Strona główna Działy Hyde Park rozbity samochod

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    pijak
    Członek

witam
    ostatnio zaliczylem stluczke i mam takie pytanie ,czy nie wiecie gdzie mozna sprzedac rozbity samochod ? co z nim zrobic bo naprawa sie nie oplaca ,za info wielkie dzieki ,zalezy mi na czasie zeby nie placic dalej insurance a auto i tak stoi

Thomas.Texas
    Członek

Witam jestem zainteresowany kupnem auta wlasnie po wypadku wiec jak jest mozliwosc to prosze wiecej informacji na temat auta na private z gory dziekuje

DeeBee
    Participant

Jak ja rozbiłem swoje auto. To nazajutrz zobaczyłem karteczkę za wycieraczką z taką treścią: "If you want to sell your car call 07878737954" a z drugiej strony była pieczątka zakładu:
    AUTOCARE
    66 Mauldeth Road
    West Withington
    Manchester
    M20 3FQ
    tel. 0161 434 1793

Nie skorzystałem, ale jak chcesz to może warto spróbować ?

pijak
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    DeeBee wrote:

Jak ja rozbiłem swoje auto. To nazajutrz zobaczyłem karteczkę za wycieraczką z taką treścią: "If you want to sell your car call 07878737954" a z drugiej strony była pieczątka zakładu:
    AUTOCARE
    66 Mauldeth Road
    West Withington
    Manchester
    M20 3FQ
    tel. 0161 434 1793

Nie skorzystałem, ale jak chcesz to może warto spróbować ?

o jej manchester , troszke daleko
    ale wielkie dzieki za info

DeeBee
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    pijak wrote:

o jej manchester , troszke daleko

przecież nie musisz tam jechać. Zadzwoń do nich, powiedz jaki masz samochód, jak jest rozbity i jak oni będą zainteresowani to sami przyjadą.

Marta Klecz
    Członek

kazdy scrapyard przyjedzie po twoj samochod i jeszcze mozesz dostac za niego….
    Nasze oba graty sprzedalismy za 40F…

Ja chce sprzedac swoj ktos chetny?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.