Strona główna Działy Hobby England v Poland: Second Test Match w West Yorkshire

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    drezlajf
    Participant

jol;]
    tak zeby juz ludziska sie mogly przygotowac..
    23 czerwca odbedzie sie mecz speedrowerowy Anglia – Polska. 'Cycle Speedway’ Cos podobnego do zuzla tyle, ze na rowerach, wszystko odbywa sie na krotszym torze.. bardzo ciekawy sport, wyjatkowo kontaktowy i na bank bedzie konkretnym widowiskiem. Czolowka swiatowa bedzie sie scigac na torze w Heckmondwike, niedaleko Leeds. Jak ktos jest z miast jak Bydgoszcz, Wroclaw, Torun czy tez Zielona Gora na pewno wie o co chodzi..
    jak nie to rzuc okiem na oficjalna strone BC;]
    http://www.britishcycling.org.uk/web/site/BC/cys/cs_latest_news.asp
    aha, na torze na pewno bedzie duzo walki a poza nim bardziej piknikowo tak mi sie wydaje..
    jak bedzie duze zainteresowanie to na pewno zalatwi sie jakiegos grila i pare browarkow..
    kto sie wbija na takie cos?
    ;p

mor2
    Członek

A jak jestem fanem speedway sparta wroclaw !!! no i chetnie pojade zobaczyc speed rower 🙂

lemieuxleeds
    Participant

no pewnie ze ludziska z bydzi kojarza speedrower przykladowo Robert Bedra chodzil ze mna do szkoly ale to juz dawno i nie prawda ja bym sie tam z checia wybral pokukac na ta szalenine

drezlajf
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lemieuxleeds wrote:

no pewnie ze ludziska z bydzi kojarza speedrower przykladowo Robert Bedra chodzil ze mna do szkoly ale to juz dawno i nie prawda ja bym sie tam z checia wybral pokukac na ta szalenine

hehe, konkret;]
    w roku ubieglym jak mnie pamiec nie myli Robert wzial udzial w kazdym meczu Anglia – Polska..
    skladu jeszcze nikt nie podal ale raczej gosc powinien sie zjawic,
    procz niego z Bydzi moze byc Zareba i Burchardt.
    kazdy, kazdego zna jeszcze na to wyjdzie;p
    ole

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.