Strona główna Działy Erystyka jak glupim trzeba byc zeby kobiete zrozumiec…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dennis44
    Participant

jak glupim trzeba byc zeby kobiete zrozumiec albo jak bardzo kobiecy charaktere chyba za duzo we mnie meskich cech_?

SAMIRAHINI
    Członek

Potencjalnie tak glupim jak kobieta,z ktora przyszlo sie zadawac.
    Raczej nie spodziewalaby sie.ze inteligentna wyksztalcona kobieta zostanie zrozumiana przez homo sapiens sapiens w wersji meskiej o ilorazie inteligencji 80 i oczywiscie vice versa 😉

dziunia
    Participant

hehe
    to dopiero….

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dennis44 wrote:

jak glupim trzeba byc zeby kobiete zrozumiec albo jak bardzo kobiecy charaktere chyba za duzo we mnie meskich cech_?

Jak glupim trzeba byc by zakladac, ze wszystkie kobiety sa glupie…

Nie martw sie, inteligencja nie ma plci – jest dozwolona i wskazana przedstawicielom obu. Ma jednak to do siebie, ze trzeba sie z nia urodzic…

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dennis44 wrote:

Zeby kobiete zrozumiec trzeba byc cholernie inteligentnym…

Anonim
    Gość

julka wrote:

dennis44 wrote:

Zeby kobiete zrozumiec trzeba byc cholernie inteligentnym…[/quote]

Bzdura. Wystarczy nie byc chamem 😀 .
    Pozdrawiam.

julka
    Participant

Zeby ZROZUMIEC a nie, zeby ona myslala, ze ja rozumesz.

Zrozumiales??

dziunia
    Participant

mi sie wydaje – moze dokonam nadinterpretacji, ale poklociles sie z babka i teraz uwazasz ze wszystkie baby sa glupie.
    Proponuje zastanowic sie nad soba – co zrobiles co moglo ja urazic, potem przyjsc do neij i sie zapytac czy to co myslisz jest prawda, potem jesli jest przeprosic ja , powiedziec ewentualnie jak sie czujesz…

A wtedy juz nie bedzie lamentu i zlosci… zobaczysz.

Shaman
    Członek

wlasnie co maja do siebie: bycie chamskim i rozumienie kobiety ?????

Zeby zrozumiec kobiete to:
    – trzeba umiec czytac w myslach 🙂
    – trzeba umiec czytac w myslach i jeszcze odgadywac co te mysli znacza bo nie koniecznie bedzie to prostolinijne

a tak powaznie to trzeba nauczyc sie rozmawiac ze soba…

Anonim
    Gość

dziunia wrote:

mi sie wydaje – moze dokonam nadinterpretacji, ale poklociles sie z babka i teraz uwazasz ze wszystkie baby sa glupie.
    (…).

Mnie tez sie tak zdaje. Facet pewnie chlapnal cos bez namyslu, kobitka sie obruszyla wiec "ciche dni" w trakcie…
    Echhh…. 🙄

Prekursor
    Członek

SAMIRAHINI wrote:

Potencjalnie tak glupim jak kobieta,z ktora przyszlo sie zadawac.
    Raczej nie spodziewalaby sie.ze inteligentna wyksztalcona kobieta zostanie zrozumiana przez homo sapiens sapiens w wersji meskiej o ilorazie inteligencji 80 i oczywiscie vice versa 😉

Partner lub partnerka z glowa na karku bezcenne i absolutnie konieczne do pelnego normalnego zycia!!! 🙂

ela1981
    Participant

dennis44 wrote:

a ja juz myslalam, ze to gigant podrywu – ufcio

girkit
    Participant

nigdy nie zrozumiesz bo to inny gatunek , jedyne co mozna zrobic to sie ich nauczyc .. i vice versa z reszta … 😉 im idzie to znacznie lepiej wg. moich obserwacji . kto sie nie zgadza niech wyjdzie z klasy .

rowniez podejrxzewam ( jak jedna z pań wyżej ) , ze ta generalizujesz zw. na jakiegos focha lub spława ktorego otrzymales od jednej z przedstawicielek tego przedziwnego gatunku . 8)

to tak jakby powiedziec ze wszyscy pakistanie to hóye bo ci jeden zle wydal w fiszenczipsie 😉

Agnieszka_77
    Participant

Rybak zlowil zlota rybke, rybka jak to rybka probowala przekonac rybaka, zeby ja puscil wolno w zamian za spelnienie jednego zyczenia…czegokolwiek!
    Rybak- eeee….ja to w zasadzie niczego nie potrzebuje, mam co trzeba…chociaz, jest cos…bardzo boje sie latac, gdybys puscila mi autostradke przez ocean wreszcie moglbym zobaczyc co jest po drugiej stronie…
    Rybka- zwariowales?! wiesz ile to zelastwa, betonu, materialow!!!??? wymysl cos innego!
    Rybak- nooo w zasadzie jest cos o czym marze caaaaale swoje zycie…chcialbym zrozumiec kobiety!

Rybka- OOOKKKK….to jaka ma byc- jedno- czy dwupasmowa!?

jackyl
    Participant

czyli another version of 'i zeby moja zona byla ladna’

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.