Strona główna › Działy › Hyde Park › Czy redakcja powinna zabierac glos …
..w kazdym temacie jaki znajdzie sie na stronie ?
Redakcja powinna zabierać głos w każdym temacie.
Redakcja nie powinna zabierać głosu w każdym temacie.
Redakcja nie powinna zabierać głosu w żadnym temacie.
Zle postawiles pytanie, nie da sie na nie odpowiedziec.
Kolejna ankieta typu:
" Czy przestałeś już molestować małych chłopców"
* TAK
* NIE
James, odpuść sobie te ankiety 😛
..w kazdym temacie jaki znajdzie sie na stronie ?
Nie twój zakichany interes.
A dlaczego ma nie zabierac glosu?????/ 😯
lol o co poszlo bo jakos w temacie nie jestem ?
wyobraz sobie rudy,ze byla ankieta.przez krotki moment.o czym??wstyd przytaczac…ankieta wedlug mnie byla napastliwa,tendencyjna i pozbawiona smaku.pewnie tez bede posadzana o brak humoru i dystansu do wlasnej osoby 😉 przezyje 😀 Faty osobiscie nie znam ale z forum zorientowalam sie,ze facet troche robi,nie siedzi na dupie bezczynnie i nie narzeka.taka postawa latwo sie narazic i byc obiektem kpin.coz….na to nie ma rady……..
wyobraz sobie rudy,ze byla ankieta.przez krotki moment.o czym??wstyd przytaczac…ankieta wedlug mnie byla napastliwa,tendencyjna i pozbawiona smaku.pewnie tez bede posadzana o brak humoru i dystansu do wlasnej osoby 😉 przezyje 😀 Faty osobiscie nie znam ale z forum zorientowalam sie,ze facet troche robi,nie siedzi na dupie bezczynnie i nie narzeka.taka postawa latwo sie narazic i byc obiektem kpin.coz….na to nie ma rady……..
ten fata to ma przesrane 😀 szkoda go troche…a co to za ankieta byla ?
ankieta byla bardzo przekrojowa :!:byla ankieta dla ludzi z wyobraznia ❗
ponadto to byla ankieta (zdania pytajace) a nie oznajmiajace ❗
zabrano ludziom wolnosc slowa ❗
nakazu ani przymusu do jej wypelniania nie bylo ❗
to byla anonimowa ankieta ❗
dziwny zwyczaj na tej stronie ❗
czytam strone dlugo,powstala ankieta i krzyczycie ❗
przykro mi jest ❗
ulka77 wrote:wyobraz sobie rudy,ze byla ankieta.przez krotki moment.o czym??wstyd przytaczac…ankieta wedlug mnie byla napastliwa,tendencyjna i pozbawiona smaku.pewnie tez bede posadzana o brak humoru i dystansu do wlasnej osoby 😉 przezyje 😀 Faty osobiscie nie znam ale z forum zorientowalam sie,ze facet troche robi,nie siedzi na dupie bezczynnie i nie narzeka.taka postawa latwo sie narazic i byc obiektem kpin.coz….na to nie ma rady……..
ankieta byla bardzo przekrojowa :!:byla ankieta dla ludzi z wyobraznia ❗
ponadto to byla ankieta (zdania pytajace) a nie oznajmiajace ❗
zabrano ludziom wolnosc slowa ❗
nakazu ani przymusu do jej wypelniania nie bylo ❗
to byla anonimowa ankieta ❗
dziwny zwyczaj na tej stronie ❗
czytam strone dlugo,powstala ankieta i krzyczycie ❗
przykro mi jest :!:[/quote]
dziwny sposob pisania masz…piszesz tylko w linijkach i po kazdej linijce wykrzyknik…lol…smutno ci ? a moze budyn ? 😀
dziwny sposob pisania masz…piszesz tylko w linijkach i po kazdej linijce wykrzyknik…lol…smutno ci ? a moze budyn ? 😀
dziekuje mlodziencze za dobre serducho ale jakos torty wisniowe lubuje
a ty lubisz torty?
Redakcja powinna zabierać głos w każdym temacie.
Redakcja nie powinna zabierać głosu w każdym temacie.
Redakcja nie powinna zabierać głosu w żadnym temacie.Zle postawiles pytanie, nie da sie na nie odpowiedziec.
prosze przeczytaj pytanie jeszcze raz ❗
wierze ,ze jest wszystko jasne i czytelne ❗
pokoj Tobie ❗
ojojoj!!! przykro Ci???.alez Ty wrazliwy jestes…..kto by pomyslal 😉
prosze przeczytaj pytanie jeszcze raz ❗
wierze ,ze jest wszystko jasne i czytelne ❗
pokoj Tobie ❗
….kurde brakuje tu tylko nawiedzonych?!!!!
tylko nie staraj sie nikogo nawracac????!!!!!
Pokoj z Toba ….howk wodzu 😉
…ankieta byla bardzo przekrojowa :!:byla ankieta dla ludzi z wyobraznia
Masz nas za idiotów czy jak?
Przekrojowy…chyba wytwór twojej chorej wyobraźni, który ubliża myślącym ludziom jakich na tym forum nie brakuje…
Babcia w dzieciństwie za mocno straszyła czy co? 😆 😆 😆 😛 😈