Strona główna Działy Hobby Koncert Proletaryat w Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Może się wybierzemy… Nie wiem, jeszcze jak będę pracować 18 go 🙄 jakieś bilety? Coś więcej wiadomo?

MK
    Członek
    Messalina
    Członek

Super pomysl z tym koncertem! Zawsze lubilam Proletaryat i tego tyu klimaty 🙂 Wiec bede na pewno! I moze wreszcie poznam żyjących tu rodakow, bo póki co, od kiedy mieszkam w Yorku jeszcze nie poznalam nikogo z Polski 😕

Gienia
    Participant

Czy bilety przed samym koncertem na miejscu bedzie mozna kupic?

MK
    Członek

Tak, bedzie mozna kupic.

pozdrawiam
    Marcin

keraj
    Participant

Ja z Renifekiem tez bedziemy.No i moze inni tez sie dadza namowic.

Anonim
    Gość

Ja pojadę. Ale osiołkiem do Kongo 👿 Mam kurs pt: Demencja starcza do 17:00. TŻ (Towrzysz Życia) pracuje do 22:00 (i to jest najgorsze, bo jako jedyny dysponuje samochodem i … prawem jazdy), brat w pracy od 18:00 do 6:00. No i muka 🙄

to prawda, z kerajem jadymy jadymy:)

fatamorgana
    Participant

Jakoś Keraja nie zauwazyłem… Petard też, no ale były zabronione na sali, więc…

Żałujcie którzy nie byliście!
    Zarąbista, czaderska muzyka grała najpierw ze strony supportu, iście cięzko metalowego brzmienia, dokonanego przez naprawde młodych i fajnych ludzi, natomiast potem zabrzmiał sam gość główny czyli Proletaryat. Zagrali na najwyższych obrotach, dali z siebie wszystko, jak za dobrych czasów to brzmienie…
    Szkoda że więcej ludzi nie ruszyło się z chat.
    Warto było tam być , nawet jeśli nie słucha się na codzień ich muzyki.
    Z prostej przyczyny- oni dają energetycznego kopa!
    Wieczory teraz chłodne, ale po tej dawce muzyki tego się tak nie odczuwa. 🙂 🙂 🙂

bez skrupulow moge powiedziec ze petard nie bylo z winy keraja i bardzo zaluja..nastepnym razem umowie sie z fata bo z kerajem to sie umawiac 😈

fatamorgana
    Participant

A jak petardy wybuchną?
    To co będzie? 🙂 ❗ 😆

nie wybuchna bo wbrew pozora petardy sa grzeczne 😳

p
    Członek

a jak z frekwencją?

jacek-jestem
    Participant

Koncert był zarąbisty. Jedynym minusem była właśnie frekwencja, która stała na bardzo słabym poziomie 😥

Jednak cała reszta była kozacka 😆

rudy_691
    Członek

frekwencja niska bo Proletaryat w dzisiejszej postaci jest tylko strzepem tego czym byli kiedys…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.