Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
madmag wrote:
Witam! Bardzo potrzebuje kogos kto zna sie na piecykach gazowych tudziez boilerach. Od dwoch dni nie mam cieplej wody ani ogrzewania. Po prostu plomien w piecyku sie nie zapala i to jest glowny problem. Ale dlaczego sie nie zapala to juz nie mam pojecia… Wlasciciel mieszkania mial cos zalatwic ale strasznie dlugo mu to schodzi. Tymczasem marzniemy a emergency jest straszliwie drogie! Help!
mialem ten sam problem , przy piecykach jest taki wlacznik i wystarczy zrobic mu restart , u mnie zadzialalo 🙂 , w moim piecyku znajduje sie na samym dole za taka mala obudowa gdzie sie caly piecyk wlacza ,tez jest pokretlo ciepla woda , ogrzewanie lub ciepla woda i ogrzewanie , mysle ze masz podobny piec , wiec proponuje zdjac ta mala obudowe i tam znajduje sie okragly guzik (u mnie bordowy ) wcisnij go a nastepnie odkrec wode i sprawdz czy sie zapali . moze to nie jest fachowa rada ale warto sprawdzic najdrobniejsze szczegoly przed zadzwonieniem po fachowca