Strona główna Działy Hyde Park Byla ankieta i ja usunieto!Dlaczego?

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    dafunkonline
    Participant

james… według pewnych norm , które tu panują był to celowy atak na osobę faty.. choć uśmiałem się z wikarego to jednak, można było sie liczyć z tym, że ankieta zostanie usunięta.

[quote:21ee76e9d4]Zwyczaje mamy takie, że jak ktoś łamie regulamin, to go się upomina a potem banuje.
    A takie posty kasuje.
    Poza tym, wiem dlaczego i skąd nadajesz.[/quote]

a upomniałeś jamesa ? bo na razie widzę, że zareagowałeś na tę ankietę atakując jamesa… (i nie pisz mi że musiałeś się zniżyć do jego poziomu, bo takie tłumaczenia to triki demagoga ;P)

zastanawia mnie jedno
    Fata ! pisałeś niedawno, że każdy moze pisać co myśli.. ty piszesz co myślisz o murzynach (oczywiście obrażając ich), więc dlaczego james nie może pisac co myśli o tobie (nawet jeśli cię obraża) – jesteś hipokrytą fata i znowu się kompromitujesz :/

fata nadal czekam na źródła raportów i statystyk…

James Brown
    Participant

buuu,to nie byl atak – tylko ankieta ❗
    obserwacje sa,powstaja wnioski i efekty ❗
    jednych z nich jest ankieta ❗

p.s ankiety beda bo sa zdrowe ❗ 😉

magda_w
    Participant

Wiecie co… przeczytajcie co piszecie i sie zastanowcie nad tym, kieruje to do tych "wrogo nastawionych", po co sobie tak do gardel skakac? nie macie po 10 lat jak jakies smarkacze tylko jestescie doroslymi ludzmi, kazdy jest jaki jest!

SAMIRAHINI
    Członek

Ciec!ciec!nie ciec tylko gospodarz domu!!!Funkcja wazna zaiste,pilnuje na przyklad zeby ktos 'nie nalal do piwnicy’a czasem 'idzie inkasenta wynosic’ bo spi po tej rudej wódzie na myszach 8) 8) 😆 😆

Fata,popatrz na taka ankiete z drugiej strony.Toz to swiadectwo wielkiej popularnosci twojej!Nie jedno serce zadrzalo z zazdrosci na widok rosnacej [b:bb64ead2e9]fatamani[/b:bb64ead2e9] 😆 😆 😆 😉 I ja cichutko podgryzam pazurki zalujac, ze nie staje sie bohaterka leeds’ soap opera.Ale widocznie moj czas jeszcze nie nadszedl!:):)
    [b:bb64ead2e9]Poza tym, wiem dlaczego i skąd nadajesz.[/b:bb64ead2e9]
    hmmm wydaje mi sie ,ze ja tez wiem-kolaboranckie cyganskie podziemie skupione w piwnicach Korei Polnocnej nadaje znad miseczki ryzu slac w kosmos wirtualne obrazy kreowane po ciemku!!!
    Stanowczo zadam zabrania im ryzu!!moze wtedy przestana pisac???:):);)

😀 😀 😯 😯 😀

MK
    Członek

halo wezmy sie za rece i bronmy naszych praw
    walczmy o swoje na tej stronie
    prosze was z calych sil

James Brown
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    MK wrote:

prosze was z calych sil

ale o co chodzi w tym poscie ❓
    manifest przed pierwszo majowy ❓
    moze karnet na robotki reczne aby nauczyc sie zwijania kwiatkow z bibuly ❓

😆

MK
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”James wrote:

MK wrote:

prosze was z calych sil

ale o co chodzi w tym poscie ❓
    manifest przed pierwszo majowy ❓
    moze karnet na robotki reczne aby nauczyc sie zwijania kwiatkow z bibuly ❓

:lol:[/quote]

o nic -spodobal mi sie Twoj post i go zacytowalem 😉

bartosz
    Participant

no co jest redaktorek przeciesz zawsze chciales byc popularny to po co te nerwy?

olo
    Członek

Śmieszmi jesteście.
    Regulamin jest ale i tak go większość łamie.
    Osobiście mam regulamin za śmieć ale to co wy tu tworzycie jest wręcz żenujące.
    Obrażajcie się dalej a czosnek zacznie wam parować szybciej.

Pozdro dla tego który pisze dobrze 😉

Marta Klecz
    Członek

MK sie wkurzy zamknie strone i tyle bedzie z praw…

😉

Dajcie spokoj …….naprawde

MK
    Członek

[b:abfb03d634]Olo,[/b:abfb03d634]

nikt sie tutaj nie obraza 😉

[b:abfb03d634]Marta, [/b:abfb03d634]

wierze, ze im mniejsza rzecz jest w stanie wyprowadzic czlowieka z rownowagi tym slabszy jest jego charakter.

Gwarantuje Ci, ze nic co sie dzialo, dzieje i zapewne bedzie dziac na forum nie jest w stanie mnie wkurzyc 😉

fatamorgana
    Participant

😆 😆 😆

Niniejszym chciałbym wszystkim podziękować za dokonane wcześniej i obecnie badanie opinii publicznej. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Czy wyglądam na wkurzonego?
    Ależ skąd….
    Po prostu głupocie mówimy NIE i tyle. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

A poza tym, mamy przecież teraz w Leeds niezły kabaret… 😆 😆 😆 😉

girkit
    Participant

i znów sie zręcznie wyślizgnął z opresji jak parówka z hotdoga 🙂 bo wiedział ,że tak będzie a Wy nie 😈 lecz liczba buziek użytych w poscie swiadczy o lekkim już rozhuśtaniu psychy .

James Brown
    Participant

fatamorgana wrote:

😆 😆 😆

Niniejszym chciałbym wszystkim podziękować za dokonane wcześniej i obecnie badanie opinii publicznej. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Czy wyglądam na wkurzonego?
    Ależ skąd….
    Po prostu głupocie mówimy NIE i tyle. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

A poza tym, mamy przecież teraz w Leeds niezły kabaret… 😆 😆 😆 😉

och julianie kochamy cie na wieki ❗ 😆

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.