Strona główna Działy Hyde Park jaka siec teraz polecacie ??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bzyku21
    Participant

ktora siec teraz najlepsza?? ❓ chodzi mi o siec telefoniczna i o jak najtansze dzwonienie do PL na tel komorkowe??

Niccolas
    Członek

ale jaka siec?
    – internetowa
    – telefonii komorkowej
    – siec "coffe shopow"
    – siec sklepow itd

Kaliko
    Participant

kazda byle byla szybka:)i niedroga

dafunkonline
    Participant

polecam tę oto sieć:
    http://allegro.pl/item189697341__kuszaca_pajecza_siec_komplet_leg_avenue_.html

ale jeśli nie będziesz usatysfakcjonowany to pozostaje zawsze to :
    http://allegro.pl/item192681305_siatka_na_woliery_siec_rybacka_poliamidowa_nowa.html

a tak na serio to proszę sprecyzować pytanie 😀

Pabloo
    Członek

polecam o2 na abonament, wprawdzie w porownaniu z 3 maja gorszy zasieg 3G (ale gsm jest w porzadku), ale za to bezplatne dzwonienie na np 0844, czyli z polska rozmawiam w ramach darmowych minut.

nie wiem czy wiesz, ale mozesz tez miec darmowe minuty w pay as you go, a wtedy rozmowy z polska moga kosztowac od 0.5p/min

Leax
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

polecam o2 na abonament, wprawdzie w porownaniu z 3 maja gorszy zasieg 3G (ale gsm jest w porzadku), ale za to bezplatne dzwonienie na np 0844, czyli z polska rozmawiam w ramach darmowych minut.

nie wiem czy wiesz, ale mozesz tez miec darmowe minuty w pay as you go, a wtedy rozmowy z polska moga kosztowac od 0.5p/min

korzystanie z darmowek na 0844 w o2 jest oczywiscie jak najbardziej mozliwe ale tylko dla tych klientow ktorzy otworzyli lub odnowili abonament w 02 przed 21 kwietnia br. Dla tych, ktorzy zakupili abonament po tej dacie niestety korzystanie z 0844 itp w ramach darmowek nie jest mozliwe.

pozdrawiam

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Leax wrote:

Pabloo wrote:

korzystanie z darmowek na 0844 w o2 jest oczywiscie jak najbardziej mozliwe ale tylko dla tych klientow ktorzy otworzyli lub odnowili abonament w 02 przed 21 kwietnia br. Dla tych, ktorzy zakupili abonament po tej dacie niestety korzystanie z 0844 itp w ramach darmowek nie jest mozliwe.

pozdrawiam[/quote]

A czemuz to?
    I jakzesz to mozliwe?

Uxbridge
    Członek

By się zgadzało. Ja mam abonament w O2 od tygodnia. I oto co piszą:
    [i:ce02f5954d]The following are not included in your allowance: calls to non geographic numbers starting with 08, 05 & 06 which are charged at 20p/min …[/i:ce02f5954d]
    Na otarcie łez jest International Traveller Service (ITS) – rozmowy do większości krajów Europy (w tym Polski) za 14p/min

v-tec
    Członek

julka wrote:

A czemuz to?
    I jakzesz to mozliwe?

Ano tak możliwe że o2 przestało się wyłamywać z polityki pozostałych sieci które każą zawsze płacić za połączenia z numerami 08 tak jakby te rozmowy szły po jakichś innych kablach… 😈
    I co z tego że masz nawet 1,000 minut gratis jak te 1,000 minut możesz sobie wygadać do cioci (w UK), a za połączenia z 08 czyli wszystkie firmy, urzędy, call centres, zagranica zapłacisz (nawet za 'bezpłatne’ 0800)

Uxbridge
    Członek

Ale za to, w abonamencie 35F za 18 miesiecy mozesz miec niemal kazdy najbardziej wypasiony telefon. 🙂 Co prawda, przez te 18 miechów zapłacisz prawie podwójną cene telefonu, ale jednak te darmowe minuty powodują że dzwonisz praktycznie za darmo. A że za część rozmów zapłacisz… cóż oni też muszą zarobić. Wolę tak, niż płacić wysoki abonament w Polsce za przeciętny telefonik a darmowe minuty mieć tylko do własnej sieci i TPsy

rudy_691
    Członek

w "3" byla ostatnio niezla promocja, sam nawet skorzystalem, za 15f przez 18 miesiecy trwania umowy 500 minut do wszystkich sieci 😀 i telefoniki nawet fajne (sobie wzialem nokie 6288) pozdro

v-tec
    Członek

Ja kupuję zawsze na e2save.com i korzystam z systemu cashback dzięki czemu abonament wynosi mnie ok. Ł15/mies. Mam już 3ci telefon od nich, w o2 głównie ze względu na wliczone numery 08 właśnie..
    Ale przyznaję że ta oferta 3 była ciekawa.

blackeddy
    Participant

Ale w trójce nie możesz używać telefonów bez simlocka z tej sieci, bo kartę sim blokują. Ale z drugiej strony jak widziałem na ebayu to telefony z trójki są trochę tańsze od telefonów z innych sieci.

A co do kosztów dzwonienia w o2 na różne dziwne numery to kontrakcie są one teraz droższe niż w pay & go. A to i tak lepiej niż w t-mobile, gdzie na pytanie o koszty dzwonienia na te numery odpowiadają, że od 0.5 do 2.5 funta.

rudy_691
    Członek

trojka stosuje bardziej zaawansowany system kodowania telefonow ale pierwszy raz slysze zeby blokowalo karty sim…

blackeddy
    Participant

W zeszłym roku kolega włożył kartę sim do innego telefonu (bez simlocka i nie z trójki) i musiał potem do nich dzwonić, żeby mu kartę odblokowali. Inny kolega, także mający telefon w tej sieci, to potwierdził. To było prawie rok temu i może się coś zmieniło. Jak masz telefon w trójce to możesz poeksperymentować 😉 . Nie wiem, czy chodzi tu o sam simlock czy o oprogramowanie (a każdy z operatorów w większym czy mniejszym stopniu ingeruje w to oprogramowanie). Poza tym na ebay-u można spotkać się z opisem: "Telefon odblokowany oprócz 3-ki"

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.