Strona główna Działy Hyde Park cos o polkach:)

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SpokoBoyxxx:) wrote:

SKAD TY SIE URWALAS SEVEN SISTERS …………………… Moze sie spotkamy 7sisters i udowodnie ci ze jestem streitgh jaki jestem w lozku!!!!

a ja myslalam, ze 7sisters jest facetem… (?)
    Milej zabawy chlopaki 🙂

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😯

siwyrb
    Członek

Spokoboy dobrze zes mu powiedzial.Juz zaczynal mnie znawca jeden wpieniac. A jak by co na solowe to i ja sie pisze…. ha ha 😆

7sisters
    Participant

Spokoboyxxx; czytajac Twojego posta mialem interesujace deja vou: stanal mi przed oczami moj kolega, niejaki B.

Jest to osoba o skrajnie prawicowych pogladach, nienawidzacy gejow, Zydow, komunistow i wszystkiego co kloci sie z wizerunkiem czystej krwi Polaka-katolika. B, tak jak Ty, lubi opowiadac o swoich podbojach rzeszy kobiet, biciu po mordzie i innych bardzo 'meskich’ kwestiach.

Kiedys gralem z B w tenisa. Po meczu, pod prysznicem, facet zaczal probowac sie do mnie dobierac… (Nie jestes pierwszy!)

Zrozumialem potem zachowanie B. Facet ma skonnosci homoseksualne z ktorymi walczy, ubierajac maske piecsetprocentowego macho. Bardzo jaskrawa, za jaskrawa.

Nie znam Cie, Spokoboyxxx i chyba nie za bardzo chce poznac. Nie chce tez rozwiazywac Twoich problemow, to Twoja robota. Powodzenia.

Członek

😆 😆 😆

Członek

😆 😉 😆

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

v-tec wrote:

wyrzucam bo widzę że post zbulwersował coniektórych..
    (ale przecież to nie ja zacząłem, a 7s, jego się nie czepiacie!)

czy mozesz mi napisac na priva co nabazgrales na moj temat
    To ze nosze dobre czyste ubrania chodze do fryzjera co 3 tygodnie zawsze jestem opalony uzywam drogich perfum w przeciwienstwie do ciebie ma swiadczyc ze jestem gejem???? i NIE jestem JANUSZEM!!! -Jestem raczej ANTY-JANUSZEM 😯 😯 :shock:[/quote]

to sie nazywa metroseksualizm z przewartosciowaniem kwestii materialnych.

7sisters
    Participant

Po co masz kretynski nic swiadczacy ze jestes kobieta

Przyganial kociol garnkowi 😀 A gdybys wiecej czasu poswiecil nauce jezyka zamiast siedzeniu w solarium, wiedzialbys ze ze moj nick ma tyle wspolnego z kobieta co Twoj z dobrym gustem.

J czemu uwazasz ze ja tez jestem gejem

Nie twierdze ze jestes gejem. Twierdze ze masz psyche zryta jak okolice Bełchatowa. Dla zawodowego psychologa bylbys wyspa skarbow. Moje zainteresowania nie siegaja az takich wyzyn, dlatego pozwol ze zakoncze dyskusje z Toba.

bartosz
    Participant

te spokoboy moze zluzuj troche bo to nie jest lawka na piatkowie

Członek

😆 😉 😆

Członek

😆 😆 😆

Baggins
    Participant

[quote:d8e960c2e1]Piatkowo znam tylko z Clubu zapasniego Sobieski gdzie trenowal tez niejaki Peja[/quote]
    CHyba waga piorkowa, i pewnie nie trenowal a dealowal 😮

SAMIRAHINI
    Członek

Proponuje pojedynek na 2-tygodniowe fish&chips okraszone mushy peas.
    Jedno przylozenie i odechciewa sie buntowniczego zywota 😉
    Wygrany funduje wizyte w lazni miejskiej 😉

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.