Strona główna Działy Hyde Park cos o polkach:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

odnosze wrazenie ze macie cos przeciwko homo……

……..?????????????? czy dalszy ciag mojej paranoi??????????
    czy sie czepiam?????????????

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

no wlasnie, mielismy ogladac filmik, a nie dyskutowac o orientacji seksualnej autora watku, badz tez jego problemach seksualnych. A nick nei swiadczy o niczym 7sisters… CZasem ludzie robia sobie tzw. jaja, a swiete towarzystwo sie oburza. Tak, jak kiedys napisalam o sobie "dupa" i skarcono mnie za brak szacunku do wlasnej plci i do innych przedstawicielek. Wyjatkowo nikt mnie nie uznal za faceta, chociaz niektorym sie zdarza 😉
    A trening.. przydalby sie niektorym, zarowno panienkom jak i chlopcom, ( moze SpokoBoyxxx:) podrzuci jakis instruktaz) i wtedy sie przekonamy, czy nie jest czasem pedałką (lesbijką). A moze miał traumatyczne dzieciństwo ? 😉

Wszystko fajnie tylko,ze forum przegladaja nie tylko dorosli! 😕

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Wszystko fajnie tylko,ze forum przegladaja nie tylko dorosli! 😕

moze czas dojrzec? 😉

7sisters
    Participant

Gdyby chodzilo tylko o nick, rzeczywiscie nie ma sie czego czepic. Tyle ze facet bardzo serio wyraza poglady ktore nie mieszcza sie w konwencji nawet bardzo grubego zartu.

NB. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom, szczegolnie tym ktorzy akceptuja swoja orientacje i nie robia miliona problemow sobie i wszystkim naokolo.

Prekursor
    Członek

Asix wrote:

moze czas dojrzec? 😉

Owszem,powinni probowac moze im sie uda.Boje sie tylko,ze nie nastapi to podczas naszego zycia.Nasze spoleczenstwo nie przejdzie tak szybciej zmiany! 🙄

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😆 😆 😆

Członek

😯

Członek

😮 😆

dafunkonline
    Participant

proszę na priv z tymi solówkami

a co do reszty to pozostaje wymowne n/c

GRETA
    Participant

/ 😡

Członek

v-tec wrote:

wyrzucam bo widzę że post zbulwersował coniektórych..
    (ale przecież to nie ja zacząłem, a 7s, jego się nie czepiacie!)

Sluchaj DUZO-Glowy V-tekus Mozesz mi napisac na priva co nabazgrales na moj temat. To ze dbam o siebie i lubie dobre kosmetyki (w przeciwienstwie do ciebie a juz cie kiedys polubilem )nie musi o niczym swiadczyc pohamuj stary czasami zanim cos napiszesz o kims.pozdrawiam:)

GRETA
    Participant

najlepszy sposob na zalatwienie sprawy przez pustakow lub dresiarzy ewentualnie to lanie sie po ryju.brawo

Członek

GRETA wrote:

dawno sie tak nie ubawialam !!!
    spokoboy …..twoje wypociny nawet na krytyke nie zasluguja…

No o dobrze zabawa trwa!!!! "psy szczekaja karawana idzie dalej"

GRETA
    Participant

cholera !!!nie mogalm sie jednak powstrzymac

Członek

😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.