Strona główna Działy Hyde Park imprezka

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    miki-7
    Członek

poradzcie gdzie sie jutro wybrac na szalowa impreze(dyskoteke)?
    najlepej muzyka house lub cos pokrewnego. potrzebuje sie odprezyc, potanczyc. interesuje mnie cos w cetrum.

Asix
    Participant

Manieczki 🙂

dafunkonline
    Participant

ja wczoraj świętowałem swoje urodziny i łysego.. i prawdę mówiąc chce ciszy spokoju i kwasnego mleka…

gdzie ja jestem kto ja jestem ?
    a polecam puszczanie latawców w wietrzne wieczory.. piwko za pazuchą, znajomi w pobliżu, kanapki w koszyku, lody na patyku, zebry w kartoflach, ryż pod pachami, martwe ryby pod stołem.. matko boska ja jeszcze mam fazę…

olszak
    Członek

Mission… 😀

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

ja wczoraj świętowałem swoje urodziny i łysego.. i prawdę mówiąc chce ciszy spokoju i kwasnego mleka…

gdzie ja jestem kto ja jestem ?
    a polecam puszczanie latawców w wietrzne wieczory.. piwko za pazuchą, znajomi w pobliżu, kanapki w koszyku, lody na patyku, zebry w kartoflach, ryż pod pachami, martwe ryby pod stołem.. matko boska ja jeszcze mam fazę…

"Lody na patyku" :mrgreen:

http://www.filmweb.pl/Lody+na+patyku+1978+opisy,FilmDescriptions,id=211196

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.