Strona główna Działy Hobby Witam posiadaczy R/C Nitro Cars

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Michalwroc
    Członek

heh ja sie laptopa dorobic w domu niemoge a co dopiero takie zabawki;p heh

Malgon
    Participant

Moj maz sie bawi – Tamiya, Subaru Impreza i jeden wiekszy – Bush Devil bodajze 🙂 Spoko generalnie!!

dignus.pl
    Participant

ja nic nie sugeruje …. 😳 ale moze jakies wyscigi ?? 😈
    ps: podobno wyscigi samochodowe narodzily sie …kiedy zbudowano DRUGI samochod

Wiec skoro znalazl sie drugi ….. 8)

Malgon
    Participant

Spoko, ale ty masz Nitro tak???
    Dopoki jezdzimy na elektrycznych silniczkach nie mamy szans 🙁
    Ale mamy dwie Subaru to najwyzej sprawdzic mozemy twoje zdolnosci na naszych 🙂 hehe

dignus.pl
    Participant

Tak, Nitro, znaczy spalinowy nie elektryczny.
    Kilka tygodni temu kupilem cos takiego
    http://www.modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=20492

..i jestem poczatkujacy 🙂 ledwo na drodze moge sie utrzymac …. a juz zagaduje o wyscigach ! 😆 wiec pssst! nie mow nikomu …bo sie moze wydac ! 😉

ps: ale to chyba raczej zabawka dla chlopcow a nie dla dziewczynek? 😉 …ale pewnie sie myle 8)

Malgon
    Participant

Fakt, nie byl to moj pomysl na poczatku, ale musze przyznac,ze wciaga 😆 wiec nie generalizuj, hehe.

Chlopcy jednak nie podejma wyzwania, nie ten kaliber.
    Chyba musisz sprawic sobie elektro 🙂

dignus.pl
    Participant

buuuuuu
    🙁

DaViD_ek
    Participant

hey!
    jeśli chcesz się pościgać, a język ci nie straszny, to znam jedno miejsce..
    kiedyś przy ładnej pogodzie zajechałem koło Ikei (jak się do Batley jedzie M621) jest taki kinoplex.. na dolnym parkingu słychać takie buuu, bzzz..
    spotyka się tam bodajże 3 zapaleńców.. jakoś w niedzielę koło 3/4/5 i sobie bzyczą..
    możesz podjechać kiedyś i się zmierzyć 😉
    pozdo!
    micro "fast and furious: Leeds drift"

jackyl
    Participant

kiedys na car boot sale wylukalem zdalnie sterowany helikopter za.. 20f 🙂 podobno dzialajacy.. szkoda ze nie lyknalem, kumpel ma motorowke.. by sie zrobilo wyscig prawie jak w top gear ;)))

Uxbridge
    Członek

Rozbłibyś go szybciej niż powiedziałbyś "placek z jagodami"
    🙂
    Chyba że to była elektryczna zabawka. ALe i tak nie jest łatwo.

dignus.pl
    Participant

Dawidku! chodzilo mi o "pobzyczenie" hehe ..ale w polskim gronie 🙂 Te zabawki sa tu dosc popularne, i prawie w kazdym wiekszym parku mozna uslyszec jakies brrrrrrrr bzzzz itp 🙂
    Mieszkam niedaleko temple newsam i bywam tam dosc czesto, ale dopoki sam nie kupilem takiej zabawiki, nie zdawalem sobie nawet sprawy jak bardzo popularny jest to "sport" 🙂 popularny do tego stopnia, ze musialem dokupic dodatkowe kwarce, bo kilka razy zdarzylo sie ze ktos w rejonie "nadawal" na tej samej czestotliwosci 🙂 ..a wtedy kraksy murowane 😀

Przemo
    Członek

Jestem z Bradford i znam tu pare fajnych miejsc. Od okolo roku bawie sie monster truckiem r/c z silnikiem nitro. Jak na jakis off road byscie sie wybierali poskakac to ja i moj T-MAX (po malym tuningu) chetnie dolaczymy!

shy4
    Członek

Ja bawię się tym od 7 lat 😀 W chwili obecnej mam HB Lightning 10 buggy.

shy4
    Członek

Hej! to nikt nie smiga????…..ehh….ja wprowadzam się od połowy października na Primrose Lane …..jak ktoś niedaleko jest i chce pośmigać to śmiało na pm niech skrobie, słyszałem że w mojej okolicy są niezłe miejsca…
    A może ktoś śmiga w Yeadon Park??? słyszałem że tam regularnie ludzie bawią sie w weekendy:)

damian26
    Participant

siemka czy ktos wie jak ustawic silnik spalinowy aby swieca sie nie przepalala

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.