Strona główna Działy Czarna lista MASZ POKOJ DO WYNAJECIA? UWAZAJ!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    idolPL
    Participant

Odnajmowanie pokoi, nie będąc ich właścicielem jest tutaj zabronione…
    Więc jak ktoś ma żyłkę kombinatora, to może się nieprzyjemnie zdziwić:)

A tak poza tematem, to Bracia Plemnikowcy:
    Nie martwcie się, to tylko kilka dni w miesiącu…
    Za niedługo przestaniemy byc napstliwie obrażani…
    Ale przy nastepnej pełni…
    Biada nam:)

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    idolPL wrote:

Odnajmowanie pokoi, nie będąc ich właścicielem jest tutaj zabronione…
    Więc jak ktoś ma żyłkę kombinatora, to może się nieprzyjemnie zdziwić:)

Tutaj prawo dopuszcza pewne wyjatki…
    Ale jak ktos nie ma o tym zielonego pojecia, to potem tylko plemników pozostaje mu bronic. 😀

fatamorgana
    Participant
    ”lilabaj” wrote:

…Fata zadal niesamowicie naiwne i glupie pytanie, wiec prosze sobie darowac proby obrony go jednoczesnie rzucajac kamieniami we mnie. Wiecie kto tak sie zachowuje? – Gowniarze, wiec sie prosze nie dziwic, ze reaguje dosyc ostro…

znowu te Twoje ograniczone horyzonty…)

… z pomylencami dyskutowac wiecej nie bede.

Twoje posty są napastliwe….

Dziekuje za uwage.:)

Ależ nie ma zupełnie za co!
    Nawet komentować nie ma czego…:lol: 😆

Jak się kiedyś spotkamy, to zobaczysz co to znaczy ostra reakcja. 😆

idolPL
    Participant

Trzy słowa do lilabaj…

Amona
    Participant

Masz rację James.Ja takżę mówię [b:48471c32c8]NIE[/b:48471c32c8] wszystkim mośkom.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    idolPL wrote:

Trzy słowa do lilabaj…

Trzy slowa OD lilabaj:
    lilabaj nie rozumiec…

Anonim
    Gość
    ”James wrote:

”lilabaj” wrote:

z pomylencami dyskutowac wiecej nie bede. 🙂

❗ Potezna slusznosc i racja ❗ To towarzycho wzajemnej adoracji skuteczne odstrasza od pisania postow ❗
    ❗ Ogrom nadziei we mnie plonie gdy widza twe posty jak i MIKEA ❗
    ❗ Tak trzymac kochani moi ❗ Wrocilem z Kanady i zakasam rekawy do roboty na forum ❗

ps Wiesz co lilabaj ❓ Niektorzy mezczyzni sa jajoglowi ❗ 😆

:)[/quote]

Ech, no wiesz, "fata" mlody jest jeszcze – w zakresie inteligencji emocjonalnej musi sie jeszcze duuuuzo nauczyc.

kdssi648
    Participant
    ”lilabaj” wrote:

Podobne oszustwa przytrafialy sie znajomym innych moich znajomych gdy Ci budzili sie pewnego ranka z wyczyszczonym kontem bankowym.

JAKIM CUDEM KTOS MOGL WYCZYSCIC CI KONTO BANKOWE JESLI ZREALIZOWALES JEGO CZEK!
    ROZUMIEM IDEE POSTU ALE NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI
    Pozdrawiam.

derailed
    Participant

”lilabaj” wrote:

idolPL wrote:

Trzy słowa do lilabaj…

Trzy slowa OD lilabaj:
    lilabaj nie rozumiec…[/quote]

Ja mysle ze chodzilo o c++j ci w d++e,wiem sa 4 ale tak sie juz przyjelo ze niby 3 i nie ma rady… 😆 😆 😆

jackyl
    Participant

derailed wrote:

”lilabaj” wrote:

idolPL wrote:

Trzy słowa do lilabaj…

Trzy slowa OD lilabaj:
    lilabaj nie rozumiec…[/quote]

Ja mysle ze chodzilo o c++j ci w d++e,wiem sa 4 ale tak sie juz przyjelo ze niby 3 i nie ma rady… 😆 😆 :lol:[/quote]

hm, to podobnie jak 'trzy Ci w cztery’ – od kiedy sie okazalo ze poprawnie jest przez 'ch’ powinno byc 'cztery Ci w cztery’.. ale tak sie juz przyjelo.. nie poradzisz.. 😆

fatamorgana
    Participant

Skoro wy już o tym (beznadziejny temat), to "w" jest spójnikiem a nie słowem….

derailed
    Participant

fatamorgana wrote:

Skoro wy już o tym (beznadziejny temat), to "w" jest spójnikiem a nie słowem….

Dzieee – kuuu – jeee – myyyyy….

Anonim
    Gość

Chodzi o zakupy przez internet – o to mi chodzilo – np. na ebayu. Koles cos kupil, mial na karcie ponad 200 funtow, zakupiony towar kosztowal jakies 50, ale z konta w zwiazku z ta transakcja zniknely wszystkie pieniadze… Tyle wiem z opowiesci.
    Genrealnie, najbezpieczniej chyba dokonywac zakupow przez internet jedna karta – z okreslona suma do konkretnego zakupu…
    Pozdrawiam.

v-tec
    Członek
    ”lilabaj” wrote:

Chodzi o zakupy przez internet – o to mi chodzilo – np. na ebayu. Koles cos kupil, mial na karcie ponad 200 funtow, zakupiony towar kosztowal jakies 50, ale z konta w zwiazku z ta transakcja zniknely wszystkie pieniadze… Tyle wiem z opowiesci.

A mój koleś kupił na ebayu słonia w karafce tak przynajmniej było to opisane a przysłali mu muchę w butelce. Jaki stąd wniosek? Nie wierzyć ślepo w opowieści. Gdybyś choć 1 raz kupiła coś na ebayu to wiedziałabyś że nie płaci się tam kartą (normalny człowiek tzw. osoba fizyczna nie ma możliwości przyjęcia zapłaty kartą)

ela1981
    Participant
    ”lilabaj” wrote:

Genrealnie, najbezpieczniej chyba dokonywac zakupow przez internet jedna karta – z okreslona suma do konkretnego zakupu…
    Pozdrawiam.

czy ja dobrze rozumiem ~ jak masz do zaplaty 50 funtow to wyplacasz kase z konta tak by zostalo dokladnie 50??? 😯 😯 😯 😯 😯 😯

a ja myslalam, ze mamy XXI wiek

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.