Strona główna Działy Erystyka nie place mandatow !!! i co dalej

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

Ty no i co ty masz z tym oszukiwaniem pracodawcy???????

Malgon tez oszukiwala??????
    MK oszukuje????????
    Preki jak jest???????????

Oszusci wstretni……

Boj sie boga Fata – moj szef siedzi mi za plecami….wie ze zrobie wszystko co mam do zrobienia i to na czas, wie ze niektorzy robia sobie przerwy na faje, a ja robie na neta…czasami nei wychodze na lunch wogole…bo jestem busy czy akurat musze odbierac telefony…..

To jest normalny pracodawca- nikt mi nie sterczy i mi nie mowi co mam akurat robic.

Moj szef mi przynosi plytki do sluchania…..
    Wyluzuj – nei jestem oszustka. Robie wszystko na legalu.

v-tec
    Członek

Słuchajcie, a może oni do siebie coś czują?
    Kto się lubi ten się czubi!
    Jakby się zeszli gdzieś w restauracji na kolacji itp. to może to uczucie wybuchło by wreszcie i zdjęli by te maski
    A potem tete-a-tete, 9 miesięcy i wózek dziecięcy! 😆

julka
    Participant

Nie sadze v-tec, nie sadze…
    To juz nie czasy podstawowki…

tonieja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Jakby się zeszli gdzieś w restauracji na kolacji itp. to może to uczucie wybuchło by wreszcie i zdjęli by te maski

😆

MK
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

V-tec,

Miales o tym nikomu nic nie mowic!!!

😉

tomala_x
    Członek

moj tata byl samochodem polskim tutaj w londynie w angli.i dostal mandat .i gosc ktory mieszka tu 10 lat polak powiedzial mu .
    cytuje "heniek nieplac do polski to nie dojdzie "
    to jest gosfc ktory mieszka tu 10 lat wiec wie co mowi .
    a jeslzi chodzi o sprawy bankowe jeszli ktos ma dlug to moze firma scigajaca sie dluznikow scigac ich bow koncu to jest bank ale sprawy angielskie sadze ze zostaja w angli.
    gosciowa z angielskiego banku powiedziala mi ze jak by mial dlug okolo 2000 funtow i bym pojechal do polski to ze jest to za mala kwota zeby koggos za to szukac ale nie sadze zeby to byla taka mala kwota.
    owszem dla anglika to moze mala kwota ale mysle ze intytucje bankowe
    to trzeba tam dlugi placic zeby wszystko gralo i chuczalo ktos zna takie a mandaty to nie sadzeee .sadze ze tylko beda scigaac tych co sa w angliii
    czekam na opiniee

7sisters
    Participant

Pewnie ze nie dojdzie jezeli dostaniesz mandat jadac autem na polskich blachach. Brytyjska policja musialaby zwrocic sie do polskiego urzedu komunikacji o udostepnienie Twoich danych na podstawie numerow.

Co innego jest jezeli jedziesz autem brytyjskim. Maja Cie juz w momencie kiedy dostana zdjecie z kamery! Jezeli nie pojdziesz do sadu, dostaniesz grzywne. Jezeli jej nie zaplacisz, grzywna urosnie.

W koncu dlug zrobi sie na tyle wysoki ze bedzie sie oplacalo Cie scigac nawet i w piekle.

kunegunda
    Participant

po tak zwanym odkupieni dlugu to juz nie jest sprawa sadu lecz profesjonalnej firmy zajmujacej sie sciaganiem naleznosci.
    Za dlug placi sie w zaleznosci od kwoty ktora jest winny dluznik pomiedzy 50 a 65 procent. Tak wiec ktos kto byl cwany i dajmy nato nie zaplacil 5 mandatow po 40 funtow kazdy do kazdego dochodza koszty sprawy liczmy 100 do 250 funtow robi sie okolo 700 do 1450 funtow dlugu. co daje nzarobek firmie okolo 250 – 580 funtow przelicvzajac na polskie zlotowki to cos okolo 1300 – 3016 zl co jak na polskie warunki chyba niezle??

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.