Strona główna › Działy › Finanse › FUND MAN
Morrisons rosnie o kolejne 2.25 p 289.00 czyzby spoznialscy zaczeli kupowac ? 😯
Morrisons -8.25……..moze ci spoznialscy sprzedaja po wzroscie 1 pkt? :PP hueh
Nie lubie byc zlosliwy, ale wiem ze sa na tym forum ludzie, ktorzy chcieliby zrobic cos z zaoszczedzonymi pieniedzmi a to jest wprowadzanie w blad kolego….bo tak jak napisal ktos wczesniej, kazda forma zarobienia szybkich pieniedzy (poza praca oczywiscie) jest ryzykiem….
"wprowadzenie do gry na giełdzie walutowej FOREX" to tytul publikacji ,ktora pozwoli wam poznac zasady gry, dźwigni, ryzyka.
ZNAJDŹCIE SOBIE w wyszukiearce -FOREX tam dowiecie sie że lepiej zacząc od gry poprzez demo.tam można sie podszkolić bez ryzyka i zobaczyć jak sobie radzimy.I inwestowac taka kwotę,żeby mozna było sie pogodzic bez bólu z jej stratą.
ja gralem na giełdzie i dopadła mnie bessa i jak na razie wyleczylem sie z szybkich pieniędzy >Juz chyba są lepsze fundusze inwestycyjne. pozdro
”The wrote:Morrisons rosnie o kolejne 2.25 p 289.00 czyzby spoznialscy zaczeli kupowac ? 😯
Morrisons -8.25……..moze ci spoznialscy sprzedaja po wzroscie 1 pkt? :PP hueh
Nie lubie byc zlosliwy, ale wiem ze sa na tym forum ludzie, ktorzy chcieliby zrobic cos z zaoszczedzonymi pieniedzmi a to jest wprowadzanie w blad kolego….bo tak jak napisal ktos wczesniej, kazda forma zarobienia szybkich pieniedzy (poza praca oczywiscie) jest ryzykiem….[/quote]
NIHIL NOVI iz po zarobieniu 40 f na akcje spekulanci wysprzedali morrisonsa na 275p
korzystajac z dzwigni finansowej mozna kupowac dzis akcje do 100 krotnosc wlasnego wkladu
np mamy 2000 P a akcje mozemy kupic za 200 000 p
koszt kredytu wynosi okolo 0,5 % odestki 10 % r/r
w przypadku celnego zakupu jakim byl np Morrisons
po 250 ,00 P i sprzedaz po 290 P zarobilibysmi bagatela
32 000 funtow – 0,5 % – odestki kredytu =
ok 30 000 funtow
jednak gdyby nasz zakup zostal popelniony blednie stracilibysmy
wszystko
dlatego kto sie boi niech nie gra
ewentualnie powiezy swoje pieniadze fachowcom [ nie mylic z Funduszami ktore stracily w osttanim miesiacu srednio 10 % kapitalu ]
pozdr.
Do swiat coraz blizej.Zyski Morrisonsa powinny zatem szybko rosnac.
Obecna cena 301 Funtow wydaje sie konsolidacja przed szybka zwyzka . 8)
316,5
HEHE
Teraz tylko U P 8)
No tos chlopie zarobil 5%. Wroc jak bedziesz mial 50% to pogadamy.
nie piec Leszczu a 30% 250 cena wyjsciowa Zaspales ???
30% X dzwignia finansowa
hahah
szkoda na ciebie czasu
😈 😈 😈
bye :
aha
dla takich jak ty organizuja widze 9.12 13.30 nasiadowe
by posiac propagande o funduszach inwestycyjnych
idz tam powierz im swoje ciezko zarobione pieniadze
😈 😈 😈
Tu masz LINK http://www.leeds-manchester.pl//artykul/195/
Ale jaja
kolejni samobojcy tym razem w Leeds 😆
Chybaby mnie musialo pogiac zeby tracic czas (o pieniadzach nawet nie wspomne) na podobne dyrdymaly.
Nb, v-tec, nie uwazasz ze post powyzej to reklama?
Chybaby mnie musialo pogiac zeby tracic czas (o pieniadzach nawet nie wspomne) na podobne dyrdymaly.
Nb, v-tec, nie uwazasz ze post powyzej to reklama?
chyba ANTYREKLAMA
hhaa
no nie ide sie napic
co za koles
😯
bye
Ty nawet leszczem nie jestes, kochany.
Nie bede opowiadal ile zarobilem na nieruchomosciach bo… po co? Zeby mi wszyscy zaczeli robic konkurencje?
Ty natomiast potrzebujesz jeleni zeby sfinansowali Twoja dzwignie. Niech zgadne, wziales kredycik na kilkadziesiat k, przerypales na akcjach i teraz panika miedzy posladeczki zaglada, pra?
Ty nawet leszczem nie jestes, kochany.
Nie bede opowiadal ile zarobilem na nieruchomosciach bo… po co? Zeby mi wszyscy zaczeli robic konkurencje?
Ty natomiast potrzebujesz jeleni zeby sfinansowali Twoja dzwignie. Niech zgadne, wziales kredycik na kilkadziesiat k, przerypales na akcjach i teraz panika miedzy posladeczki zaglada, pra?
Ciekawie prawisz o tym balonie developerskim.
notabene
od 8Miesiecy Przebitym
ale zarabiasz powiadasz ???
he Magic
😆
Na pewno lepsza magia niz szukanie frajerow na forach internetowych.
Na pewno lepsza magia niz szukanie frajerow na forach internetowych.
No to nie pozostaje ci Zmienic klimat na bardziej Odpowiedni dla takiego Milioner’a jak TY niż te obskórne Rochdale.
But ….
Patrzac na kurs papierowych funtow mozez nie byc juz milionerem w tym momencie .Lepiej sprawdz na Kalkuratorze
😈