Strona główna › Działy › Czarna lista › MASZ POKOJ DO WYNAJECIA? UWAZAJ!!!!!!
Odnajmowanie pokoi, nie będąc ich właścicielem jest tutaj zabronione…
Więc jak ktoś ma żyłkę kombinatora, to może się nieprzyjemnie zdziwić:)
A tak poza tematem, to Bracia Plemnikowcy:
Nie martwcie się, to tylko kilka dni w miesiącu…
Za niedługo przestaniemy byc napstliwie obrażani…
Ale przy nastepnej pełni…
Biada nam:)
Odnajmowanie pokoi, nie będąc ich właścicielem jest tutaj zabronione…
Więc jak ktoś ma żyłkę kombinatora, to może się nieprzyjemnie zdziwić:)
Tutaj prawo dopuszcza pewne wyjatki…
Ale jak ktos nie ma o tym zielonego pojecia, to potem tylko plemników pozostaje mu bronic. 😀
…Fata zadal niesamowicie naiwne i glupie pytanie, wiec prosze sobie darowac proby obrony go jednoczesnie rzucajac kamieniami we mnie. Wiecie kto tak sie zachowuje? – Gowniarze, wiec sie prosze nie dziwic, ze reaguje dosyc ostro…
znowu te Twoje ograniczone horyzonty…)
… z pomylencami dyskutowac wiecej nie bede.
Twoje posty są napastliwe….
Dziekuje za uwage.:)
Ależ nie ma zupełnie za co!
Nawet komentować nie ma czego…:lol: 😆
Jak się kiedyś spotkamy, to zobaczysz co to znaczy ostra reakcja. 😆
Trzy słowa do lilabaj…
Masz rację James.Ja takżę mówię [b:48471c32c8]NIE[/b:48471c32c8] wszystkim mośkom.
Trzy słowa do lilabaj…
Trzy slowa OD lilabaj:
lilabaj nie rozumiec…
”lilabaj” wrote:z pomylencami dyskutowac wiecej nie bede. 🙂
❗ Potezna slusznosc i racja ❗ To towarzycho wzajemnej adoracji skuteczne odstrasza od pisania postow ❗
❗ Ogrom nadziei we mnie plonie gdy widza twe posty jak i MIKEA ❗
❗ Tak trzymac kochani moi ❗ Wrocilem z Kanady i zakasam rekawy do roboty na forum ❗
ps Wiesz co lilabaj ❓ Niektorzy mezczyzni sa jajoglowi ❗ 😆
:)[/quote]
Ech, no wiesz, "fata" mlody jest jeszcze – w zakresie inteligencji emocjonalnej musi sie jeszcze duuuuzo nauczyc.
Podobne oszustwa przytrafialy sie znajomym innych moich znajomych gdy Ci budzili sie pewnego ranka z wyczyszczonym kontem bankowym.
JAKIM CUDEM KTOS MOGL WYCZYSCIC CI KONTO BANKOWE JESLI ZREALIZOWALES JEGO CZEK!
ROZUMIEM IDEE POSTU ALE NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI
Pozdrawiam.
idolPL wrote:Trzy słowa do lilabaj…
Trzy slowa OD lilabaj:
lilabaj nie rozumiec…[/quote]
Ja mysle ze chodzilo o c++j ci w d++e,wiem sa 4 ale tak sie juz przyjelo ze niby 3 i nie ma rady… 😆 😆 😆
”lilabaj” wrote:idolPL wrote:Trzy słowa do lilabaj…
Trzy slowa OD lilabaj:
lilabaj nie rozumiec…[/quote]
Ja mysle ze chodzilo o c++j ci w d++e,wiem sa 4 ale tak sie juz przyjelo ze niby 3 i nie ma rady… 😆 😆 :lol:[/quote]
hm, to podobnie jak 'trzy Ci w cztery’ – od kiedy sie okazalo ze poprawnie jest przez 'ch’ powinno byc 'cztery Ci w cztery’.. ale tak sie juz przyjelo.. nie poradzisz.. 😆
Skoro wy już o tym (beznadziejny temat), to "w" jest spójnikiem a nie słowem….
Skoro wy już o tym (beznadziejny temat), to "w" jest spójnikiem a nie słowem….
Dzieee – kuuu – jeee – myyyyy….
Chodzi o zakupy przez internet – o to mi chodzilo – np. na ebayu. Koles cos kupil, mial na karcie ponad 200 funtow, zakupiony towar kosztowal jakies 50, ale z konta w zwiazku z ta transakcja zniknely wszystkie pieniadze… Tyle wiem z opowiesci.
Genrealnie, najbezpieczniej chyba dokonywac zakupow przez internet jedna karta – z okreslona suma do konkretnego zakupu…
Pozdrawiam.
Chodzi o zakupy przez internet – o to mi chodzilo – np. na ebayu. Koles cos kupil, mial na karcie ponad 200 funtow, zakupiony towar kosztowal jakies 50, ale z konta w zwiazku z ta transakcja zniknely wszystkie pieniadze… Tyle wiem z opowiesci.
A mój koleś kupił na ebayu słonia w karafce tak przynajmniej było to opisane a przysłali mu muchę w butelce. Jaki stąd wniosek? Nie wierzyć ślepo w opowieści. Gdybyś choć 1 raz kupiła coś na ebayu to wiedziałabyś że nie płaci się tam kartą (normalny człowiek tzw. osoba fizyczna nie ma możliwości przyjęcia zapłaty kartą)
Genrealnie, najbezpieczniej chyba dokonywac zakupow przez internet jedna karta – z okreslona suma do konkretnego zakupu…
Pozdrawiam.
czy ja dobrze rozumiem ~ jak masz do zaplaty 50 funtow to wyplacasz kase z konta tak by zostalo dokladnie 50??? 😯 😯 😯 😯 😯 😯
a ja myslalam, ze mamy XXI wiek