Strona główna Działy Hobby Kto chetny na wypad do klubu??

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Samar
    Członek

Witam, szukam 3-4 osob chetnych do zabawy klubowej w rytmach jazzu badz drum&bass. Termin prawdopodobnie czwartek lub piatek przyszlego tygodnia. Jak fajnie sie uda to pewnie nastepne terminy same sie ustala. Razem zawsze razniej 🙂 Pozdrawiam

dafunkonline
    Participant

jestem chętny o ile klub będzie dla niepalących

koniecznie proszę o info jesli coś ustalicie…

Marta Klecz
    Członek

Co za tupet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ze mna nie chce.

Idziemy na koncert dzis wieczorem do Wardrobe.

dafunkonline
    Participant

😀
    niestety dzisiaj naprawdę nie mogłem..
    o szafie słyszałem, podobno jeszcze tam kurzą jak diabli
    🙁

na razie pozostaje mi robotobibok (cd koncertowe) i nieśmiertelny miles
    ale w polsce sobie odbiję

Malgon
    Participant

nic nie mow, dafunk, tragedia ten koncert 🙄
    z MOntse mialysmy wrazenie,ze kontrabasista zakupil instrument zaledwie dzien przed koncertem i na lekcje gry juz nie zdazyl 😉
    Zreszta kazdy jakby sobie halasowal zupelnie z bani …
    Chyba jestem za stara i yassu nie jarze 😉
    No coz, ale przynajmniej wiem na co nie isc nastepnym razem.
    Moj maz z kolei zafascynowany, wszystko nagrywal 😆

Marta Klecz
    Członek

No wlasnie
    Starosc nie radosc…..
    Koncert nie przypadl mi do gustu….
    Chyba juz tylko tradycyjny jazz wchodzi w gre…..punkowy lomot nie na moje uszy, glowe…..i cala reszte

Musimy uwazniej wybierac miejsce do siedzenia

dafunkonline
    Participant

jeśli coś zaburzy wizerunek i definicję gatunku muzycznego jakim jest jazz..to cóż… ta to jest… znaczy, ze muzyka ta ma wiele twarzy i ażdy ją inaczej odbiera 😀
    w takim przypadku należy jak najszybciej poddać sie relaksującemu działaniu muzyki oczyszczającej
    na TVP Kultura widziałem koncert Coco Rosie
    (odbył się jakiś rok temu i to w dodatku w Poznaniu… – niestety moja powłoka cielesna była w miejscu , którego nie można było opuścić w żaden inny sposób, ja tylko przenikając w tajemny sposób przez ściany :D)
    wczoraj znalazłem wzmiankę o siostrzyczach z Coco Rosie i dorwałem się do P2P …

no dziewczyny ! coś dla was… dziewczyny grają i spiewają głosem tak rozchwianym jak kobieca natura 😀 i chyba mają katar 😀
    mój ulubiony song to "Not for sale"
    ale "brazilian sun" i "Candy land" też niezłe

trudno mi zaliczyć je do jakiegoś gatunku, bo można znaleźć swing, blues a nawet country 🙂 a wszystko jakieś takie słono-słodkie , pociągające… i nawet weird..

torrenty i inne Bearshare’y w dłoń i do dzieła

montse
    Członek

1st band was kupa.
    2nd band was better but not what you would traditionally think of when somebody say "jazz music" to you.
    They were called Acoustic Ladyland. If you listen to song No. 2 "New me", you get an idea of the sort of music they played last night.
    Too noisy for my liking but…. you may like them.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    montse wrote:

1st band was kupa.

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
    Montse! You’re great!
    That was really funny…

Malgon
    Participant

I totally agree, although the club is great! We don’t mean to discourage anyone from going there!

…. Kupa – well good choice of vocabulary , Montse!
    P.S> Of course we didn’t teach her that on purpose 😉 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.