Strona główna Działy Hobby Koncert Proletaryat w Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek

[b:c8f3d4981f]18/10/2007[/b:c8f3d4981f]

http://www.leeds.pl//artykuly_one.php?id=148

dafunkonline
    Participant

w takim razie:
    hej naprzód marsz …
    szkoda, że mnie już nie będzie… ale znając mojego pecha pewnie byłbym w pracy 🙁

rudy_691
    Członek

qrde szkoda ze urlop mam zaplanowany juz na ten okres…pamietam jakies 7-8 lat temu ich koncert u mnie w Zamosciu 😀 bylo zajebiscie…"to my, ziemi naszej sól"…:D

GED
    Participant

No nareszcie cos ruszylo w tym smutnym jak peez#a miescie ciekawi mnie ogromnie kto jest organizatorem.Ciekawi mnie takze jaka bédzie frekwencja bo jak na razie zauwazylem ze tutaj jest wiécej dresów niz na moim osiedlu w kaczylandzie.A tacy na koncerty nie uczészczajá.ANARCHY IN THE UK !!!!!Pozdrawiam GED

Baggins
    Participant

[quote:30b4ccc486]Ciekawi mnie takze jaka bédzie frekwencja bo jak na razie zauwazylem ze tutaj jest wiécej dresów niz na moim osiedlu w kaczylandzie[/quote]

Frekwencja powinna byc ok. Chociaz pewnie takie tlumy jak na mega-gwiazdy hip-hopowe to nigdy nie beda walic

MK
    Członek

organizatorem jest Leeds.pl 😉

Olo81
    Członek

No w koncu cos dla ludzi, a frekwecja jescze moze zdziwic, bedzie okazja zeby sie spotkac a wiadomo ze ekipa z "NU" raczej nie wpadnie wiec moze ci "inni" rusza dupska 😉

Pytanko jeszcze, takie moze troche z innej beczi ale jakby w temacie 😉 Wybiera sie ktos na Woodstck ??

aszu
    Participant

ja bym sie z checia przeszedl.

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Co do koncertu to może się nawet wybiorę/wybierzemy raczej 🙂

Olo81 wrote:

My mieliśmy lecieć ale za droga impreza :-/ Wybierasz się ?

Olo81
    Członek

Ta, ja cwaniak jestem, bo przy planowaniu urlopu sobie wykombinowalem, ze jak juz latem do Polski to tylko w tym terminie 🙂

Anonim
    Gość

A ja wola pojsc tego dnia na cos do innego klubu

rudy_691
    Członek
    ”mate_j” wrote:

A ja wola pojsc tego dnia na cos do innego klubu

lol…krzyzyk na droge…

amz
    Participant

Wolnosc SLOWA man 😈

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    amz wrote:

Wolnosc SLOWA man 😈

Ja sie chyba dzisiaj powiesze z powodu wolnosci slowa….

amz
    Participant

Nie wieszaj sie tylko zaakceptuj

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.