Strona główna › Działy › Hyde Park › FILM O ZYCIU FORUMOWICZA
Jak tam moja kopalnio pomyslow? Zwracam sie do Was w powaznej kwestii, a wy dyskutujecie o wsi czy jakichs bzdurach?
Nie ma chetnego aby zostac bohaterem filmu dokumentalnego?
Zaproponujcie kogos – siebie, znajomego, brata, zone, kolege czy kolezanke. Nakrecimy cos o ich zyciu, pracy, problemach dnia codziennego, zmartwieniach lub tesknocie.
No chyba, ze Wam sie ten pomysl nie podoba…
(A moze juz zrobiliscie taki film? Chetnie bysmy go obejrzeli.)
Chcialbym zaprosic TV Polonia do wspolpracy, oni robia mnostwo takich dokumentow/reportarzy o zyciu Polakow za granica.
popieram pomysl…bardzo ciekawy, gorzej bedzie z jego realizacja pewnie… ale przy dobrych checiach wszystko da sie zdzialac 🙂 pozdrawiam…
wiedzmy sie nie nadaja do takich publikacji wizualnie, aleeeee moze jakis projekt podrzuce; pomysle podoba mi sie:)
Asix wrote:Kaliko wrote:No prosze nie zawyzaj stawki 😉
zawyzaj ??? 🙂
no, dziekuję wiedzmo :)[/quote]
alez prosze Asix Wiedzma sluzy pomoca kazdemu to klatewka rzuci, to urokiem, a to napar milosny uwarzy, a to droge wskaze i przyszlosc przepowie pelen zakres uslug faktury vat serwis 24 na dobe[/quote]
Nie zapominaj o call centre i spowiedzi przez sms-a:)
Kaliko wrote:Asix wrote:Kaliko wrote:No prosze nie zawyzaj stawki 😉
zawyzaj ??? 🙂
no, dziekuję wiedzmo :)[/quote]
alez prosze Asix Wiedzma sluzy pomoca kazdemu to klatewka rzuci, to urokiem, a to napar milosny uwarzy, a to droge wskaze i przyszlosc przepowie pelen zakres uslug faktury vat serwis 24 na dobe[/quote]
Nie zapominaj o call centre i spowiedzi przez sms-a:)[/quote]
No kolego prosze mi tutaj powolan nie mylic, Wiedźma sie rodzisz jestes naznaczony i nosisz to brzemie przez cale zycie, a spowiedzi to udziela instytucja zajmujaca sie jakoby posrednictwem w drodze do zbawienia….prosze mi tutaj kryptoreklamy nie wciskac 👿 😉
Wiedzma sluzy pomoca …
Skad pewnosc ,ze to wiedzma?Moze to pokraka? 😆
ciekawe po czym odrozniesz jedna od drugiej synku
kaliko… hehhehehee po awatarze buahahahahhahahahaa 😀
ty pokrako z kreskówek ;p
faktury vat nie chce.
jeszcze mi tu skarbowka potrzebna ;P
No nie powiem. W ostatnią sobotę spływaliśmy Aire River właśnie w Skipton zaczynając. Okolica prześliczna, tylko te trzy zdechłe owce w wodzie…
troche za glosno beczaly, kij do golfa byl troche za twardy…
ciekawe po czym odrozniesz jedna od drugiej synku
Ano odrozniem tak:
"[i:c7a4fcb01a]Gdy kryształ luster zabłyśnie,
gdy światłem się, szyby, zaskrzycie,
niech każdy sobie wymyśli
jeszcze ciekawsze Odbicie!
Jak dobrze nie być podobnym,
gdy przejrzysz się po raz trzeci,
jak dobrze z lewa mieć prawo
i vice versa naprzeciw!!! [/i:c7a4fcb01a]"
ja mysle, ze gdyby przypadkiem sie nikt nie znalazl, to dafunk sie wcieli w kazda postac 😀
tak. !!!
człowiek orkiestra.. !!!
człowiek hollywood !!
człowiek planeta ziemia !
człowiek bohater
KAPITAN PLANETA ! KAPITAN ŻBIK ! KAPITAN KLOS ! KAPITAŃSKIE TANGO !!!
a na koniec będę jedynym widzem 😀 i krytyiem w jednej osobie.. i oczywiście bez kąśliwych uwag się nie obędzie 😀
a już miałem nadzieję na milony dolarów zysku, kobiety, szampan, śpiew, czerwony dywan, oskar, upadek moralny, narkotyki, brukowce, romas z britney spears, ślub z keanu reeves, rozprawa rozwodowa, podział majątku, wywiad w "Fakie" i Super Expresie.. i w końcu narówcenie, założenie klasztoru, aneksja scjentologów, dostęp do słotej karty Maestro toma cruis’a, a w efekcie życie w dostatku luksusie i paranoicznych omamach i halucynacjach porannych.. the end
ha! a nie mowilam! dafunk moze byc scenarzysta, rezeserem, aktorem, recenzentem i dystrubutorem w jednym!
do ogladania ja tez sie dolacze, wiec prosze tu sobie wylacznosci nie uzurpowac 👿
Jak tam moja kopalnio pomyslow? Zwracam sie do Was w powaznej kwestii, a wy dyskutujecie o wsi czy jakichs bzdurach?
Nie ma chetnego aby zostac bohaterem filmu dokumentalnego?
Zaproponujcie kogos – siebie, znajomego, brata, zone, kolege czy kolezanke. Nakrecimy cos o ich zyciu, pracy, problemach dnia codziennego, zmartwieniach lub tesknocie.
No chyba, ze Wam sie ten pomysl nie podoba…(A moze juz zrobiliscie taki film? Chetnie bysmy go obejrzeli.)
Chcialbym zaprosic TV Polonia do wspolpracy, oni robia mnostwo takich dokumentow/reportarzy o zyciu Polakow za granica.
Mozesz o mnie film zrobic, tylko moja role ma zagrac.. hmm… moge ja? 😉
Chociaz nie wiem, czy moje losy moga oddawac co inni obecni tu przeszli… 🙂 Ale jakby co jestem za 😀
Jakby co napisz mi PM 😉