Strona główna › Działy › Erystyka › jak glupim trzeba byc zeby kobiete zrozumiec…
marianek wrote:moj nauczyciel od matematyki zawsze mawial ze chlopcy (mezczyzni) to niedorobione dziewczynki (kobiety)
😆 😆 😆
A dziewczynki (kobiety) to przerobieni chlopcy (mezczyzni) :lol:[/quote]
A skad wniosek, ze to dziala w druga strone? 😀
Ja nie czuje sie przerobiona. Moge sie tylko cieszyc, ze nie zostalam chlopcem 😆
27Madlen wrote:NIE MA KOBIET NIEZROZUMIAŁYCH!!!!!!!!!!!!SĄ TYLKO MĘŻCZYŹNI NIEDOMYŚLNI………Wbij sobie to w łepetynę!
taka juz natura mezczyzn… my bardzo prosci jestesmy i trzeba nam po prostu tlumaczyc ;)[/quote]
Na szczęście zdarzają się domyslni, niektórzy nawet bardzo. Pan Bóg nie obdzielił widac wszystkich po równo i niektorym dostało się więcej, a niektórym wcale 😛
moj nauczyciel od matematyki zawsze mawial ze chlopcy (mezczyzni) to niedorobione dziewczynki (kobiety)
😆 😆 😆
a moj nauczyciel od matematyki mawial.. ze dzien bez matematyki to dzien stracony.. 🙂
derailed wrote:marianek wrote:moj nauczyciel od matematyki zawsze mawial ze chlopcy (mezczyzni) to niedorobione dziewczynki (kobiety)
😆 😆 😆
Ja nie czuje sie przerobiona. Moge sie tylko cieszyc, ze nie zostalam chlopcem 😆 [/quote]
Nie czujesz sie przerobiona bo oficjalna wersja miala klauzule zeby wam nie mowic…. 😆
Cieszysz sie ze nie zostalas chlopcem??? I co, teraz sie musisz uganiac za siusiakami, a takto mialabys swojego, i problem z glowy… 😆 😆 😆
ewuski wrote:derailed wrote:marianek wrote:moj nauczyciel od matematyki zawsze mawial ze chlopcy (mezczyzni) to niedorobione dziewczynki (kobiety)
😆 😆 😆
Ja nie czuje sie przerobiona. Moge sie tylko cieszyc, ze nie zostalam chlopcem 😆 [/quote]
Nie czujesz sie przerobiona bo oficjalna wersja miala klauzule zeby wam nie mowic…. 😆
Cieszysz sie ze nie zostalas chlopcem??? I co, teraz sie musisz uganiac za siusiakami, a takto mialabys swojego, i problem z glowy… 😆 😆 :lol:[/quote]
to w sumie tez dziala w obie strony.. tylko niekoniecznie z siusiakiem 😉
To w sensie ze jak??? 😆
Ze siusiaki szukają szparek, a szparki siusiaków 😆 😆
oj przestancie,
doprawdy do czego to doszlo…?
Swintuszcie sobie prywatnie kochani dobrze?
No wlasnie Marta ma racje.
Przestancie swintuszyc….
Wstydzilibyscie sie…
😆 😆 😆 😆 😆 😆
jak to jest dla Marty swintuszenie.. well.. 😉
haha ja wiem jedno – nigdy nie zrozumiem kobiet!
pozdrawiam
Dagmara 😀
haha ja wiem jedno – nigdy nie zrozumiem kobiet!
pozdrawiam
Dagmara 😀
O kurde tech_kotek to kocica…. 😉
na pal z nią! bo ona nie ma wacka!
http://www.youtube.com/watch?v=9X4pBNEHiJ0
hahaha
na pal z nią! bo ona nie ma wacka!
hahaha
Hmmm, dziwna dwuznacznosc tu widze… 😉
😆 😆 😆
Czego można oczekiwac po istocie stworzeonej z jednego żebra???
A tak na poważnie. Nie ma sensu starac sie zrozumiec kobiete. Najważniejsze to pozwolic jej dzilac i zrozumiec tylko tyle ze jak kobiecie jest za dobrze to jest jej źle zawsze musi gdzieś byc cos nie tak by mila o czym myslec i czym sie zajac i będzie ok.
Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek a potem mówi: – Ty jesteś następna, grubasku…;)))
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek a potem mówi: – Ty jesteś następna, grubasku…;)))
a zona odpowiada: sory ustaw sie w kolejce albo lepiej zabookuj termin bo juz nie podolasz z twoimi umiejetnosciami
😕