba brakuje organizacji….juz dawno,bardzo dawno nie zabalowalam 🙄

Marta Klecz
    Członek

Fakt faktem ze gdyby nie moj chlopak-przyjaciel moj drogi…za bardzo bym sobie nie pochodzila….

Mam awaryjne babysitters tez…Jak trzeba…ale coraz mniej wychodze i tak…

ulka77
    Członek

o nic nie chodzi…bylabym ostrozniejsza z takimi pogladami…twarde czy miekkie to zawsze uzywki..nie mowilabym otwarcie,ze LUBIE….zwlaszcza teraz jak sie sadami straszycie.. 😉

Marta Klecz
    Członek

no ale roznica jest taka – ze ja za to ze Lubie nikt do wiezienia nie wezmie, ani nie dokonuje sadu przeciwko nikomu….. ani tez nikomu nie groze…

Przestepstwem nie jest

Za to grozba ze sie komus wklepie na dzien dobry jest przestepstwem

Rozumiecie miski wszystkie ta lekka roznice, czy nie?

Marta Klecz
    Członek

Prosze was

To ze lubie nie znaczy ze w zyle daje…

Kiedys lubilam,
    sprobowalam

Co nie znaczy ze biore …no bez przesady

Jeszcze policje do mnie przysla na chate….i dziecko mi socjal zabierze….

Malgon
    Participant

Marta ja Ci przechowam na czas inspekcji te kilogramy koki co masz pochowane w pudelkach na platki sniadaniowe 😆
    Istny ubaw!

Marta Klecz
    Członek

Teraz to juz kicha pewnie juz stoja pod domem……

Asix
    Participant

W przypadku tak zaawansowanej agresji na tle różnic międzyludzkich doradzałabym autorowi tego wątku [i:cea1775189](cóż za wykwintna pycha odpowiedzieć na posta z innego działu zakładając nowy w tym oto dziale, którego znaczenia słowa autor chyba nie pojął – erystyka to nie bełkot i wynoszenie personalnych uprzedzeń)[/i:cea1775189] trening kickboxingu. Dyscyplina ta pozwala na ujawnienie drzemiących sił i spożytkowanie je w sposób czysto fizyczny na przeciwniku również gotowym do tego działania. Dodatkowo szkoli umiejętność samoobrony, co może się okazać przydatne w momencie kiedy np. Cyganie przyjdą podpalić dom. Albo ktoś się w końcu wpieni i dla żartu zechce w ten prostacki (właściwy wąsatym przemądrzalcom) sposób wytłumaczyć kilka spraw (pewnie bez skutku).
    Jakikolwiek trening jest po za tym drogą do samodoskonalenia, stawiania sobie celów i pokonywaniu słabości. Warto do perfekcji doprowadzić choć jedną dyscyplinę w życiu, zwłaszcza, gdy inne zawodzą. Doradza sie także przełożenie pasji literackich z ilości na jakość, albo wręcz ograniczyć partyjną nowomowę. W każdym razie sugeruje się skupienie na sobie jako twórcy, nie zaś funkcji pana boga, bo inaczej może zostać po nim złom żelazny i głuchy, drwiący śmiech pokoleń.
    Po zastanowieniu się (nie głębszym, ale obiecuję, że po głębszym głębiej sie w to zagłowię, może nawet czyjeś wypiję zdrowie) nie doradzam odejścia z forum, bo wśród różnych typów osobowościowych jest zawsze miejsce dla forumowego pajaca…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.