Strona główna Działy Finanse Pozyczka!

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    misiunia
    Członek

Czy ktos sie orientuje gdzie mozna wziac pozyczka na samochod gdzie nie ma wymagania minimum 3 lata bo ja jestem tylko 2 narazie.

KrzysiekzSiedlec
    Participant

Odradzam wszelkie pożyczki, wszystko to ładnie wygląda na początku.Miodem zalepią Ci oczy żebyś tylko wzięła kredyt a później jak już ci ten miód z oczu zejdzie to i tak będzie się lepić do Ciebie co miesięczna rata przez kilka lat.

PS> Po dwóch latach mieszkania i pracowania ciągłego jak przypuszczam nie stać Ciebie na jakiś konkretny samochód????

Marta Klecz
    Członek

Ja tu jestem 5 lat i caly czas pracuje i tez mnei nie stac na porzadny………… 😯
    No i …………….????????????????????????????????????????????

Don’t judge the book by the cover

rollingstone
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    KrzysiekzSiedlec wrote:

Odradzam wszelkie pożyczki, wszystko to ładnie wygląda na początku.Miodem zalepią Ci oczy żebyś tylko wzięła kredyt a później jak już ci ten miód z oczu zejdzie to i tak będzie się lepić do Ciebie co miesięczna rata przez kilka lat.

a powiedz jaki jest inny sposob na splacenie pozyczki jesli nie w miesiecznych regularnych ratach?

dafunkonline
    Participant

rolling.. pewnie jeszcze jest możliwość niespłacenia ;P

wszelki ślad po pożyczkobiorcy zaginął

Malgon
    Participant

btw czy w Anglii tez nie mozna wziac kredytu bez zgody wspolmalzonka ?
    pewnie tak samo wzsezdzie …

ulka77
    Członek

.Przeciez Ona pyta gdzie mozna wziac kredyt a nie czy warto 😉 . Najprosciej bedzie jak udasz sie do jakiegos komisu samochodowego i zapytasz o warunki kredytowania.Z tego co wiem niektore banki udzielaja kredytu po dwoch latach udokumentowanego pobytu w UK,choc pewnie oprocentowanie jest malo kuszace 🙁 Pozdrawiam

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

btw czy w Anglii tez nie mozna wziac kredytu bez zgody wspolmalzonka ?

Nie trzeba pytać małżonka. To byłoby dość dziwne gdyby małżonek mógł sterować moimi życiowymi sprawami, skoro jestem dorosły.

julka
    Participant

ulka77 wrote:

.Przeciez Ona pyta gdzie mozna wziac kredyt a nie czy warto 😉 . Najprosciej bedzie jak udasz sie do jakiegos komisu samochodowego i zapytasz o warunki kredytowania.Z tego co wiem niektore banki udzielaja kredytu po dwoch latach udokumentowanego pobytu w UK,choc pewnie oprocentowanie jest malo kuszace 🙁 Pozdrawiam

Jestem w Anglii ponad rok i dostalam kredyt od banku bez problemow.
    na samochod by starczylo.

Julka

sylwek
    Członek

misiunia wrote:

Czy ktos sie orientuje gdzie mozna wziac pozyczka na samochod gdzie nie ma wymagania minimum 3 lata bo ja jestem tylko 2 narazie.

Napisz na priva, bez problemu dostaniesz. Ja mam w kredo już od roku i raty praktycznie nie odczuwam. 6,7% w skali roku to naprawdę nic w porównaniu do ofert z gazet 21.9% itp.

Pozdrawiam

MaciekMM
    Participant

Mi niestety bank nie dal kredytu poniewaz jestem tutaj dopiero 14 miesiecy a trzeba byc 2 lata (Lloyds) Dali mi jednak karte kredytowa z limitem 5000 😀

arnold787
    Participant

Potrzebuje Waszej porady, poniewaz zepsuł mi sie samochod, a jest to moj głowny srodek komunikacji. Zwlaszcza ze do pracy mam ponad 20 kilometrow. Szukam pozyczkodawcy, jednak nie wiem , z czyjej oferty powienienem skorzystac. Kolega polecil mi QCredit, poniewaz uwaza , ze sa w stanie mi pomoc.

Giggs
    Participant

Jak u Was wygląda sprawa z oszczędzaniem pieniędzy? Śledzę wiele forum i na wszystkich pojawia się temat braku pieniędzy i pożyczkach. Jestem w kropce i szukam wielu porad oraz czytam wiele komentarzy na ten temat. Wydaje mi się, że tutaj znalazłam najwięcej informacji o skutecznym oszczędzaniu http://gryjowanie.pl/nowo%C5%9Bci/5-zasad-wydawania-pieniedzy-czyli-skuteczne-oszczedzanie/ jednak nie pozostaje mi nic innego jak w tym momencie zaciągnięcie skądś szybkiej gotówki.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.