Strona główna Działy Hobby vinyl-shop

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    girkit
    Participant

Loft – obok corn exchange , kiedys nazywalo sie tribe records teraz rozdzielone na tribe records I-sze pietro ( reggae , dub , d’n’b ) i loft II-gie pietro ( minimal , house , electro , techno ) , duzo dobrych plyt mozna kupic na permanentnych sejlach

Jumbo Records w St.Johns Ctr. – dla łowców ciekawostek i rzadkości ogolnie rozmumianej elektroniki ale i jazzu , funku ite pe .. dla mnie dwa glowne miejsca w leeds

a jak lubisz angielskie manieczki czyli bassline vocal czy 2step to jest taki second hand na przeciwko chinskiego supermarketu , oi

bootshaus
    Participant

hehe dzieki w trakim razie do zobaczenia w tych pierwszych 2…w leeds niestety bede dopiero od 21 czerwca…gdybys jakies dokladne adresy podał byłbym wdzięczny…zanim się zorientuje to mine troszke :]

girkit
    Participant

wsio w centrum , za wszę mogę Cie zaprowadzić 8)

danielkety
    Participant

nie pamietam nazwy sklepu ani ulicy
    ;p (ale chyba chidrow sory za pisownie) ale na tej ulicy na kturej jest NU PC Word ,sport word, idac od NU kierujac sie w strone Job Center Plus po lewej stronie ulicy( idac chodnikiem obok pc wordu) jest nie wielki sklepik z winylami moze znajdziesz cos w nim co cie zainteresuje

yuuki
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    danielkety wrote:

nie pamietam nazwy sklepu ani ulicy
    ;p (ale chyba chidrow sory za pisownie) ale na tej ulicy na kturej jest NU PC Word ,sport word, idac od NU kierujac sie w strone Job Center Plus po lewej stronie ulicy( idac chodnikiem obok pc wordu) jest nie wielki sklepik z winylami moze znajdziesz cos w nim co cie zainteresuje

po takich wskazowkach bata nie ma ze nie trafisz 😯

girkit
    Participant

[quote:b20bf68149]ale chyba [b:b20bf68149]chidrow[/b:b20bf68149] sory za pisownie[/quote] zajebibi 😆

hans
    Participant

dobrze chlopak wytrlumaczyl tez wiem gdzie to, oprocz tego na samym dole na eastgate idac w lewo tez jest cos djszopowego ale nie bylem insajd wiec na 100 nie powiem

danielkety
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    girkit wrote:

[quote:c4cea1e2a1]ale chyba [b:c4cea1e2a1]chidrow[/b:c4cea1e2a1] sory za pisownie

zajebibi :lol:[/quote]

to jakt sie to pisze ?? mądralo??

marianek
    Członek

headrow 😆

Malgon
    Participant

i btw czyta/mowi sie /hed-rou/, a nie /hid-rou/
    teraz wszystko jasne.

danielkety
    Participant

spoko musze przyznac ze przydaly by mi sie lekcje angielskiego bo nigdy sie nie uczylem ale mowic umiem … troche wiecej niz co niektorzy 8)

dafunkonline
    Participant

malgon.. pierwsze co mnie uderzyło kiedy przyjechałem do leeds to wymowa nazwy głównej ulicy.. wszyscy twierdzili, że to hidroł…
    a na moje hedroł robili wielkie oczy (tak jakby nowy przyjechał i się wymądrzał)

[quote:8caeaad11a]spoko musze przyznac ze przydaly by mi sie lekcje angielskiego bo nigdy sie nie uczylem ale mowic umiem … troche wiecej niz co niektorzy[/quote]

😳

Uxbridge
    Członek

No bo "read" czyta się "rid" a "head" nie wiedzieć czemu "hed" 🙂 A "heat" znowu "hit"
    A u nas mówi się "szewc" i "krawiec" a nie "krawc" i "szewiec"
    Zagadki lingwistyczne. 😉

dafunkonline
    Participant

zagadka lingwistyczna:
    not with eqally being weighed
    😉

dj_nair
    Participant

mam dosprzedania troche pLyt (vinyl) ktOrych juz niegram….

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.