Strona główna Działy Erystyka Debata

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    James Brown
    Participant

Witamy wszystkich serdecznie ❗
    Drodzy forumowicze Leeds Pl :!:Dzis chcielibysmy zadac wam kilka pytan zwiazanych ze zmianami na forum ❗ Chcielibysmy abyscie przedstawili propozycje tego co chcielibyscie aby zmienilo sie w serwisie Leeds Pl w zwiazku z istniejaca ankieta :!:Cenimy sobie kazde spostrzezenia,zwlaszcza te ktorych celem jest dobro ogolu a nie tylko okreslonej grupy uzytkownikow forum ❗

CZEKAMY NA POSTY ❗

James Brown
    Participant

Osoby ktore nie czuja sie na silach aby wypowiadac sie bezposrednio w temacie,prosimy aby swoje sugestie kierowaly droga prywatnych wiadomosci ❗

DZIEKUJEMY ❗

rudy_691
    Członek

a ja sie ciebie zapytam jakie "my" ??? mow za siebie a jezeli piszesz "my" to przedstaw tych innych tez…

Malgon
    Participant

No jak ?? jeden James drugi Brown … 😉

A powaznie to ja ciekawa jestem jakie propozycje ma autor watku.
    Zmiany, ale jakie? Takie "zeby nie bylo nic" jak u Kononowicza? 😉

rudy_691
    Członek

jak to powiedzial Konon The Barbarian: co sie stalo sie ? 😉

Baggins
    Participant

Te koles, ja bym chcial zebys zajal sie organizowaniem imprez dla Polakow, wyjazdow, konkursow, zamieszczal ogloszenia o prace i wynajem mieszkania, podjal wspolprace z policja w celu uprzedzania nowo przyjezdych przed zwiazywaniem sie z podejrzanymi krajanami. Jak to zrobisz to twoje pianie na forum bedzie mialo sens, ale oczywiscie to sie nie zdarzy, bo belkotliwosc (w twoim mniemaniu blyskotliwosc) twoich watkow jest ogromna, a poziom merytoryczny zaden,

bez odbioru

Uxbridge
    Członek

Tak Panie Brown. Zrobmy rewolucje. Usunmy dyktatora (prawdziwego lub urojonego). Po co? Zeby bylo lepiej. Co w zamian? Ankieta. Niech sie ludnosc wypowie co by chciala, a my, nowi wladcy im to damy.
    [i:d61133c05d]Co robić? A ty wiesz, co robić? Ja? Nie wiem. A może ty wiesz? Ja? Poszedłbym na całość. Ale jak? Jak iść na całość? Tak, jest to problem. Wszyscy zgodzą się, że jest to problem, nad którym warto dyskutować
    R. Kapuscinski "Szachinszach"[/i:d61133c05d]

Czy ty uwazasz forumowiczow za glupkow Brown? Ktorym mozna zorganizowac lepsze forum bo sami sobie nie radza?

dafunkonline
    Participant

ostrzegałem jamesa że jego posty będą usuwane jesli będą przybierały formę zaczepną… w najgorszym przypadku skończy się banem..
    ale widać, że jest bardziej uparty niż fata…

james do cholery przestań w końcu z tymi najazdami… i nie używaj infantylno-grzecznościowej składni, bo jest to pretensjonalne…
    patrz jak rozwija się sytuacja, poczekaj na odpwoiedź swojego targetu i ripostuj… ale nie tak jak teraz… i nie wyrażaj się w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo ja się pod tym nie podpisuję :/
    ochłoń trochę…

bartosz
    Participant

a ja tesknie do czasow kiedy moglem dowalic redaktorkowi bez strachu ze dostane ban albo niewidzialna reka usunie post 😆

James Brown
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Uxbridge wrote:

Tak Panie Brown. Zrobmy rewolucje. Usunmy dyktatora (prawdziwego lub urojonego). Po co? Zeby bylo lepiej. Co w zamian? Ankieta. Niech sie ludnosc wypowie co by chciala, a my, nowi wladcy im to damy.
    [i:5d2f9e3589]Co robić? A ty wiesz, co robić? Ja? Nie wiem. A może ty wiesz? Ja? Poszedłbym na całość. Ale jak? Jak iść na całość? Tak, jest to problem. Wszyscy zgodzą się, że jest to problem, nad którym warto dyskutować
    R. Kapuscinski "Szachinszach"[/i:5d2f9e3589]

Czy ty uwazasz forumowiczow za glupkow Brown? Ktorym mozna zorganizowac lepsze forum bo sami sobie nie radza?

Spodziewalismy sie z Pana strony interesujacej propozycji anizeli swoistego braku wyobrazni i minimalizmu czytania ze zrozumieniem ❗

Pana post niczemu nie sluzy i niczego nie wnosi do tematu ❗

James Brown
    Participant

Temat powstal abyscie zaprezentowali wlasne pomysly ❗
    Zamiast sensowne odpowiedzi na zadane pytanie snujecie tysiace refleksji ktore nikomu do niczego nie sa potrzebne ❗

Wciaz czekamy na jakiekolwiek propozycje z waszej strony ❗

Uxbridge
    Członek
    ”James wrote:

Drodzy forumowicze Leeds Pl :!:Dzis chcielibysmy zadac wam kilka pytan

Gdzie pytania? Nie ma ich.

:79e62ef200 wrote:

zwiazanych ze zmianami na forum ❗

Jakimi zmianami, czy ktoś je wprowadził, czy zamierza wprowadzić i w jaki sposób. Czy MK o tym wie?

Chcielibysmy abyscie przedstawili propozycje tego co chcielibyscie aby zmienilo sie w serwisie Leeds Pl w zwiazku z istniejaca ankieta ❗

Aha, te zmiany to MY mamy zaproponować. W związku z ankietą? Ale ankieta jest na temat czy Fata ma pisać mniej postów. Jaki jest związek zmian które mamy zgłosić z ankietą do cholery? I to zmian w SERWISIE.

Cenimy sobie kazde spostrzezenia,zwlaszcza te ktorych celem jest dobro ogolu a nie tylko okreslonej grupy uzytkownikow forum

Jakiej określonej grupy? Kto ją określił/określi.
    Przeciez to jest bełkot.
    Ja CZYTAM ZE ZROZUMIENIEM. Trzeba jeszcze umieć pisać ze zrozumieniem P. Brown.

hypheno
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Uxbridge wrote:

”James wrote:

:794bf068bd wrote:

Jakimi zmianami, czy ktoś je wprowadził, czy zamierza wprowadzić i w jaki sposób. Czy MK o tym wie?

Chcielibysmy abyscie przedstawili propozycje tego co chcielibyscie aby zmienilo sie w serwisie Leeds Pl w zwiazku z istniejaca ankieta ❗

Aha, te zmiany to MY mamy zaproponować. W związku z ankietą? Ale ankieta jest na temat czy Fata ma pisać mniej postów. Jaki jest związek zmian które mamy zgłosić z ankietą do cholery? I to zmian w SERWISIE.

Cenimy sobie kazde spostrzezenia,zwlaszcza te ktorych celem jest dobro ogolu a nie tylko okreslonej grupy uzytkownikow forum

Przeciez to jest bełkot.
    Ja CZYTAM ZE ZROZUMIENIEM. Trzeba jeszcze umieć pisać ze zrozumieniem P. Brown.[/quote]

A przeklinasz też ze zrozumieniem? 😈
    Radzę przestać, bo dostaniesz bana i nie będziesz mógł pisać privów do Małgon 😆 😆

James Brown
    Participant

Uxbridge wrote:

”James wrote:

:cfc6cf00fe wrote:

Przeciez to jest bełkot.
    Ja CZYTAM ZE ZROZUMIENIEM. Trzeba jeszcze umieć pisać ze zrozumieniem P. Brown.[/quote]

Zapomniano o prowokacji ❓
    Przeciez wszyscy uzytkownicy nie sa idiotami ❗
    Czyzbysmy mieli wszystkim kawe na lawe wylozyc ❗
    Dajmy sobie spokoj na bezproduktywne pisanie i tanie inwektywy ❗
    Zamiast kopiowac styl postowania wiekszosci uzytkownikow moglbys cos konstruktywnego dac od siebie ❗

Dobranoc Tobie Panie Uxbridge ❗

hypheno
    Participant

A jak Panie B.
    Uxbridge całą nocną moc przerobową skupia na smarowaniu słów dostępnych tylko oczom wybranych,no może wybranek-patrz shout box 😉 😉
    Daj chłopakowi się skupić na "privotwórstwie"
    😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.