Strona główna Działy Hyde Park Zwiazek

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bartosz
    Participant

Spodkalem kolezanke i okazalo sie ze jest w zwiazku z pakistanczykiem strasznie go kocha i jest wspaniale. Czy na forum sa osoby ktore znaja taka sytuacje ze swego doswiadczenia i podziela sie opiniom. Co jest najwiekszym problemem w takim zwiazku jak reagowac na :opinie: innych polakow itd.

Kaliko
    Participant

ja znam zwiazki z kurdyjczykami, mam mieszane uczucia….temat rzeka jednak generalnie uwazam ze roznice kulturowe predzej czy pozniej wychodza i dlaczego to jakos europejskim dziewczyna to przeszkadza i powoduje frustracje………co do opini polakow coz kulturalni tego nie skomentuja w glos, ci mniej no coz mozna sie spodziewac roznych komentarzy radze je olac i juz "moja dupa moja sprawa nikomu nic do tego co z nia robie"

achna
    Participant

Jedyne co moge powiedziec, to to ze nie popieram i JA sama osobiscie spierdzielalabym jak najdalej. ale coz.. "jej cyrk jej malpy" 🙂 Kazdy zyje jak uwaza za sluszne 🙂

siwyrb
    Członek

Przede wszystkim roznica kultur i religii. Nie polecam . A twoja kolezanka niech wraca na wioske do mamy. Egzotyki sie zachcialo? 😆

rollingstone
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siwyrb wrote:

Przede wszystkim roznica kultur i religii. Nie polecam . A twoja kolezanka niech wraca na wioske do mamy. Egzotyki sie zachcialo? 😆

nie polecasz bo znasz to z autopsji czy z opowiadan ❓

mia
    Członek

Sama mam podobny problem. Poznalam chlopaka z Dubaju, ktory ok kilku lat mieszka w UK. Niby jest wszystko ok, super sie razem bawimy, swietnie spedzamy razem czas, ale tak jak napisal 'siwyrb’ roznica kultur jest ogromna i czesto przeszkadza w powstaniu prawdziwego zwiazku. Poza tym reakcja naszych rodakow bedzie okropna. Wszystko jest ok, dopoki taka para jest tutaj, gdzie na jednej ulicy spotyka sie kilkanascie innych narodowosci, ale w Polsce – w tak bardzo nietolerancyjnym kraju…

Moim zdaniem nie warto sluchac opinii innych ludzi, bo kazdy z nich bedzie mial inna. Warto isc za glosem serca, ale w niektorych przypadkach dobrze jest spojrzec swiezym okiem na fakty…

Pozdrawiam

P.S. Zycze powodzenia Twojej znajomej

siwyrb
    Członek

jak najbardziej znam to z autopsji. I prosze mi tu nie mowic o nietolerancji. Ja tylko ostrzegam, bo potem bedzie placzi zgrzytanie zebow. No i przede wszystkim wstyd jak sie bedzie wracalo do mamy z brzuchem. ha ha . Mialem kolezanke w Niemcze i ona byla zwiazana z obywatelem Turcji. Jakze byla zapatrzona w swojego Malego Mochameda, jaka zakochana. Przejrzala na swe oczy po tym jak odwiedzil ja Szwagie. Miala probke tego kim mogla by sie stac po slubie.
    Ja sie tak spytam Drogich Pan czy aby na pewno nie ma w tym kraju przystojnych Polakow? Takich co maja poukladane w glowie?
    Jest i to pelno. Ale zacytuje Jerzego Shtura …" w dupach sie porzewracalo…" i sa tego efekty.
    Prosze mnie nie odebrac w ten sposob ze jestem slepym rasistom. Nie nic z tych rzeczy. Chcialbym zeby ta kobieta byla szczesliwa ze swoim Macharadza ale to jest nie mozliwe. Wczesniej czy pozniej prawda jaki on jest i jak zostal wychowany wyjdzie na wierzch. Ostrzegalem

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siwyrb wrote:

Malego Mochameda

Macharadza

debesciak…a jak pisze!

[b:e08e52cddd]
    Maharadża [/b:e08e52cddd]- historyczny tytuł cesarski władców Indii. Wyższy rangą od radży.

o turcji mowilismy taaaak?

Baggins
    Participant

[quote:751db81df9]Ja sie tak spytam Drogich Pan czy aby na pewno nie ma w tym kraju przystojnych Polakow? Takich co maja poukladane w glowie? [/quote]
    Przeca mozna i Europejczyka, Amerykanina, Ozziego czy co tam… A ze co sie widzi blondynke z pakistanem to Polka swiadczy raczej o tym, ze tylko oni podbijaja (Polacy sa z gruntu na straconej pozycji) z powodow przytoczonych we wczesniejszych tematach.
    No tylko ze 80% z nich widzi pewnie tylko pieniadze, a te co sie zakochaly to niech im sie dobrze wiedzie.

P.S. I zaraz glosy sie odezwa o pijacych polskich mezach itp. Tyle ze rozwod wziac mozna tu, a jak juz taki ”pers” zabierze w rodzinne strony….

Kaliko
    Participant

I tu sie z Toba zgodze poki jest sie posrod swoich ten ma przewage, czyli w tym wypadkuona poki nie pojedzie do niego………ale problem jest tez z innej strony…. czy myslicie ze taka rodzina pakistanska jest ogromnie szczesliwa ze ich syn czy ktos tam wzia sobie nie muzulmanke i to biala w dodatku nie przesadzajmy zawsze sa dwie strony medalu

M I K E
    Participant

Ciekawie jest poczytac Wasze opinie na ten temat, kazdy stara sie zabrac glos i przedstawic swoj poglad.
    Ale najbardziej jestem ciekaw, czy znajdzie sie taka "BOCHATERKA" (tu celowo uzywam CH) ktora skruszona, po przejsciu takiej osobistej tragedii i przezyciu tego dramatu odwazylaby sie napisac o tym,
    ku przestrodze dla innych mlodych, zagubionych niewiast, ktore dzieki temu unikna wspomnianych przez was doswiadczen. Mysle, ze takich dziewczyn jest wiele lecz zadnej nie starczy honoru i odwagi aby sie podzielic z nami swoim doswiadczeniem.
    One sa mocne gdy ida ulica z kolorowym kolega, po drodze mijaja setki podobnych par i wydaje im sie ze sa trendy. Sa z siebie dumne, byc moze czuja sie lepsze???

Agnieszka_77
    Participant

M wrote:

"BOCHATERKA::

Nieeee!!!! Bo mnie zaraz cos strzeli!!!!! To wiekszosc Panow Polakow O Bardzo Bialych Skorach mysli, ze wy nie potrafilibyscie byc dawcami zlych doswiadczen, tak? Bo religia i roznice kulturowe sa jednynymi wyznacznikami udanego zwiazku i unikniecia 'osobistych tragedii’…
    Nie wiem, nie bylam ani z Malym Mohameden ani z Maharadza jak to komus ladnie udalo sie powiedziec…ale…np. bardzo chetnie poopowiadalabym o zwiazkach z Panami Czystej Krwi 'ku przestrodze dla innych mlodych, zagubionych niewiast’ ble ble ble…
    czy wam kiedykolwiek znudzi sie zagladanie innym do lozek…ten temat powraca jak bumerang…czy to was boli czy chodzi o cos innego, bo ja chyba sie pogubilam?

Prekursor
    Członek

Agnieszka_77 wrote:

czy wam kiedykolwiek znudzi sie zagladanie innym do lozek…ten temat powraca jak bumerang…czy to was boli czy chodzi o cos innego, bo ja chyba sie pogubilam?

To wszystko to syndrom malego ptaszka!

Agnieszka_77
    Participant

Prekursor wrote:

To wszystko to syndrom malego ptaszka!

mowisz? 😆

Kaliko
    Participant

albo ogolnej zazdrosci o to ze inne panny i to calkiem sliczne wola troszke egzotycznie podejsc do tematu

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.