Strona główna › Działy › Erystyka › Zapraszamy do nowej galerii!
Zapraszam do zupełnie nowej galerii Leeds.pl
Kliknij w PHOTOS na str. głównej.
Zobacz Anglię północną i jej uroki. 🙂
Stopniowo zasoby będą zwiększane, bo i sporo materiału jest już gotowe do wstawienia.
Oczywiście z biegiem czasu wszystkie działy się jeszcze rozrosną.
🙂
Gdzieniegdzie materiał jest w trakcie przygotowania.
Pozdrawiam.
Fata a moze dodac tam zdjecia z imprez?
raczej nie, aczkolwiek bedzie specjalne miejsce na zdjecia z imprez -w nowym dziale (fun.leeds.pl), ktory powinien byc gotowy w okolicach 15/08/2007.
Bedzie tez kilka okazji do zrobienia zdjec, jeszcze w tym roku planujemy zorganizowac:
-Kabaret Kon Polski,
-Wystep kabaretowy Czarka Pazury
na poczatku 2008
-Wystep Grupy MoCarta
Info na ten temat bedzie pojawiac sie na Leeds.pl
Dokładnie tak.
Nasze imprezy to przecież coś innego niż zdjęcia pokazujące Anglię i Yorkshire.
A w galerii wyraźnie chodzi o pokazanie regionu. 🙂
Przeciez tylko pytalam 😉 ale ciesze sie ze powstanie dzial z takimi zdjeciami. Jakbyscie chcieli jakies zdjecia do galerii to ja mam tez kilka ktore sa git :).
Chociaz tak sobie mysle, ze Fata jako zawodowiec powie ze nie sa git 🙂 . Bo ja to zupelna amatroka 🙂 z "idioten camera" oczywiscie 😳
BOMBA 😀
Uwielbiam kabarety i wszelkie cooltury odcienie
Zapraszam do zupełnie nowej galerii Leeds.pl
Stopniowo zasoby będą zwiększane, bo i sporo materiału jest już gotowe do wstawienia.
🙂
Gdzieniegdzie materiał jest w trakcie przygotowania.Pozdrawiam.
Galeria?
Nazywasz to galerią??
Nazywasz te zlepki pikseli zdjęciami??
Ja przepraszam ale chyba nadeszła odpowiednia pora powiedzieć coś na temat twoich zdjęć fatamorgana.
W najlepszym wypadku mogę powiedzieć że nie nadają się one do publicznego pokazywania. Wystawianie ich pod nazwą Photos na Leeds.pl ubliża temu portalowi ich tandeciarskim wykonaniem, obróbką (a właściwie jej brakiem) oraz wielkością w jakiej zostały one zamieszczone.
Prowadzisz klub foto a nie potrafisz zrobić dobrych zdjęć krajobrazowych?
Teraz coś do admina:
Zlituj się i przynajmniej zmniejsz te "zdjęcia" do rozmiarów oglądalnych.
fatamorgana wrote:Zapraszam do zupełnie nowej galerii Leeds.pl
🙂
Gdzieniegdzie materiał jest w trakcie przygotowania.Pozdrawiam.
Galeria?
Nazywasz to galerią??
Nazywasz te zlepki pikseli zdjęciami??
Ja przepraszam ale chyba nadeszła odpowiednia pora powiedzieć coś na temat twoich zdjęć fatamorgana.
W najlepszym wypadku mogę powiedzieć że nie nadają się one do publicznego pokazywania. Wystawianie ich pod nazwą Photos na Leeds.pl ubliża temu portalowi ich tandeciarskim wykonaniem, obróbką (a właściwie jej brakiem) oraz wielkością w jakiej zostały one zamieszczone.
Prowadzisz klub foto a nie potrafisz zrobić dobrych zdjęć krajobrazowych?
Teraz coś do admina:
Zlituj się i przynajmniej zmniejsz te "zdjęcia" do rozmiarów oglądalnych.[/quote]
No i znowu trzeba bedzie przekleic watek do erystryki.
Jak tam piatkowy wieczor chlopaki?
🙂
Si ju jutro Olo.
Btw. Mielismy ogladac zdjecia… 🙁
Uuu… ale komentarz. Sam bym teraz chcial zobaczyc obiekt krytyki ale zdjecia gdzies wcielo.
Tak, tak jeszcze troche i na forum bedzie tylko erystyka i kilka tematow nie nadajacych sie do niej 😯 😉
Uuu… ale komentarz. Sam bym teraz chcial zobaczyc obiekt krytyki ale zdjecia gdzies wcielo.
Wchodzosz na strone leeds.pl a nie na forum i tam masz Photos u góry. Wybierasz galerię i coś tam jeszcze (skomplikowane jak na zwykłą galerię trzeba przyznać ) i możesz "podziwiać 😈
Mój faworyt 🙂 http://www.leeds.pl//glr/070615132620.jpg
Najciekawsza jest tak "kropka"
Ale jaka klopka? Ja nis nie wize…:|
Wchodzosz na strone leeds.pl a nie na forum i tam masz Photos u góry. Wybierasz galerię i coś tam jeszcze (skomplikowane jak na zwykłą galerię trzeba przyznać ) i możesz "podziwiać 😈
Mój faworyt 🙂 http://www.leeds.pl//glr/070615132620.jpg
Najciekawsza jest tak "kropka"
Kropka = kropla deszczu (przypuszczam).
A napisalem ze zdjecia wcielo bo jezeli klikne na mapie "Yorkshire Moors" to zadne zdjecia sie nie pokazuja. To samo z "Lake District" czy "Yorkshire Dales". Owszem mozna kliknac na kategorie ale galeria powinna byc wg mnie troszke bardziej intuicyjna tj. klik na region na mapie prowadzi do pokazania zdjec z tego regionu.
Zdjecia wg mnie powinny byc lzej skompresowane ale za to w mniejszym formacie.
Wiesz Olo, rozczarowałeś mnie.
Nie znam się na sztuce fotografii, pewnie potrafie odróżnić genialne zdjęcia od beznadziejnych nic po za tym. Te Faty pewnie nie są ani takie ani takie więc nie mi oceniać. Ale znam się na programowaniu. Czasem widzę na ekranie tak beznadziejny kod że aż zęby bolą. Jeśli mogę to poprawię. Jeśli stanowi to potencjalny problem, skontaktuję się z kimś kto może decydować (najczęściej z samym zainteresowanym) i DELIKATNIE, żeby nie obrazić autora powiem że trzeba coś tu poprawić bo mogą być kłopoty. Jeżli ani jedno ani drugie, to milczę. Gdybym zamiast tego zaczął śmiać się na głos przed monitorem, i ściągać wszystkich żeby pokazać co nasz kolega wypłodził, to wiesz za kogo byłbym uznany? Wiesz. Nawet gdybym kolegi bardzo nie lubił.
Twój post niczemu nie służy. Nie sądzę że sprawi iż zdjęcia będą lepsze (jeśli są złe), nie spowoduje zmiany reportera itd.
Jedyne czego można się spodziewać to kolejna awantura bo ktoś publicznie wyśmiany zazwyczaj nie jest dłużny (tym bardziej Fata).
O to Ci chodzi Olo?