Strona główna Działy Hobby groove armada gig

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mila
    Członek

hi. szukam jakiegos wielbiciela/ki groove armada. mam zbedny ticket na koncert 18 Maja (piatek) w Leeds.
    drop me a line if ur interested.

Prekursor
    Członek

Groove armade puszczasz w las.Oj nie dobrze.Gdyby to byl Monkey Mafia gig rzucil bym w Ciebie puddingiem!

mila
    Członek

W ktory las? .. w tym kraju nie ma zbyt wielu ;-)– co do monkey jesli o arctic biega to ja z daleka – lokalny patriotyzm do mnie nie przemawia w tym temacie haha.
    bilet nadal 'do wziecia’

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mila wrote:

W ktory las? .. w tym kraju nie ma zbyt wielu ;-)– co do monkey jesli o arctic biega to ja z daleka – lokalny patriotyzm do mnie nie przemawia w tym temacie haha.
    bilet nadal 'do wziecia’

W red bricks forest!!! 😆 Ja mialem na mysli Monkey Mafia.Wiecej na ich temat ponizej:
    http://www.leeds.pl/forum//viewtopic.php?t=1708&postdays=0&postorder=asc&start=30
    Szukaj postu ktory znajduje sie prawie na samym dole strony!

mila
    Członek

"breakbeat records that sounded like Satan banging on dustbin lids with drain pipes"??

probujesz mi powiedziec ze w zyciu sie tego biletu nie pozbede ;-)?
    ps. barcelona zaliczona?

Prekursor
    Członek

Jestem w stanie zgodzic sie z tym opisem pod warunkiem,ze bedzie to nagranie live z ich koncertu.W przeciwnym wypadku album lub EP’ki nie brzmia wedlug mnie rewelacyjnie.Jesli dostaniesz w rece album i spodoba Ci sie to jestem przekonany,ze nagranie live wystrzeli cie za druga polkule slonca. 8)

Jesli uda Ci sie dostac,znalezc nagrania live to daj znac bo mi sie to jeszcze nie udalo.Kiedys slyszalem ich koncert dzieki BBC Radio 1 jako retransmisje.Grali prawdopodobnie w Homelands.Bylo to miedzy 1997 a 2004 rokiem i tak moja przygoda z nimi sie zaczela.Wydaje mi sie,ze moglo to byc w 2000 roku wlasnie w Homelands bo wlasnie wtedy Leftfield dal jeden z ich najlepszych koncertow live ktory mial miejsce w UK.

Bilet pomogl bym Ci zutylizowac gdyby tylko moi przyjaciele byli tutaj.Tymczasowo nie znam nikogo kto moglby Ci pomoc.Daj post na jakims angielskim forum,tam napewno ktos sie skusi.Albo wydrukuj kilka kartek i rozwies w odpowiednich miejscach w downtown.

Barcelona tak jak i Sonar Festival wciaz czeka! 😐

mila
    Członek

Barcelona tak jak i Sonar Festival wciaz czeka!

Nie jestem specem od festival(ow – in general) ale mam nadzieje ze Barcelona sie Ciebie doczeka, ciezko mi pomyslec o lepszym 'miescie na wakacje’. Podstawa ze ona nie ucieknie 😉 a jesli raz chwycisz bakcyla to bedziesz tam wracal bo ma swoj katalonski urok nie-do-pobicia.
    hola!

bilet zutylizowany – czy jestem 'odpowiedzialna’ za zamkniecie tematu ;-)?

Prekursor
    Członek

Szczesciara!Pozostaje mi tylko pogratulowac i czekac na Barcelone! 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.