Strona główna › Działy › Erystyka › Zapraszamy do nowej galerii!
nie tylko w tym watku
nie raz to pokazywal – dopiero zauwazyliscie jak was tak potraktowall?
a wtedy jak po mnie jechal, a wtedy jak po dafunku jechal…
Za kazdym razem kogos musial z blotem zrownac…
dopiero teraz poznaliscie kim jest???????????
Marto.
Zauwazyc mozna bylo chamskie zachowanie Fatamorgany wczesniej.
Ale ja wczesniej nie bralam udzialu w dyskusjach.
Nie bylam swiadkiem tego jak "jechal" po Tobie.
A teraz pierwszy raz wpadlam na to o czym wszyscy mowili: jak to Fatamorgana zjezdza dafunka za wiezienie.
Ton wypowiedzi pana Fatamorgany pozostawia wiele do zyczenia.
Uwazam, ze Dafunkowi naleza sie przeprosiny.
Nie sadze jednak zeby pan Fatamorgazna – wszystkowiedzacy i wszystkim – pomagajacy od wszystkich – lepszy byl do tego zdolny.
Julka
acha
no chyba ze tak
nie wszyscy tak jak ja sledza kazdy ruch Faty
acha
no chyba ze tak
nie wszyscy tak jak ja sledza kazdy ruch Faty
😉
Ja chyba tez niedlugo zaczne;)
nie tylko w tym watku
nie raz to pokazywal – dopiero zauwazyliscie jak was tak potraktowall?
a wtedy jak po mnie jechal, a wtedy jak po dafunku jechal…Za kazdym razem kogos musial z blotem zrownac…
dopiero teraz poznaliscie kim jest???????????
Marto – Tobie tez to tryche zajelo.. gdy bronil Twej cnoty przed mymi 'zapytaniami’, bo oskarzeniami bym tego nie nazwal, o prywatnie odplatne posrednictwo pracy podczas Twej kariery w agencji (no, ciekawe czy emka znowu posta usunie :)) o czym sie 'na miescie’ zaslyszalo, to byl ok?
wprawdzie sie okazalo ze bardziej serwisu przed pozwem bronil, ale to szczegol.. 🙂
BTW – Ty nie raczylas sie ustosunkowac w zaden sposob, a priva potraktowalas jak mieszanke azotu z tlenem.. to tak a propos odwagi cywilnej, ktorej brak zdaje sie facie zarzucalas. (chyba ze to byl znowu dafunk ;))
a fata coz.. dziennikarz z niego kiepski (chocby interpunkcja i styl).. fotograf widocznie tez.. ale przynajmniej probuje. ciekawe jak jego 'construction skills’.. 😉 swoja droga cos dawno nie slychac bylo o rozwoju kariery boba – fata, porzuciles brudna robote? 🙂
w sumie kim Ty fata UWAZASZ ze jestes? 'robolem’ z aspiracjami medialnymi, dziennikarzem niedocenionym przez los, niespelnionym fotografem dorabiajacym jako golden handie (z uklonami dla Malgon ;)), czy..?
oczywiscie poza pierwszym kowbojem polskiej emigracji pospolitej w Leeds, bo to wszyscy wiedza. 😉
a z niezupelnie innej beczki – troche dobrego zrobil, poorganizowal itp.. a ze nie omieszkal przy tym pojezdzic po tych, co biernymi odbiorcami jego staran woleli byc, to juz inna bajka..
ludziom wielu podobno popomagal.. podobno, gdyz glownie o tym slychac z co drugiego posta faty, jako argument anty-rasistowski 🙂
fata – uzywajac Twej ulubionej 'inwokacji’ – SPODZIEWALEM SIE dokladnie takiego rozwoju sytuacji, WIEDZIALEM ze ludzie sie w koncu na Tobie poznaja. Mi wystarczylo kilka wymian wiadomosci rok, poltora temu. 🙂
WIEDZIALEM, ze nie jestes w stanie odpisac olowi w stylu 'dziekuje za krytyke, zdjecia sa tylko ilustracja regionu, serdecznie zapraszam na wystawe mych prac i chetnie przedyskutuje nasze poglady na sztuke fotografii’. Nie przyszlo Ci to do lba, prawda? Byc ponad to? Miec dystans do zycia, siebie, swych poczynan? Byc swiadomym wlasnej wartosci i nie przejmowac sie komentarzami ludzi, ktorzy i tak nie odegraja wiekszej roli w Twym zyciu? Czyzby podrecznikowy przyklad kompleksow? Tak jak z tym Skipton, w koncu sam zes z prowincji, czyz nie?
swoja droga ciekawe co o Tobie sadza Ci co z Toba obcuja, chocby kolko fotograficzne.. jakos milcza. bo jeszcze bana na zajecia dostana. 🙂
psy szczekaja, a karawana.. niech stacza sie dalej.
buziaki 🙂
Dam sie podpuscic i wypowiem swoje zdanie. Mam nadzieje ze nikt sie na mnie nie obrazi.
Fata w moim wyobrazeniu jest osoba uczynna, obdarzona zdolnosciami organizacyjnymi. Wyroznia sie z tlumu poprzez jego aktywnosc i chec zarzadzania naszym wolnym czasem. Chce dzielic sie zdobyta wiedza i doswiadczeniem. Ma odwage wystepowac publicznie i odwage prezentowac swoje radykalne poglady. To ze czasem przeczy swoim wlasnym wypowiedziom wynika z tego ze historia jego wypowiedzi na tym forum jest ogromna a poglady czlowieka nie sa funkcja stala. Moga oscylowac wokol jednej czy drugiej opcji.
Nie znosi krytyki – i to jest ogromna wada choc prawda jest ze nie zauwazylem czy krytyka wypowiedziana w dobrej woli tez tak zapala Fate czy moze sklania go do refleksji.
To jest normalne ze osoba [publiczna] ktora sie wyroznia z tlumu dostaje zarowno ciastko jak i baty. Chocby przez fakt ze to co robi Fata jest widoczne dla publiki ktora nie zawsze bedzie lubila jego wytwory. Faktem jest ze Facie brakuje powsciagliwosci. Z drugiej strony, osoba ciagle zasypywana blotem zacznie tez blotem rzucac. Wasze stosunki sa w takiej fazie ze tylko kubel zimnej wody moze pomoc i to sie tyczy obydwu stron.
Zaczyna mnie meczyc ta wymiana zdan pomiedzy stronami poniewaz nie widze zadnego postepu. Tylko wzajemne oskarzanie. Czas marnuje przeszukujac watki w poszukiwaniu wartosciowych komentarzy.
Dziekuje. Teraz niech mnie ktos obsmaruje.
Uczestnik kolka fotograficznego (mam nadzieje ze dalej nim jestem).
tego co o mnie napisal nigdy mu nie wybaczylam , ale potrafie zrozumiec taka postawe.
Gdybym to ja uslyszala ploty na jego miejscu – duze prawdopodobienstwo ze bym sie tym zainteresowala.
No i zylism obok politically correct.
Ale co potem nastalo to przeroslo moje wszelkie wyobrazenia.
Tyle.
Tak zajelo mi troche czasu – bo nie osadzam ludzi po jednym bledzie…
Tylko ogole….
Tak zajelo mi troche czasu – bo nie osadzam ludzi po jednym bledzie…
Nie bylem swiadkiem tego incydentu wiec nie bede sie wtracal. Wiem jedno: kazdy popelnia bledy, tylko niektorzy musza za to placic.
tego co o mnie napisal nigdy mu nie wybaczylam , ale potrafie zrozumiec taka postawe.
Gdybym to ja uslyszala ploty na jego miejscu – duze prawdopodobienstwo ze bym sie tym zainteresowala.
ke? 🙂
to ja cos napisalem, on Cie bronil.. chyba ze mowisz o etapie zanim sie pojawilem w tym przybytku polskosci..?
ja proponuje obroncom Faty poszukac wszystkich postow tegoz osobnika i zapytac sie siebie samego – czy ten czlowiek ma cos nie tak z glowa…?
Oczywiscie kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie, i kazdy z nas na poczatku tak robil
To Fata doprowadzal za kazdym razem do ostrej wymiany postow.
Az w koncu wszyscy go poznali i przestali tolerowac.
A ze robi kolo fotograficzne, i zorganizowal WOSP i pomaga przy tworzeniu serwisu Leeds.pl to chwala mu za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nikt jego prawdziwym wartosciom nie zaprzecza- pewnie tez dlatego mamy wobec tego pana oczekiwania, jakich nie mamy wobec innych osob.
marta wszystkie posty faty????
zycia nie starczy 😆 😆 😆
to on pierwszy napisal…
a zreszta co za roznica
Ty ale to dziwne ze nie pamietam cos o mnie napisal…
widocznie szybko emka kasowal.. 😀
nie tak szybko
bo dopiero jak do niego zadzwonilam, i dopiero na nastepny dzien…
Ty ale to dziwne ze nie pamietam cos o mnie napisal…
widocznie szybko emka kasowal.. 😀
nie tak szybko
bo dopiero jak do niego zadzwonilam, i dopiero na nastepny dzien…
to jednak pamietasz? 🙂