Strona główna Działy Hyde Park Polish party w NU, to już ROCZEK!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy

Imprezy w NU to już roczek!!!
    Zapraszamy na świetowanie razem z nami!!! 25.05.2007 jak zwykle klub NU, na powitanie darmowy VODKA SHOT (wyborowa, sobieski).
    Poznajmy sie na nowo, świetujmy razem, poprostu BAWMY SIE!!!
    Oczywiście zagra dla Was DJ PIVO!!!
    To już w końcu ROK! Czyli konkursy i niespodzianki gwarantowane.
    Tylko nie zapomnijcie zabrac ze Soba dowodu tożsamości, no i oczywiście znajomych!!!
    Do zobaczenia!!![/size:8a773d10b1]

Marta Klecz
    Członek

kurcze tylko czemu ten dj pivo takie slaby no……?

girkit
    Participant

czy dizej ppivo wciaż gra goła-trańce

ewuski
    Participant

wydawalo mi sie, ze ogloszenia sa w zupelnie innym dziale ❓ …ale widac bywaja wyjatki 😛

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

kurcze tylko czemu ten dj pivo takie slaby no……?

a jaki może być po jednym shocie…. 😉

Kaliko
    Participant

dokładnie z tego co zauwazyłam po kilku głębszych swiat jakiś fajniejszy muzyka niezła i panowie przystojni nie wspominając że pub staje sie pięciogwaizdkowym hallem hotelowym tylko czasami GPS zawodzi w prowadzeniu nas do wyjscia i wtedy pojawiam się JA by wspomóc usłużnie zmęczonym damą 😈

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Kaliko wrote:

… i wtedy pojawiam się JA by wspomóc usłużnie zmęczonym damą 😈

a ja dziewiątką trefl

siedziuk
    Członek

kolezanki koledzy, czy waszym zdaniem warto pojsc na polska impreze? hmm zastanawiajace czy tak szumnie brzmiaca z nazwy impreza jest na tyle dobra by mozna sie z nia utozsamiac. Czy to pewien folklor?jaka muzyke puszczaja??

James Brown
    Participant

siedziuk wrote:

kolezanki koledzy, czy waszym zdaniem warto pojsc na polska impreze? hmm zastanawiajace czy tak szumnie brzmiaca z nazwy impreza jest na tyle dobra by mozna sie z nia utozsamiac. Czy to pewien folklor?jaka muzyke puszczaja??

oj w morde warto jak cholera ❗
    wez siekiere do plecaka bo bez plecakow nie wpuszczaja a siekiere warto okazac na przywitanie aby bylo wiadomo kto rzadzi na miescie ❗
    po jatce obowiazek wykonac trzeba,w niedziele do kosciola aby zmyc z siebie slad rozowych landrynek made in Poland ❗

julka
    Participant

Ja piernicze.
    Dzejms. Wez ty cos na uspokojenie.
    Jakie plecaki. Jakie siekiery?

Pewnie jestes prowokatorem, ale jesli nie, to ja Cie bardzo prosze, zmien lekarza, bo ten Cie oszukuje…

Marta Klecz
    Członek

W sumie to jak nie pojdziemy…to wlasnie tak to sie moze skonczyc….
    powinnismy isc…

Ja moze bede……….na chwile bo juz moje dziecie z Polski wrocilo

James Brown
    Participant

julka wrote:

Ja piernicze.
    Dzejms. Wez ty cos na uspokojenie.
    Jakie plecaki. Jakie siekiery?

Pewnie jestes prowokatorem, ale jesli nie, to ja Cie bardzo prosze, zmien lekarza, bo ten Cie oszukuje…

kurde bylas tam?fajnie jest jak lubisz dac komus lomot ❗ trzech ostatnio dostalo sierpami ❗ jak lubisz tak to NU[/size:6634a1420a]jest dla Ciebie ❗

ColumbijczyK
    Participant

nigdy w zyciu nie zostawie odcisku mojej stopy w NU, jak dla mnie to strefa 51, najlepiej omijac z daleka i tak tez czynie;D

nomine
    Członek

ColumbijczyK wrote:

nigdy w zyciu nie zostawie odcisku mojej stopy w NU, jak dla mnie to strefa 51, najlepiej omijac z daleka i tak tez czynie;D

eh niewiem o co wam chodzi jakos jestem tam od poczatku czyli rok i jakos nigdy nikt mnie niezaczepil i niemialem jakisch kolwiek problemow i nieraz bylem tam z zona. co do takich komentrzy to jakos podchodze sceptycznie bo wielu ludzi boli to ze to nie oni zorganizowali ta ipreze tak samo bylo z gwaltem w nu (sprostowanie: taka akcja nigdy niemiala tam miejsca), i cos na koniec dla krytykow imprez "sami cos zorganizujcie" i chce zobaczyc rezultat waszych wypocin :>

ColumbijczyK
    Participant

a po co cos organizowac, przeciez tyle gig’sow jest w leeds, ze naprawde jest gdzie sie pobawic, kulturka i dobra muza, kazdy ma inny gust a ja Nu omijam ze wzgledu na muze i na niektorych ludzi ktorzy tam chodza, nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale zapewne i tak zaraz poleci mieso na mnie…no coz tradycja musi byc;P

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.