Spoko, ale ty masz Nitro tak???
Dopoki jezdzimy na elektrycznych silniczkach nie mamy szans 🙁
Ale mamy dwie Subaru to najwyzej sprawdzic mozemy twoje zdolnosci na naszych 🙂 hehe
hey!
jeśli chcesz się pościgać, a język ci nie straszny, to znam jedno miejsce..
kiedyś przy ładnej pogodzie zajechałem koło Ikei (jak się do Batley jedzie M621) jest taki kinoplex.. na dolnym parkingu słychać takie buuu, bzzz..
spotyka się tam bodajże 3 zapaleńców.. jakoś w niedzielę koło 3/4/5 i sobie bzyczą..
możesz podjechać kiedyś i się zmierzyć 😉
pozdo!
micro "fast and furious: Leeds drift"
kiedys na car boot sale wylukalem zdalnie sterowany helikopter za.. 20f 🙂 podobno dzialajacy.. szkoda ze nie lyknalem, kumpel ma motorowke.. by sie zrobilo wyscig prawie jak w top gear ;)))
Dawidku! chodzilo mi o "pobzyczenie" hehe ..ale w polskim gronie 🙂 Te zabawki sa tu dosc popularne, i prawie w kazdym wiekszym parku mozna uslyszec jakies brrrrrrrr bzzzz itp 🙂
Mieszkam niedaleko temple newsam i bywam tam dosc czesto, ale dopoki sam nie kupilem takiej zabawiki, nie zdawalem sobie nawet sprawy jak bardzo popularny jest to "sport" 🙂 popularny do tego stopnia, ze musialem dokupic dodatkowe kwarce, bo kilka razy zdarzylo sie ze ktos w rejonie "nadawal" na tej samej czestotliwosci 🙂 ..a wtedy kraksy murowane 😀
Jestem z Bradford i znam tu pare fajnych miejsc. Od okolo roku bawie sie monster truckiem r/c z silnikiem nitro. Jak na jakis off road byscie sie wybierali poskakac to ja i moj T-MAX (po malym tuningu) chetnie dolaczymy!
Hej! to nikt nie smiga????…..ehh….ja wprowadzam się od połowy października na Primrose Lane …..jak ktoś niedaleko jest i chce pośmigać to śmiało na pm niech skrobie, słyszałem że w mojej okolicy są niezłe miejsca…
A może ktoś śmiga w Yeadon Park??? słyszałem że tam regularnie ludzie bawią sie w weekendy:)