Strona główna Działy Erystyka Kto kogo i dlaczego

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

A ja proponuje abys sie zaznajomil z prawem angielskim jako ze grozba jest tutaj przestepstwem.
    A ty to zrobiles na pismie i publicznie.

fatamorgana
    Participant

najpierw udowodnij że to groźba.
    Nie rozumiesz o co chodzi- nie pisz głupot obrońco.
    Reka reke myje…

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

najpierw udowodnij że to groźba.
    Nie rozumiesz o co chodzi- nie pisz głupot obrońco.
    Reka reke myje…

daleko nie trzeba szukac Alek …… 🙁

"Jak tutaj przyjdzie ci jeszcze przyjechać- możesz zobaczyć blachy.
    To jest jak najbardziej prawdopodobne, ponieważ ja nigdy nie odpuszczam"

to nie jest grozba ????? 😯

Opanujcie sie uparciuchy!

Marta Klecz
    Członek

A oto co Fata do mnie na chybcika napisal:

Ta twoja żałosna obrona nie tych co nalezy, się w końcu na tobie kiedyś zemści…
    Widze że starannie dobierasz sobie towarzystwo.
    Chciwcy, cwaniaki i byli kryminaliści…
    Za takimi zawsze się wstawisz…byle na przekór mnie i aby dokopać.
    Brawo, cała ty…

Kto kopie sam kopnięty będzie.

Życie jeszcze cię nie nauczyło, że każdy za głupotę i celowe zło musi kiedyś zapłacić rachunek?
    Bez odbioru.

CZy to jest kolejna grozba wobec mnie?
    Moi drodzy – to jest pierwsza wiadomosc od nie pamietam kiedy od Fatamorgany do mnie.

Fata……
    Ja nikogo nie bronie, ale nie jestem za pisaniem zlych rzeczy na ludzi o ktorych wiem ze sa dobrzy.
    Co do pomagania- pomagam wszystkim jak idzie, nie wybieram tego czy tamtego.no moze kiedys bardziej pomagalam, teraz juz nei mam mozliwosci.
    Co do Karola- to fajnie sie chodzilo na imprezki do tego domu i chlalo, i robilo imprezy ze sasiedzi za sciana nie mogli spac? Nie mogles ostrzec kolegow ze przychodza cyganie? Przeciez to twoja dzielnia.
    poza tym do otwartego domu na harehills trudno zeby ktos nie wszedl- czy cyganie czy jakas inna niefortunna rasa czlowieka.

Teraz co? Wezmiesz ich do siebie?

Malgon
    Participant

Marta Klecz
    Członek

8)

Malgon
    Participant

To wez pisz jasno 😆 cudzyslow znasz?? 😉
    Juz myslalam,ze Cie pogielo 🙂 i ze ja na przekor Tobie ….
    Jesus! Ja mam nadal goraczke, ale az mi sie slabo zrobilo hehe

btw Marta prywatne wiadomosci faty do Ciebie sa prywatne …
    Nie powinnas …..

Marta Klecz
    Członek

nie martw sie – nieporozumienia sie zdarzaja
    zaraz poprawie

co do priva – latwo jest pisac na priva…bo nikt nie widzi
    no coz

moja bezczelnosc nie zna granic

fatamorgana
    Participant

[quote:1d1d3ea07e]i oczywiście cieszę się, bo nie zapukała do mych drzwi policja wywijajć blachą przed nosem … (taka mał uszczypliwość w kierunku faty ;P)
    [/quote:1d1d3ea07e] 😯 😯 😯
    Nie skapnąłeś się, że mi chodziło o policję brytyjską? 😛
    Mam nadzieje, że w Polsce nie nazywasz ludzi idiotami tylko dlatego, że mają inne zdanie niz ty…
    Jak tutaj przyjdzie ci jeszcze przyjechać- możesz zobaczyć blachy.
    To jest jak najbardziej prawdopodobne, ponieważ ja nigdy nie odpuszczam.

Aha, mam dla ciebie pomysł na nowa misję. Bedziesz mógł się wykazać że hej.
    W Manchesterze pełno rasistów wśród Polaków. 😆
    Ubliżają kolorowym że hej- nienawiść wyłazi ze wszystkich stron! 😯
    Przy tamtejszym forum i masie rasistowskich haseł, nasze -wraz z moimi delikatnymi wypowiedziami na temat kolorowych wyda ci się szczytem kultury w morzu chamstwa. 😯 8)
    Na serio.

jackyl
    Participant

fata widze nadrabia stracone kontakty.. tez mnie zaszczycil wiadomoscia ostatnio.. czy moglbym sie laskawie cytuje 'od.pier.dolic’ od faty.. i zebym 'koles’ uwazal.. bo fatus nie lubi jak sie go drazni..

czy to byla grozba..? :))

no coz..

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Co do Karola- to fajnie sie chodzilo na imprezki do tego domu i chlalo, i robilo imprezy ze sasiedzi za sciana nie mogli spac?

😯 😯 😯 😆 😆 😆

No tak, cała Marta Klecz…w swoim żywiole.

Zarówno to jak i cała reszta twoich wypocin zasługują na politowanie….
    Pół Leeds wie, ze ja ani nie robie imprez, ani na nich nie bywam (poza kilkoma chwilami co najwyżej), a na pewno nie chlam więc bądź łaskawa zrobić to samo co radziłem jackylowi, chyba że ci mało osmieszania się co rusz.
    Wystarczająca liczba osób może zaświadczyć że piszesz brednie.
    Zarówno w tej jak i w innych sprawach. Zaś wiarygodność takich opinii – wybacz- czy ty w ogóle znasz takie słowo?
    W pisaniu bzdur nie masz sobie równych.
    Broniąc cwaniaków, którzy sa tak śmieszni, ze publicznie jeszcze chwalą się swoim naiwnym cwaniactwem, popierając nawiedzonych oraz nazywając poważną firmę, która odcięła (tobie) telefon dlatego że nie płaciło sie rachunków (zapomniało biedactwo…po kilku latach życia w tym kraju -DD sobie trzeba było załozyć) draniami czy chamami sama wystawiłaś o swojej moralności wystarczające świadectwo.
    Moim zdaniem powinni ci na stałe zablokowac wszystkie telefony za takie podejście… Wymawianie się od oczywistych powinności, które mają tysiące normalnych, uczciwych ludzi na zasadzie: "bo wg. mnie jest za drogo i niesprawiedliwie" i " za tyle to mogłabym kupic coś innego" świadczy o braku poszanowania dla zasad jakie rządzą normalnym społeczeństwem.
    Bez sensu i macie pretensje że to tu piszę?
    Alez to nie jest żadne wywlekanie prywatnych spraw (ja nie będę się zniżał do poziomu, żeby tu cytowac privat messages, ale miałbym baaardzo dużo do zacytowania i kilka osób niezwykle by sie zdziwiło), to wszystko jest na tym forum i możecie sobie sprawdzić co jest bujdą na resorach a co zostało napisane i przez kogo.
    A nawet jak ktoś wykasuje – służę kopią.
    Każdy uczciwy człowiek widzi kim jesteś i żadne -takie czy inne- pisanie pod moim zdresem tego nie zmieni!
    Długo by je tu wymieniać, ale robienie ze mnie człowieka, który chla, imprezuje i jeździ po pijaku jest dowodem na twoje zupełne zakłamanie- ty nawet nie wiesz co to znaczy słowo uczciwosć.
    Bedzie ciekawie jak kilka osób napisze jak to wszystko naprawde było- wtedy ponownie wyjdziesz na osobe niepoważną.
    Ale ciebie to ani grzeje ani ziębi- widac tak juz masz…
    Owszem, Twoja bezczelność nie zna granic (tak samo jak i jeszcze parę innych dziwnych/nieprzyjemnych cech). Niezwykle miło że sama na to wpadłaś.
    W przeciwieństwie do ciebie nie zwykłem innym przypisywac swoich wad i uchybień, jednak nazywanie kogoś kogo się nie lubi (o, przepraszam, ty masz przecież "tylko inne zdanie w paru sprawach" ) tak jak samemu się jest, świadczy o zupełnej hipokryzji i jestem pewien, ze to słowo już nie jest ci obce.
    To nie mnie znają z zamiłowania do alkoholu i używek…
    I nie mnie z takiego a nie innego trybu życia, więc nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska. Moralność Kalego – ot co.
    Niektórych życie niczego nie nauczyło.
    Jak to mówią; "Nie nauczyłeś się sam- to cię ludzie nauczą"…

Forum jest jak otwarta księga- po tym co i jak piszesz bez trudu każdy myślący się skapnie co z ciebie za człowiek.
    Tak jak można domyśleć się jaki jest Uxbridge, 7sisters i inni.
    Kolejne osoby odkrywające karty tej księgi sa zadziwiająco zgodne co do ciebie…

Marta Klecz
    Członek

Tak Fata…
    Moj rachunek nie byl nie zpalcaony tylko JA SIE PRZEPROWADZILAM..ZMIENILAM ADRES …kumasz?????? JAK MI NIE PRZYSLALI RACHUNKU PO ^ MIESIACACH SAMA ZADZWEONILAM I POWIEDZIALAM ZE SIE NIE WYLACZE ZANIM NIE DADZA MI MOZLIWOSCI ZAPLACENIA PRZEZ TELEFON.

Kazdego posty sa jak otwarta ksiega FATA TWOJE TEZ.
    KAZDY WIDZI JAKI TY JESTES TEZ.

A ja sie nie wstydze NICZEGO, rozumiesz?

Mam glowe uniesiona do gory i kazdemu spojrze w oczy, jak zawinilam przeprosze i uczynie wszystko by mi wybaczono.

Jak bylo z KAROLEM?
    No niech KArol napisze…..

Czy ty musisz zawsze za wszystkich pisac?

A co w Twojej liscie "porzadnych ludzi" juz nei ma MALGON? Bo co wstawila sie za mna…????
    MK byl a teraz juz nie ma….kto jeszcze…daloby sie policzyc sporo

Kolejna osoba do ktorej miales kiedys szacunek zostala zdegradowana???

Jestes chory FATA.
    CHORY- NIEWIDOMY I UPOSLEDZONY. RE-TAR-DAT-ION …..

A z pogrozkami…tak bardzo bym chciala sie spotkac z Toba w sadzie w tej sprawie…nawet nie wiesz…

I mozesz sobie pisac ile chcesz, jak to ja jestem niemoralna.
    Jak lubie uzywki…..sama o tym pisze….to co dla mnie jest normalnym doswiadczeniem zyciowym dla ciebie jest czyms strasznie niemoralnym i godnym pogardy…..jesus….wez zaloz RADIO MARYJA w LEEDS.
    Good luck to you honey.

Baggins
    Participant

”A mialo byc tak pieknie, mialo nie wiac w oczy nam i ociekac szczesciem, mialo byc 100 lat 100 lat” 😛 .
    Pozwolicie – ten fragment pasuje jak ulal do sytuacji

ela1981
    Participant

A ktos kiedys napisal, ze bez sensu ten dzial, a tu tymczasem posty jak grzyby po deszczu………. 🙁

Malgon
    Participant

ela1981 wrote:

A ktos kiedys napisal, ze bez sensu ten dzial, a tu tymczasem posty jak grzyby po deszczu………. 🙁

ktos kiedys powiedzial takze, ze grzyby nie maja zadnych wartosci odzywczych…i sporo jest trujacych, wiec moze juz skonczmy co???????

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.