Strona główna Działy Hyde Park Błąd w nazwisku w Jet2

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Alloc
    Participant

Witam

Od razu przepraszam, ze w tej kategorii, ale nie znalazlem innej wlasciwej dla mojego problemu.

Zabookowalem bilet na Jet2.com i wpisalem poprawnie swoje nazwisko. Niestety system zupelnie pominal "ń" w moim nazwisku. Mial ktos podobny problem? Co robic? Zmiana nazwiska kosztuje 105zl, a przeciez to jest literowka i to nie z mojej winy.

Jesli ktos moze pomoc bylbym wdzieczny.

7sisters
    Participant

Po prostu sie tym nie przejmuj. To nie sowiecka Rosja i nikt Ci nie bedzie robil problemow z powodu literowki w nazwisku.

cheeky girl
    Participant

ja kiedys rezerwowalam w wizzair kilka biletow z dziwnymi nazwiskami przez telefon i oczywiscie bylo pelno bledow jak dostalam potwierdzenie emailem. Zadzownilam tam od razu i poprawili bez problemu.

DaViD_ek
    Participant

ja też tak miałem..
    mam ę w nazwisku i mi usunęło..
    ale na drugi dzień telefon, przedstawiłem się i powiedziałem o co chodzi i mi ZA DARMO zmieniła 2 nazwiska (mojej dziewczynie też literkę wżarło)

dzwoń i kłóć się, powiedz, że to nie twoja wina, tylko ich systemu, a jak będą się kłócić to dodaj, że leciałeś już… wizzairem czy easyjet i dałeś tak samo przez ń i program – na tyle był inteligentny, że – zmienił sam literkę na N.. i że to znaczy, ze są gorsze patałachy!
    pozdro

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.