Strona główna Działy Hyde Park Polish party w NU, to już ROCZEK!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    drezlajf
    Participant

a co zadyma ma byc jakas?
    polacy maja znowu dymu narobic?

fatamorgana
    Participant

Nie sądzę, zadymy to melodia przeszłości…
    Jak przestały wchodzić dresy i podobne typy, widać, że można się zabawić normalnie.
    Poza tym, dzisiaj było fajnie.
    Było sporo ludzi i jakoś nikt nie narzekał. Za to zabawa była na całego.
    A bydło zostało na polu… 😆 🙂 8) 😉

djpivo
    Participant

Nie no musial byc pierwszy, ledwo wrocil z Polski, byl na polskiej imprezie godzina 02:49 wszedl do domu. 02:50 jest juz post -> to jest caly ALEK lol ;p nic dodac nic ujac, wiadomo kto musi byc pierwszy…

yuuki
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siedziuk wrote:

kolezanki koledzy, czy waszym zdaniem warto pojsc na polska impreze? hmm zastanawiajace czy tak szumnie brzmiaca z nazwy impreza jest na tyle dobra by mozna sie z nia utozsamiac. Czy to pewien folklor?jaka muzyke puszczaja??

troche w netku poszperac i mozna znalezc wszystko ja juz widzialem 3 razy i nadal oczom nie wierze 😯 😯 😯 http://youtube.com/watch?v=qNHVBJ9BbbE

nomine
    Członek

323 fotki z imprezy urodzinowej klikaj tu…..
    milego ogladania 😛

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    djpivo wrote:

Nie no musial byc pierwszy, ledwo wrocil z Polski, byl na polskiej imprezie godzina 02:49 wszedl do domu. 02:50 jest juz post -> to jest caly ALEK lol ;p nic dodac nic ujac, wiadomo kto musi byc pierwszy…

Nic bardziej mylnego Piter…
    Póki jeszcze pamiętałem jak było i trzymałem się na nogach, napisałem pierwsze wrażenia, bo potem z braku czasu nie byłoby nic, ani śladu jaka impreza była.
    Na pewno mi nie zależy, aby być z tym pierwszym.

Każdy pisze kiedy chce, albo kiedy może. 🙂 😉
    Pozdrawiam.
    Lodowy "tron" był niezły. 😆

James Brown
    Participant

fatamorgana wrote:

Było sporo ludzi i jakoś nikt nie narzekał.

❗ bylem tam wtedy ze dwa razy ❗
    ❗ NU to stajnia dla plebsu ! NIESTETY! ❗

nomine
    Członek

”James wrote:

fatamorgana wrote:

❗ NU to stajnia dla plebsu ! NIESTETY! :!:[/quote]

chlopie plebs to Cie zrobil i teraz widac co wyszlo z wora 😀

fatamorgana
    Participant

To samo chciałem też napisać…
    Skoro tam był plebs i on tez tam był, to….

Poza tym, to zwyczajne chamstwo nazywać tak ludzi, których się nawet nie zna. Jakby nie było, tam są ludzie, którzy się umieją zachować i bawić. DJ-je to tez plebs, organizatorzy i ich znajomi też?
    Poza tym pytanie: Skoro tam jest taki plebs, to po jaką cholerę tam łazisz jeden z drugim??? 😯 😈 👿

James Brown
    Participant

nomine wrote:

chlopie plebs to Cie zrobil i teraz widac co wyszlo z wora 😀

❗ Drogi Kochaniutki albo kochaniutka !Polskiej klasy sredniej lub wyzszej tam nie widzialem.Pelno chlejacej mlodziezy i utlenionych kobiet ❗
    Jesli gustujecie w zwierzetach to na zdrowie ! Pijcie i jedzcie do woli Towarzysze ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ❗

hypheno
    Participant

nomine wrote:

”James wrote:

fatamorgana wrote:

❗ NU to stajnia dla plebsu ! NIESTETY! :!:[/quote]

chlopie plebs to Cie zrobil i teraz widac co wyszlo z wora :D[/quote]

Ziomal-kapturzak sie obruszyl w mysl zasady: zły to ptak,co wlasne gniazdo kala!
    Zatem broni 🙂
    Stojac kiedys pod NU miałem "przyjemność" usłyszeć jak grupka panów z lśniącą glacą uprawiała dealerkę,krzycząc na cały regulator do telefonu:
    "To po ile masz?Qrwa czyś ty ochu..ł?!Tak drogo?!!!
    Ten topic powinien być dołaczony do "wioszczanego"wątku
    Fatamorgano,podążając za twoim stylem:
    Czy James B.napisał [b:34dea7c069]każdy? 😆 [/b:34dea7c069]

fatamorgana
    Participant

Nie, ale od samego poczatku wypowiada się o tym miejscu jak najgorzej, a poza tym najwidoczniej chce wyszydzić.
    Inni jakoś tego nie robią, mimo że im się tam nie podoba i nawet nie chcą przyjść.
    Podkreślmy, że chamstwo stanowi tam jak już- nie większość, ale mniejszość, a od czasu lepszej ochrony byle łajza tam nie wchodzi.

Po drodze do NU, w knajpach na Eastgate i Headrow kilka razy widziałem burdy i awantury z wzywaną Policją włącznie.
    Ale nie napisałbym, że tam chodzi bydło i jest to miejsce dla bydła czy plebsu, bo na pewno chavy i podobni tam nie siedzą całymi gromadami.
    Poza tym, może się wiele nie podobać w takiej czy innej knajpie (jak np. mnie kiedys w "Townhouse"), ale nie znaczy to że mam zaraz pisać takie coś.

hypheno
    Participant

fatamorgana wrote:

Nie, ale od samego poczatku wypowiada się o tym miejscu jak najgorzej, a poza tym najwidoczniej chce wyszydzić.
    Inni jakoś tego nie robią, mimo że im się tam nie podoba i nawet nie chcą przyjść.
    Podkreślmy, że chamstwo stanowi tam jak już- nie większość, ale mniejszość, a od czasu lepszej ochrony byle łajza tam nie wchodzi.

Po drodze do NU, w knajpach na Eastgate i Headrow kilka razy widziałem burdy i awantury z wzywaną Policją włącznie.
    Ale nie napisałbym, że tam chodzi bydło i jest to miejsce dla bydła czy plebsu, bo na pewno chavy i podobni tam nie siedzą całymi gromadami.
    Poza tym, może się wiele nie podobać w takiej czy innej knajpie (jak np. mnie kiedys w "Townhouse"), ale nie znaczy to że mam zaraz pisać takie coś.

Aha,
    notke a propos townhouse znalazłem.
    Musiałeś tam zostać ciężko doświadczony, bo dość wylewnie dałeś upust swojej frustracji.
    Opinia twoja w swojej jednostronności i stylu wcale nie ustepuje opini Jamesa.
    Troche pokory,bo jej brak juz według strozytnych był powodem męk rodem z Tartaru
    Pokłony 😉

Amona
    Participant

hypheno wrote:

Aha,
    Musiałeś tam zostać ciężko doświadczony, bo dość wylewnie dałeś upust swojej frustracji.
    Troche pokory,bo jej brak juz według strozytnych był powodem męk rodem z Tartaru
    Pokłony 😉

Kochaniutki nie bądź taki uszczypliwy bo jeszcze będziesz musiał stringi ubrać! 😉

Mam nadzieję,że się nie oburzysz za moje słowa.Właśnie w głowie szumi mi MOET & CHANDON.Ach……drobiazgi 😉

hypheno
    Participant

Amona wrote:

hypheno wrote:

Aha,
    Pokłony 😉

Kochaniutki nie bądź taki uszczypliwy bo jeszcze będziesz musiał stringi ubrać! 😉

Mam nadzieję,że się nie oburzysz za moje słowa.Właśnie w głowie szumi mi MOET & CHANDON.Ach……drobiazgi :wink:[/quote]
    Może lepiej pas forumowej cnoty 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.