Strona główna Działy Hyde Park ja to mam pecha

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    marianek
    Członek

ufcio naprawde masz pecha

twoj numer tel jest w osmiu twoich postach (na 9 mozliwych) i dalej zadna nie dzwoni

😳 😥 😳 😥

7sisters
    Participant

Ufcio, poddam Ci maly tip:

Kobiety z reguly nie lubia jak ich potencjalnym partnerom sperma wyplywa uszami, wiec postaraj sie troche nad soba panowac.

ufcio
    Członek

nie jestem nauczony zyc jak pustelnik.w zyciu przyjemnosci nigdy za wiele.mysle ze jest takich wielu i mnie popra.pozdrawiam i przepraszam bo moze kogos obrazilem. 💡 [/size:d37c7bfaed][/color:d37c7bfaed]

Marta Klecz
    Członek

7sisters- twoj post normalnie poruszyl moja wyobraznie…
    szkoda tylko ze w czasie lunchu

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ufcio wrote:

nie jestem nauczony zyc jak pustelnik.w zyciu przyjemnosci nigdy za wiele.mysle ze jest takich wielu i mnie popra.pozdrawiam i przepraszam bo moze kogos obrazilem. 💡 [/size:9d47856b37][/color:9d47856b37]

No i czego narzekasz?
    Wsiadaj w Jet2 do Amsterdamu (za smieszne pieniądze), zajedź do Red Lights District i..po kłopocie.
    Niektórzy latają co tydzień podobno. 😆 😆
    Jest pewnie niejeden taki jak Ty, ale nie napisze tego wprost.
    🙂 ❗

stelmah
    Członek

Red Light District,
    Rotfl 🙂
    Niezle

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

No i czego narzekasz?
    Wsiadaj w Jet2 do Amsterdamu (za smieszne pieniądze), zajedź do Red Light District i..po kłopocie.

Albo do Krakowa 😉 Przynajmniej seie dogadacie, nie tylko po francusku

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.