Strona główna Działy Hyde Park Pomozcie

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jacek-jestem
    Participant

W sobote gramy w Polskim Osrodku w siatkowke. Potem moze bedzie ognisko – przyjdz, a poznasz napewno milych ludzi 😆

pozdrowionka

danielkety
    Participant

przyjechalas do pracy?? pytam z ciekawosci 🙂

Sandgirl
    Członek

ech… tak, jako au pair zapewne 😉

danielkety
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

ech… tak, jako au pair zapewne 😉

nie bardzo mi sie chce do slownika zagladac a nie kojarze tego slowa mogla bys tak po polsku?? dzieki:D

ufcio
    Członek

mnie takze sie nudzi -ponudzimy sie razem ??zadzwon lub napisz07935664849 …pozdrowionka

marianek
    Członek

au-pair to taka niania ktora przyjezdza na wymiane do rodziny.taka starsza siostra. tak przynajmniej powinna byc traktowana przez rodzine do ktorej przyjezdza.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    beaatta1 wrote:

Hej.Mam 19 lat.Przyjechalam do Leeds 2 tygodnie temu.Blagam pomozcie, nie znam tu nikogo.Mieszkam z angielska rodzina.Mam sporo wolnego czasu ale samej jest zle.Nie mam nawet z kim pogadac.Od przyjazdu wlocze sie sama po miescie, nie wiem co zrobic z czasem,nie wiem gdzie isc….

Masz dokładnie takie same "warunki" pobytowe i potrzeby jak nasza sympatyczna Magda w, która niedawno wyjechała od nas niestety na południe, ale nadal ją do nas ciągnie.
    Mieszkała jako au pair w Tadcaster, też w angielskiej rodzinie, ale na tyle jej zależało, że zwyczajnie skontaktowała się z nami i zaczęła brać udział w naszych "sposobach na rekreację" (wyjazdy grupowe, koło fotograficzne, siatkówka.
    Jak sama przyznała, to było to czego potrzebowała.
    Wystarczyło tylko chcieć dołączyć do towarzystwa.
    Zapraszam Cię do skorzystania z tego, co wspólnie tutaj robimy.
    Wszyscy którzy dotychczas byli nie żałują. 🙂

Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.