Strona główna Działy Erystyka Zapraszamy do nowej galerii!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

nie tylko w tym watku
    nie raz to pokazywal – dopiero zauwazyliscie jak was tak potraktowall?
    a wtedy jak po mnie jechal, a wtedy jak po dafunku jechal…

Za kazdym razem kogos musial z blotem zrownac…

dopiero teraz poznaliscie kim jest???????????

julka
    Participant

Marto.
    Zauwazyc mozna bylo chamskie zachowanie Fatamorgany wczesniej.
    Ale ja wczesniej nie bralam udzialu w dyskusjach.
    Nie bylam swiadkiem tego jak "jechal" po Tobie.
    A teraz pierwszy raz wpadlam na to o czym wszyscy mowili: jak to Fatamorgana zjezdza dafunka za wiezienie.

Ton wypowiedzi pana Fatamorgany pozostawia wiele do zyczenia.
    Uwazam, ze Dafunkowi naleza sie przeprosiny.
    Nie sadze jednak zeby pan Fatamorgazna – wszystkowiedzacy i wszystkim – pomagajacy od wszystkich – lepszy byl do tego zdolny.

Julka

Marta Klecz
    Członek

acha
    no chyba ze tak
    nie wszyscy tak jak ja sledza kazdy ruch Faty

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

acha
    no chyba ze tak
    nie wszyscy tak jak ja sledza kazdy ruch Faty

😉

Ja chyba tez niedlugo zaczne;)

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

nie tylko w tym watku
    nie raz to pokazywal – dopiero zauwazyliscie jak was tak potraktowall?
    a wtedy jak po mnie jechal, a wtedy jak po dafunku jechal…

Za kazdym razem kogos musial z blotem zrownac…

dopiero teraz poznaliscie kim jest???????????

Marto – Tobie tez to tryche zajelo.. gdy bronil Twej cnoty przed mymi 'zapytaniami’, bo oskarzeniami bym tego nie nazwal, o prywatnie odplatne posrednictwo pracy podczas Twej kariery w agencji (no, ciekawe czy emka znowu posta usunie :)) o czym sie 'na miescie’ zaslyszalo, to byl ok?

wprawdzie sie okazalo ze bardziej serwisu przed pozwem bronil, ale to szczegol.. 🙂

BTW – Ty nie raczylas sie ustosunkowac w zaden sposob, a priva potraktowalas jak mieszanke azotu z tlenem.. to tak a propos odwagi cywilnej, ktorej brak zdaje sie facie zarzucalas. (chyba ze to byl znowu dafunk ;))

a fata coz.. dziennikarz z niego kiepski (chocby interpunkcja i styl).. fotograf widocznie tez.. ale przynajmniej probuje. ciekawe jak jego 'construction skills’.. 😉 swoja droga cos dawno nie slychac bylo o rozwoju kariery boba – fata, porzuciles brudna robote? 🙂

w sumie kim Ty fata UWAZASZ ze jestes? 'robolem’ z aspiracjami medialnymi, dziennikarzem niedocenionym przez los, niespelnionym fotografem dorabiajacym jako golden handie (z uklonami dla Malgon ;)), czy..?

oczywiscie poza pierwszym kowbojem polskiej emigracji pospolitej w Leeds, bo to wszyscy wiedza. 😉

a z niezupelnie innej beczki – troche dobrego zrobil, poorganizowal itp.. a ze nie omieszkal przy tym pojezdzic po tych, co biernymi odbiorcami jego staran woleli byc, to juz inna bajka..

ludziom wielu podobno popomagal.. podobno, gdyz glownie o tym slychac z co drugiego posta faty, jako argument anty-rasistowski 🙂

fata – uzywajac Twej ulubionej 'inwokacji’ – SPODZIEWALEM SIE dokladnie takiego rozwoju sytuacji, WIEDZIALEM ze ludzie sie w koncu na Tobie poznaja. Mi wystarczylo kilka wymian wiadomosci rok, poltora temu. 🙂

WIEDZIALEM, ze nie jestes w stanie odpisac olowi w stylu 'dziekuje za krytyke, zdjecia sa tylko ilustracja regionu, serdecznie zapraszam na wystawe mych prac i chetnie przedyskutuje nasze poglady na sztuke fotografii’. Nie przyszlo Ci to do lba, prawda? Byc ponad to? Miec dystans do zycia, siebie, swych poczynan? Byc swiadomym wlasnej wartosci i nie przejmowac sie komentarzami ludzi, ktorzy i tak nie odegraja wiekszej roli w Twym zyciu? Czyzby podrecznikowy przyklad kompleksow? Tak jak z tym Skipton, w koncu sam zes z prowincji, czyz nie?

swoja droga ciekawe co o Tobie sadza Ci co z Toba obcuja, chocby kolko fotograficzne.. jakos milcza. bo jeszcze bana na zajecia dostana. 🙂

psy szczekaja, a karawana.. niech stacza sie dalej.

buziaki 🙂

tonieja
    Członek

Dam sie podpuscic i wypowiem swoje zdanie. Mam nadzieje ze nikt sie na mnie nie obrazi.

Fata w moim wyobrazeniu jest osoba uczynna, obdarzona zdolnosciami organizacyjnymi. Wyroznia sie z tlumu poprzez jego aktywnosc i chec zarzadzania naszym wolnym czasem. Chce dzielic sie zdobyta wiedza i doswiadczeniem. Ma odwage wystepowac publicznie i odwage prezentowac swoje radykalne poglady. To ze czasem przeczy swoim wlasnym wypowiedziom wynika z tego ze historia jego wypowiedzi na tym forum jest ogromna a poglady czlowieka nie sa funkcja stala. Moga oscylowac wokol jednej czy drugiej opcji.

Nie znosi krytyki – i to jest ogromna wada choc prawda jest ze nie zauwazylem czy krytyka wypowiedziana w dobrej woli tez tak zapala Fate czy moze sklania go do refleksji.

To jest normalne ze osoba [publiczna] ktora sie wyroznia z tlumu dostaje zarowno ciastko jak i baty. Chocby przez fakt ze to co robi Fata jest widoczne dla publiki ktora nie zawsze bedzie lubila jego wytwory. Faktem jest ze Facie brakuje powsciagliwosci. Z drugiej strony, osoba ciagle zasypywana blotem zacznie tez blotem rzucac. Wasze stosunki sa w takiej fazie ze tylko kubel zimnej wody moze pomoc i to sie tyczy obydwu stron.

Zaczyna mnie meczyc ta wymiana zdan pomiedzy stronami poniewaz nie widze zadnego postepu. Tylko wzajemne oskarzanie. Czas marnuje przeszukujac watki w poszukiwaniu wartosciowych komentarzy.

Dziekuje. Teraz niech mnie ktos obsmaruje.
    Uczestnik kolka fotograficznego (mam nadzieje ze dalej nim jestem).

Marta Klecz
    Członek

tego co o mnie napisal nigdy mu nie wybaczylam , ale potrafie zrozumiec taka postawe.
    Gdybym to ja uslyszala ploty na jego miejscu – duze prawdopodobienstwo ze bym sie tym zainteresowala.
    No i zylism obok politically correct.
    Ale co potem nastalo to przeroslo moje wszelkie wyobrazenia.

Tyle.
    Tak zajelo mi troche czasu – bo nie osadzam ludzi po jednym bledzie…
    Tylko ogole….

tonieja
    Członek

Marta wrote:

Tak zajelo mi troche czasu – bo nie osadzam ludzi po jednym bledzie…

Nie bylem swiadkiem tego incydentu wiec nie bede sie wtracal. Wiem jedno: kazdy popelnia bledy, tylko niektorzy musza za to placic.

jackyl
    Participant

Marta wrote:

tego co o mnie napisal nigdy mu nie wybaczylam , ale potrafie zrozumiec taka postawe.
    Gdybym to ja uslyszala ploty na jego miejscu – duze prawdopodobienstwo ze bym sie tym zainteresowala.

ke? 🙂

to ja cos napisalem, on Cie bronil.. chyba ze mowisz o etapie zanim sie pojawilem w tym przybytku polskosci..?

Marta Klecz
    Członek

ja proponuje obroncom Faty poszukac wszystkich postow tegoz osobnika i zapytac sie siebie samego – czy ten czlowiek ma cos nie tak z glowa…?

Oczywiscie kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie, i kazdy z nas na poczatku tak robil
    To Fata doprowadzal za kazdym razem do ostrej wymiany postow.

Az w koncu wszyscy go poznali i przestali tolerowac.

A ze robi kolo fotograficzne, i zorganizowal WOSP i pomaga przy tworzeniu serwisu Leeds.pl to chwala mu za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nikt jego prawdziwym wartosciom nie zaprzecza- pewnie tez dlatego mamy wobec tego pana oczekiwania, jakich nie mamy wobec innych osob.

marianek
    Członek

marta wszystkie posty faty????
    zycia nie starczy 😆 😆 😆

Marta Klecz
    Członek

to on pierwszy napisal…
    a zreszta co za roznica

Ty ale to dziwne ze nie pamietam cos o mnie napisal…

jackyl
    Participant

widocznie szybko emka kasowal.. 😀

Marta Klecz
    Członek

nie tak szybko
    bo dopiero jak do niego zadzwonilam, i dopiero na nastepny dzien…

jackyl
    Participant

Marta wrote:

Ty ale to dziwne ze nie pamietam cos o mnie napisal…

ja wrote:

widocznie szybko emka kasowal.. 😀

”znowu wrote:

nie tak szybko
    bo dopiero jak do niego zadzwonilam, i dopiero na nastepny dzien…

to jednak pamietasz? 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.