Strona główna Działy Nauka nauka tanca

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    achna
    Participant

Witam,
    szukalam, szukalam i nie znalazlam, wiec mam nadzieje ze szukalam dobrze i nie zostane na "dzien dobry" zbesztana za "przeciez to juz bylo!" 🙂
    Szukam jakiegokolwiek miejsca w Leeds, gdzie znajacy sie na rzeczy czlowiek bedzie chcial nauczyc mnie tanca towarzyskiego (w tej chwili rozchodzi mi sie glownie o walc angielski 🙂 )
    Takze jesli ktos cos wie, prosilabym bardzo o jakas nazwe czy dane kontaktowe
    Z gory dziekuje
    Pozdrawiam

P.S. jeszcze tu wroce 😆

Prekursor
    Członek

1) http://www.nscd.ac.uk
    2) http://www.slpcollege.co.uk/home/home.asp
    3) http://www.saa-uk.org.uk/ -ten oferuje wszystko co zwiazane z asian culture od spiewu po taniec a zwlaszcza fenomenalny taniec brzucha.Wiem bo sam sie ucze 😉

Nie wiem czy te colleage prowadza nauke twojego walca ale napewno zajmuja sie tancem i jakimis jego formami. 8)

kemot_p
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

3) http://www.saa-uk.org.uk/ -ten oferuje wszystko co zwiazane z asian culture od spiewu po taniec a zwlaszcza fenomenalny taniec brzucha.Wiem bo sam sie ucze 😉

Wiem bo [b:b64d40de61]sam[/b:b64d40de61] sie ucze—>dobre!!!

gonia
    Participant

ja chodze na ballroom dance ale do Bradford bo pasowal mi dzien … i koszt
    Jestesmy po pierwszej lekcji bylo super … jak cos to wysle na priv’a detale szkoly …

achna
    Participant

Dzieki Prekursor 🙂 Przejrze te strony i popatrze, choc na 1 rzut oka zdaje sie ze tylko szkola z drugiego linka moze sie nadac 🙂
    Gonia – jesli mozesz mi podac namiary, bylabym wdzieczna. Nawet bardzo 🙂

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kemot_p wrote:

Wiem bo [b:fccfa08ef4]sam[/b:fccfa08ef4] sie ucze—>dobre!!!

Nie ma rzeczy niemozliwych! 8)

jackyl
    Participant

Prekursor wrote:

kemot_p wrote:

Wiem bo [b:62bddc8fd8]sam[/b:62bddc8fd8] sie ucze—>dobre!!!

Nie ma rzeczy niemozliwych! 8)[/quote]

poprosimy o male demo, moze byc na utubie 😀

Malgon
    Participant

NO no … czekamy.
    Preki niezle plumka 😉 choc tanca brzucha w jego wykonaniu nie widzialam. Zreszta w Fiber pewnie moglo by to byc zle odebrane 😉 hehe

jackyl
    Participant

Malgon wrote:

NO no … czekamy.
    Preki niezle plumka 😉 choc tanca brzucha w jego wykonaniu nie widzialam. Zreszta w Fiber pewnie moglo by to byc zle odebrane 😉 hehe

zdefiniuj 'zle’ i rozwin przez kogo 😉

Malgon
    Participant

toz to oczywiste jesli bywasz w Fiber 😉

zle – w znaczeniu opacznie, niezgodnie z zamierzeniem brzucho-tancerza, ktory niekoniecznie chcialby zwrocic na siebie uwage przedstawicieli tej samej plci.

p.s. i nie dyskryminuje absolutnie, sama tam chodze 🙂

Prekursor
    Członek

jackyl wrote:

poprosimy o male demo, moze byc na utubie 😀

Zmien plec to pogadamy! 😆

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.