Strona główna Działy Mieszkanie Dom w Castleford lub Normanton

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    powp
    Członek

Witam
    Jestem obecnie na etapie szukania domu w Castleford lub Normanton . Szukam po agencjach i raz moja narzeczona była sama zobaczyć czy coś jest ciekawego. Mam pytanie a zarazem prośbę , jeśli coś wiecie albo macie jakieś namiary to proszę o kontakt. Dom jaki by mi odpowiadał to 3 pokoje choć 2 też będzie dobrze.

Pozdrawiam i dziękuję

M I K E
    Participant

Serwus!

Chyba swoje wymagania co do miejsca zamieszkania powinienes zglosic wlasnie w agencji, ktorej powierzyles znalezienie lokum dla siebie.
    Rynek nieruchomosci jest tak bogaty, ze z pewnoscia znajdziecie cos dla siebie. Kwestia czasu.

Looozak
    Participant

witam, jak wygląda sytuacja mieszkaniowa w tym mieście? czy ciężko jest tam znaleźć mieszkanko jak dla mnie, czyli w granicach 30-40Ł/tyg bez większych wymagań? może być ewentualnie jakaś bliska okolica> Wybieram się tam do Pioneera i chodzi o bliską lokalizacje zakwaterowania. W ogóle czy na własną rękę opłaca się chodzić i szukać mieszkania po tym mieście?

julka
    Participant

Ja myslalam ze pokoje zaczynaja sie od 50 funtow za tydzien a mieszkania od 75 tak mniej wiecej… Przynajmniej z mojego doswiadczenia tak wynika.

50 to takie minimum i to za pokoj.
    Chociaz w Castleford nigdy nie bylam.
    Jestem ze Skipton.

Julka

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Looozak wrote:

witam, jak wygląda sytuacja mieszkaniowa w tym mieście? czy ciężko jest tam znaleźć mieszkanko jak dla mnie, czyli w granicach 30-40Ł/tyg bez większych wymagań? może być ewentualnie jakaś bliska okolica> Wybieram się tam do Pioneera i chodzi o bliską lokalizacje zakwaterowania. W ogóle czy na własną rękę opłaca się chodzić i szukać mieszkania po tym mieście?

Czesc,mieszkam niedaleko Castleford,jest tam wiele agencji nieruchomosci oferujacych mieszkania, lub tylko pokoje. Czy moglbys mi napisac jak dostales sie do Pioneera? Wiem ,ze zatrudniaja agencje rekrutujaca,niestety nie wiem jaka. Narazie i dzieki z gory.

Looozak
    Participant

polska agencja SelectOne z Warszawy, a może masz oko na jakieś mieszkanie w tych okolicach po dobrej cenie? byłbym wdzięczny za info ;D

yern
    Członek

a ja trafiłem do Pioniera z the workplace….zaczynam w połowie czerwca i tez by mi sie mieszkanie przydalo tam….moze cos razem wymyslimy 🙂

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.