Strona główna Działy Erystyka Zapraszamy do nowej galerii!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

szkoda slow

jackyl
    Participant

Olo.. Gratuluje!

Pierwsza nazwana kropka nosi swe imie po Tobie.. 🙂

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

A propos: mój faworyt jest tu:
    http://www.leeds.pl//glr/07063054043.jpg

Sam udowadniasz jak kiepski jesteś. Zamiast naprawić błąd ty go jeszcze wyszczególniasz.

Jak ty to napisałeś?: Tysiące zdjęć, godziny im poświęcone?
    Nie rozśmieszaj mnie fatamorgana.

Wyjeżdżasz tutaj z polakami a sam jesteś dokładnie takim typem o jakim piszesz. Nie będę już tu wkręcał innychtwoich wypowiedzi bo ktoś mógł by stwierdzić że to osobiste wycieczki w twoim kierunku, a Ja od ciebie chcę się trzymać jak najdalej.
    No może kiedyś się jeszcze do czegoś przyczepię jeszcze bo śmieszy mnie ten twój upór i brak zmiany zdania.

Aha nie odpowiedziałeś na moje pytania fatamorgano.

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

No i jak tu lubić Polaków?

Może czas przestac dzielic ludzi na Polaków i resztę (np. Pakistanow hehe)

fatamorgana wrote:

Żałosne, wyłażą z niektórych wszystkie "najlepsze walory".

Masz skłonność do tautologii,

fatamorgana wrote:

Niektórzy to by się chyba zesr..i jakby nie dołożyli jeszcze do pieca….

wulgarnego jezyka,

fatamorgana wrote:

A jeszcze większy ubaw mają ludzie, co wiedzą, ze nagle coś do powiedzenia mają ci, co się na temacie nie znają wcale !

wywyższania się i megalomanii

fatamorgana wrote:

V-tec miałeś rację…

i uzalania sie nad soba

fatamorgana wrote:

A propos: mój faworyt jest tu:

i mylenia pojec.
    faworyt to nie to samo co gów..

Przepraszam, ale to tak po Twojemu. Ostatnio wlasnie tym gów. sie posluglujesz w wypowiedziach, w roznych formach, z czego zasr.. jest najczestsza….

Ciesz sie, bo dostales darmowa reklame tej calej galerii.

julka
    Participant

Zgadzam sie z przedmowczynia.
    I to nie tylko dlatego, ze piekna z niej kobieta jest.

Wydaje mi sie Fatamorgano, ze przesadzasz.
    Uwazasz siebie za lepszego od innych – ok – kazdy tak ma.
    Ale nie traktuj innych jak ludzi gorszej kategorii tylko dlatego, ze takie jest Twoje widzimisie.

Meczacy jestes na dluzsza mete. Chociaz na poczatku wydawales mi sie zabawny…

To przykre, ze nie mozesz sie pogodzic z tym, ze inni moga miec odmienne zdanie od twojego.
    I nie mowie tu o Olu.
    Mowie o caloksztalcie forum i jak sie w nim przedstawia twoja osoba.

Dziekuje za uwage.
    Julka

julka
    Participant

I zeby bylo jasne.
    Nie chce nikogo obrazac tym, co napisalam powyzej.
    Po prostu mnie to juz meczy cholernie.
    Niby mowimy jednym jezykiem…

Baggins
    Participant

[quote:a0c9b1a6f9]Galeria?
    Nazywasz to galerią??
    Nazywasz te zlepki pikseli zdjęciami??

Ja przepraszam ale chyba nadeszła odpowiednia pora powiedzieć coś na temat twoich zdjęć fatamorgana.

W najlepszym wypadku mogę powiedzieć że nie nadają się one do publicznego pokazywania. Wystawianie ich pod nazwą Photos na Leeds.pl ubliża temu portalowi ich tandeciarskim wykonaniem, obróbką (a właściwie jej brakiem) oraz wielkością w jakiej zostały one zamieszczone.
    [/quote]

[quote:a0c9b1a6f9]Moim zdaniem wyraziłem się najdelikatniej jak tylko potrafiłem/można[/quote]

[quote:a0c9b1a6f9]Do ogółu:

Trochę krytyki nikomu jeszcze nie zaszkodziło, wręcz przeciwnie-może zmotywować[/quote]

[quote:a0c9b1a6f9]Na kolejne już nie miałem ochoty dotrzeć i to wyłącznie z Twojego powodu. Według mnie jesteś rasistą i okazało się to akurat mniej więcej w tamtym okresie czasu (nie tłumacz się już z tego bo nie warto).
    [/quote]

Czyli nie atakujemy ale przytaczamy ”niesmiertelny” argument. Najpierw zglaszamy chec pomocy potem jendnak z uwagi na rasizm, ktory objawil sie juz dawno, ale dopiero teraz przyszla pora wysunac ten argument, okazuje sie ze mozliwosc spotkania (wiec i pewnie pomocy) jest niemozliwa.

[quote:a0c9b1a6f9]Zgadzam sie z przedmowczynia.

[/quote]

jestes facetem? ja rozumiem ze piekno kobiety moze byc argumentem (tyle ze plytkim niestety) tylko dla facetow chcacych sie przypodobac. Ja cenie wypowiedzi Asix choc jej piekno raczej ciezko mi oceniac.

[quote:a0c9b1a6f9]Zostań i broń się a nie uciekasz jak kot z podkulonym ogonem za jakiś czas wracając jak gdyby nigdy nic[/quote]

ja sie wogole zdziwilem ze odpowiadal na ten niby nie atak, ale mowa o obronie.

[u:a0c9b1a6f9]
    Podsumowanie[/u:a0c9b1a6f9]

Olo – niestety komentarz podobny do tego co dal Uxbridge, choc jako rasista jestem niegodny komentowac

Asix – takie fajne posty a tu skomasowany atak, zupelnie nie w dotychczasowym stylu (i bez stylu niestety) , ale ponizszy tekst wyjasnia to chyba:

[quote:a0c9b1a6f9]Tylko proszę nie pisz, że Skipton mówi jednym głosem…[/quote]

Ilu ludzi spoza Skipton rzucilo sie na fatamorgane w tym poscie?? Ja wiem, ze cale Skipton nie mowi jednym glosem, pewnie tylko znajomi.

[quote:a0c9b1a6f9]I zeby bylo jasne.
    Nie chce nikogo obrazac tym, co napisalam powyzej[/quote]

oczywiscie epilog podawany zawsze wszedzie i przez kazdego

dafunkonline
    Participant

a teraz ja się wypowiem..
    uwazam, że zdjęcia faty (krajobrazy) nie są aż takie złe.. może powininen zamiescić je w innym formacie (tiff- jednak ten format potrzebuje sporo miejsca na serwie :), jednak wystarczy przekonwertować odpowiednio i będzie si)… niestety jesli chodzi o portrety to tragedia… widziałem zdjęcia faty, oswietlenie praktycznie żadne, półcienie, tło kiepskie…
    fata lepiej będzie jeśli postawisz na krajobrazy…
    to moja szczera rada…

mam nadzieję, że to jest konstruktywna krytyka

julka
    Participant

A moze Skipton jest po prostu zmeczone?

Uwierz mi Baggins, ze ja sie z Olem sprzeczam o wiele czesciej niz on z Fata, wiec nie chodzi tu o popieranie "swoich ziomkow".

I na koniec:
    Co to za roznica dla forumowiczow, czy jestem facetem czy kobieta?

Baggins
    Participant

[quote:cd304aedc3]Co to za roznica dla forumowiczow, czy jestem facetem czy kobieta?[/quote]

dla forumowiczow zadna (chyba ze dla Ufcia), kwestia sensu tego co napisalas

julka
    Participant

[i:c54f2bfde9]Zgadzam sie z przedmowczynia.
    I to nie tylko dlatego, ze piekna z niej kobieta jest.[/i:c54f2bfde9]

Co tu nie ma sensu ze wzgledu na moja plec?
    Bo rozumiem, ze o te czesc mojej wypowiedzi Ci chodzilo.

Nie czepiam sie Faty – juz to powiedzialam. Stwierdzilam tylko, ze cala ta sytuacja mnie meczy.

Julka

Baggins
    Participant

nie widze sensu kontynuowac 😕
    bez odbioru

olo
    Członek

Baggins jak dla mnie to twój komentarz jest wyciągnięty z kontekstu więc nie będę go nawet komentował.

Asix
    Participant

Baggins… z tym Skipton chodzi o to, że dwu- lub trzykrotnie zostało to uzyte jako pewien rodzaju kontrargument faty przeciwko jakims tam moim wypowiedziom. Nie bylo o kompleksach, nie bylo bledow ortograficznychm wiec fata przyczepil sie do miejsca, w ktorym zyjemy, próbując dac wyraz swej wyzszosci nad prowincją. 😉 A senstencję "Skipton mówi jednym głosem" widziałam chyba 2 razy, w każdym razie wiecej niż raz, stąd mój powiedzmy – żart… w strone faty, takie mrugniecie okiem, bo reszta moze tego nie pamietac jako malo istotne…
    To naprawde nie w moim stylu prosic o pomoc i internetowe wsparcie kumpli – gdybym chciala to zrobic, pewnie znalazlabym ich wiecej w Leeds, czy w kazdym innym miejscu. Amen. Mam nadzieje, ze to koniec, bo do niczego juz nie prowadzi, mialo byc o jakosci zdjec – zakonczylo sie we wspanialym forumowym stylu- wzajemnego jechania po wlasnych slabosciach 😉

PS. Do Julki. Julko.. nie uwazam sie za piekna kobiete. I nie sadze ze ta kwestia ma jakies znaczenie , wrecz przeciwnie w tym wypadku doprowadzilas do zinfantylizowania mojej wypowiedzi.

I ja rozumiem co napisalas, ale pamietaj, ze nie wszyscy odczytuja tekst z przemieszaniem go mysleniem. Nie ma sensu komplikowac wtrętami natury nieargumentacyjnej 😉

Baggins
    Participant

[quote:cf6f9fe16d]I ja rozumiem co napisalas, ale pamietaj, ze nie wszyscy odczytuja tekst z przemieszaniem go mysleniem.[/quote]
    wyjasnij prosze w takim razie, bo logika nakazuje tak to rozumiec:

[quote:cf6f9fe16d]Zgadzam sie z przedmowczynia.
    [/quote]

zgadzam sie miedzy innymi dlatego ze jest piekna kobieta;
    a moze glownym powodem jest piekno, a przy okazji piekna kobieta przytoczyla jeszcze jakis argument wiec dodamy ”i nie tylko dla tego”.

skoro twierdzisz, ze nie mysle to pokaz mi blad w rozumowaniu, chyba ze to wasz tajny szyfr i mruganie do siebie okiem

[quote:cf6f9fe16d]Baggins jak dla mnie to twój komentarz jest wyciągnięty z kontekstu więc nie będę go nawet komentował.
    [/quote]

nie jest, sa to tylko sformulowania przytoczone z twoich wypowiedzi, w ktorych sam sobie zaprzeczasz

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.