Strona główna Działy Hyde Park papierosy

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rafa3l
    Członek

Ze strony kupujacego to bym odpowiedzial jak najtaniej ;]
    Ale tak na powaznie to znajomi kupuja w cenie £25-£27

Pozdrawiam

slanting_eye
    Członek

jak mam to sprzedaje angolom po 27-32 zalezy od "geby" czasem wogole nie sprzedaje

Uxbridge
    Członek

Właśnie usunąłem post p.t "fajki sprzedam"
    Nie zamieszczajcie tu proszę, ogłoszeń tego typu. Nie jestem ortodoksem, nie zamierzam każdego odsyłać do działu płatnych reklam, ale takich co wożą fajki z Polski jest cała masa. Jak się pojawi jedno ogłoszenie, to zaraz będą następne. Pozdrawiam.

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Uxbridge wrote:

Właśnie usunąłem post p.t "fajki sprzedam"
    Nie zamieszczajcie tu proszę, ogłoszeń tego typu. Nie jestem ortodoksem, nie zamierzam każdego odsyłać do działu płatnych reklam, ale takich co wożą fajki z Polski jest cała masa. Jak się pojawi jedno ogłoszenie, to zaraz będą następne. Pozdrawiam.

Choć osobiście nie pochwalam takiej reklamy na forum to może dla jego dobra zostawić jeden wątek przyklejony o tych fajkach i niech się tam ludzie biją ile i po ile za te faje. Na gronie o londynie się to jako tako sprawdza.

Uxbridge
    Członek

W sumie to jest wbrew regulaminowi, bo on mówi wyraźnie że żadnych ogłoszeń na forum się nie zamieszcza. W sytuacji gdy portal leeds.pl żyje z ogłoszeń, taki precedens chyba nie byłby właściwy. Ale nie ja o tym decyduję. To leży wyłącznie w gestii MK i Kwiatka.

julka
    Participant

Ja uwazam, ze powinienes wziac 80 funtow za rame.
    A co, niech placa burzuje!…:|

Dzizas…
    Ja tez wiozlam fajki prawie za kazdym razem, ale albo ktos mnie poprosil (i wtedy dawal mi przed wyjazdem kase, ale nie taka, zebym na tym zarobila, w koncu to przysluga), albo rozdalam.
    Naprawde az tak zalezy Ci na 20-25 funtach, zeby targac ze soba fajki na nie swoj uzytek, gdy zamiast nich mozesz zmiescic jakies ksiazek…:|

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.