Strona główna › Działy › Hyde Park › zaledwie
bosh zaledwie kilka dni mnie nie ma a tu chlew się robi.. a podobno to ja jestem źródłem wszelakich animozji i prztyczków oraz kuksańców :p
ludzie kochani.. jak się tak na kilka dni człowiek wyłączy to potem rozczarowanie wielkie po powrocie…
kłótnie i wyzwiska.. obelgi i wylewanie łajna…
aż mi się przypomina nieśmiertelny Janusz Christa i jego "szranki i konkury" z tym, że u niego było śmiesznie a tu tragicznie…
panie administratorze kochany.. może by tak oddzielny dział bluzgi.leeds.pl… prawdę mówiąc na jednym z forum, którego jestem aktywnym członkiem jest taki pomysł już od dwóch lat… no może krócej.. ale sprawdza się niesamowicie.. można zbesztać każdego, łącznie z jego rodziną, oczywiście rzucający kalumniami musi się liczyć z ripostą i to czasami od przypadkowego forumowicza… jedyny mankament: dostęp do działu bluzgi nie jest natychmiastowy – jest konieczna zgoda administratora, a tenże usuwa osobników, którzy traktują wszystko na poważnie i nie rozumieją zasad funkcjonowania działu..
muszę powiedzieć, że to rozwiązanie przynosi efekty.. każdy jest miły, kulturalny i robi smutne oczęta kocie do admina .. tylko żeby się dostać do działu "bluzgi’
czasami można polec ze śmiechu.. ostatnio wysłałem wiązankę pewnemu znajomemu i w rezultacie jego cięty język zamiótł mnie pod szafę (oprócz regulaminowych wyzwisk przytoczył pomysł abym nażarł się piachu, ukucnął w kuchni i robił jako kuweta dla kota.. ale to taki "lajcik")
wydaje mi się, że ten dział byłby wręcz oblegany 😀
ale to była tyllko taka dygresja, bo chciałem napisać, że "źle sie dzieje w państwei duńskim"
część forumowiczów uważa sie z osoby dorosłe, dojrzałe i inteligentne, a jednak dają się wciągnąć w słowne przepychanki zamiast po prostu sobie odpuścić.. i ciesnienia, i siwych włosów, i zagryzania warg..
ja wiem, ze byłoby nudno gdyby nie moje i faty "mini rozmówki portugalskie", ale to nie oznacza, że ktoś nakłania do naśladownictwa i to w dodatku nieudolnego…
ale tak to jest.. taa cywilizacja.. takie czasy..
ludzie po prostu pieprzą bzdury.. pieprzyli i pieprzyć będą 😀
i jak tu nie kochać brzóski ?
hę ?
pobieżnie sprawdziłem posty i w sumie juz mi się nie chce … a poza tym sprawdzam tylko te tematy z inetresującym tytułem 😀
taka selekcja .. hehehehee
pozdro i do zobaczenia w jakimś topicu
oprocz naszych rodzicow to ja nie bardzo bym sie pokusila o nazwanie tu kogokolwiek dojrzalym i doroslym razem z soba..jezeli ktos sie tu za kogos uwaza to raczej powiedzialabym,ze za inteligentnych,wszyskowiedzacych,tych ktorzy sa prawie alfa i omega ale nie bardzo sobie przypominam cokolwiek o doroslosci i dojrzalosci a szczegolnie psychicznej plci meskiej:)
[quote:dd60ee7d73]a szczegolnie psychicznej plci meskiej:)[/quote]
I tym dodatkiem zupelnie zmienilas sens swej wypowiedzi, to tak jak ja gdy mialem 12 lat i powiedzialem kolezance, ze dobrze gra w ping-ponga, po czym dodalem ”jak na dziewczyne”, co troche odmienilo nasze stosunki. Czegos takiego juz od tamtej pory nie robie, choc wcale sie dojrzaly nie czuje, za to ty napewno 😯
dojrzala jak jabluszko do skonsumowania a i owszem ale co do rozwoju psychicznego hmmmmmm jeszcze mi daleko do dojrzalosci, a potem to juz umre i mnie nie bedzie ale chlopcy i tak sa glupsi od dziewczynek:p
ale chlopcy i tak sa glupsi od dziewczynek:p
Niektórzy są conajmniej tak samo mądrzy jak dziewczynki
slicznie ujete
slicznie ujete
..bo ze ślicznych (w przenośni) ust wyszło 🙂
😳
😳
nie nie nie! nie potrzeba się od razu czerwienić. Przeciez nic się nie stało 🙂
no napewno tylko mnie dziwne mysli po glowie chodzą 😉
http://www.mdx.ac.uk/www/study/4_13_TA.htm
🙂
Z uklonem dla Lady Kaliko!
Obys odnalazla siebie!!
http://www.mdx.ac.uk/www/study/4_13_TA.htm
🙂
Obys odnalazla siebie!!
Dziekuje za ciekawego linka………choć nie wiem Panie coś mial na myśli i jak mam przyjać to coś mnie przekazał, zaskoczenie na mej twarzy maluje swój obraz, zaś zdziwienie chaos w mym sercu poczyniło….kłaniam się….
veil wrote:http://www.mdx.ac.uk/www/study/4_13_TA.htm
🙂
Obys odnalazla siebie!!
Dziekuje za ciekawego linka………choć nie wiem Panie coś mial na myśli i jak mam przyjać to coś mnie przekazał, zaskoczenie na mej twarzy maluje swój obraz, zaś zdziwienie chaos w mym sercu poczyniło….kłaniam się….[/quote]
Jakże to możliwe, iż dwie identyczne cechy różne miejsca działalności swej obrały? (Oba na Z.)
Osobiście jAk mnie coś zaskoczy to mi na oczy pada. Wytrzeszcz znaczy się. Lat wiele pracowałam nad ust domknięciem, które szpagat czynić chciałaly. 😉
dojrzala jak jabluszko do skonsumowania a i owszem ale co do rozwoju psychicznego hmmmmmm jeszcze mi daleko do dojrzalosci, a potem to juz umre i mnie nie bedzie ale chlopcy i tak sa glupsi od dziewczynek:p
No wlasnie, jak dojrzejesz zrozumiesz niedorzecznosc Twojej wypowiedzi ze ktos niby glupszy / madrzejszy.
Kaliko wrote:dojrzala jak jabluszko do skonsumowania a i owszem ale co do rozwoju psychicznego hmmmmmm jeszcze mi daleko do dojrzalosci, a potem to juz umre i mnie nie bedzie ale chlopcy i tak sa glupsi od dziewczynek:p
No wlasnie, jak dojrzejesz zrozumiesz niedorzecznosc Twojej wypowiedzi ze ktos niby glupszy / madrzejszy.[/quote]
rozumiem, ze przykład z Ciebie brac należy…….