Strona główna Działy Hyde Park Co się dzieje z polskimi paczkami???

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Szkoda że nie masz więcej takich szczęśliwych V-teców….w tej Anglii. 😆 🙂 😀 😉
    Pozazdrościć.

hammer18
    Participant

cieszmy sie ze wogole jest ktos taki 🙂 i masz V-tec racje podoba sie tobie i rodzieni to siedz,zapewne jak bym sie tu dobrze czul i by mi sie podobalo to bym tyle eni jeczal o Polsce 😀

v-tec
    Członek

Ależ tak piszecie o mnie jakbym był wyjątkiem, a przecież te tysiące Polaków chyba nie przyjechały tu skoro tu jest rzekomo tak źle i same problemy…
    Wydaje mi się że chyba mamy zbytnią skłonność do narzekania.

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ależ tak piszecie o mnie jakbym był wyjątkiem, a przecież te tysiące Polaków chyba nie przyjechały tu skoro tu jest rzekomo tak źle i same problemy…
    Wydaje mi się że chyba mamy zbytnią skłonność do narzekania.

ja nie narzekam ale wiem ze masa ludzi jest tu bo sie boi wrocic do kraju bo albo juz tam nic nei maja i neimaja do czego wrocic albo sami juz niewiedza jak tam jest i tak panicznice sie boja,no juz nie wspomne o tych co chcha zarabiac 10tys miesiecznie to oni nigdy nie wroca 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Ty Vitec zawsze wyrywasz z kontekstu…
    Ja o tym, że nie masz nigdy problemów, pech Cię omija, trafiasz na samych mądrych urzędników itp…
    No i oczywiscie na granicy nikt Cie nie sprawdza, bo zawsze z rodzinką jedziesz, więc z góry zakładają, ze na pewno porządni ludzie. 😉
    Chociaż nie pamiętam czy kiedyś aby nie straciłeś szyby w aucie- dawno temu…(?)

v-tec
    Członek

Owszem straciłem szybę i 2x lusterko, ale w Polsce też mnie to spotykało, 2x szyba i chyba ze 3x kradli mi radio (to było powiązane, wybijali szybę żeby radio wziąć), a jak raz zgłosiłem na policję to wyraźnie niezadowoleni byli że im d+++ zawracam (oczywiście nic nie zrobili nawet nie pofatygowali się na miejsce zdarzenia tzn. pod mój dom żeby może sąsiadów popytać czy ktoś coś widział jak naiwnie sądziłem)

fatamorgana
    Participant

Czyzbyś nie wiedział, że najwięcej włamów do aut jest przez radio???? 😯 😯 😯 😯
    Mnie wystarczył widok wybitej szyby jak ze znajomym wracalismy z 5 piętra pod wejście do biurowca, gdzie w dodatku był portier obok!
    Never more…
    Przykre to, ale jak zostawiamy na łasce i niełasce złodziei to jest jak z tymi paczkami- albo rąbną, albo nie.
    Dziwi mnie jeszcze to, ze w tych paczkach nie ma jak kiedyś dolarów, ale łaszczenie się na fajki i wódke (czy spirytus), jest dobre dla osiedlowych, drobnych złodziejaszków. Chyba że właśnie tacy dostali się do pracy w branży pocztowo- przesyłkowej. 😯 ❓ ❓ 🙄

ABC
    Participant

W zeszlym roku mialam rowniez przygode z royal mailem.Wyslalam paczke do Polski na poczatku czerwca , zaplacilam za nia okolo £50 wraz z ubezpieczenim.W razie zagubienia jej wartosc wynosila £200. Na paragonie jaki dostalam na poczcie byla informacja ,ze gwarantuja dostawe w ciagu 2 tygodni. Niestety minely 2 potem 3 tygodnie a paczki nie bylo widac w Polsce. Zglosilam sie z powrotem do royal maila w celu odzyskania ubezpieczenia ale tam zaczeli sprawdzac co sie z ta paczka stalo. Okazalo sie , ze ostatni raz kiedy byla skanowana to dzien w ktorym zostala dostarczona na ”statek”.Paczka plynela z Anglii do Polski przez Afryke !!!!Wierzycie w to?doszla pod koniec wrzesnia.( prawie 4 miesiece) Ubezpieczenia nie odzyskalam do tej pory[/size:85bac36142]

fatamorgana
    Participant

Szczerze mówiąc, myślę że przydałby sie tam jakiś taki dozór z kamerami, żeby jak tylko ktoś raz nawali z takimi przesyłkami wywalać na zbity pysk od razu zanim taki gamoń zawali kolejną, ważniejszą przesyłkę…
    Przydałby się ktoś, kto posprzątałby gruntownie cały ten bałagan, powywalał ludzi nie umiejących nawet dostarczyc porządnie klientowi przesyłki i nadał właściwy rygor zatrudnianiu nowych ludzi.
    Inaczej dalej będzie to samo.
    A może komus jest na rękę aby nie zmieniać???
    Anglikom i innym "mistrzom" jest stanowczo za dobrze na niektórych stanowiskach.
    Robią co chcą, jak chcą i nic. Dalej moga robić. 😈 😈 😈 😛 👿 😡

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.